Hero image

Vedenkeittimet

Testasimme 16 vedenkeitintä, joiden hinnat vaihtelevat noin 30 ja 140 euron välillä. Testasimme muun muassa kiehumisnopeutta, käyttömukavuutta ja turvallisuutta.

 

Testimme sisältää testitulokset ja artikkelin.

Keltainen vedenkeitin.

Kiehumisnopeudessa eroja

Vedenkeittimien testi sisältää laajasti tutkittua tietoa eri osa-alueista. Avaamme testin tuloksia tarkemmin artikkelissamme.

Artikkelissa perehdymme muun muassa vedenkeittimien kiehumisnopeuteen. Nopeimmillaan vettä saa kiehuvaksi reilussa kolmessa ja puolessa minuutissa. Pisimmillään siihen menee yli viisi ja puoli minuuttia.

Tutustu artikkeliin

Mitä testi sisältää?

Vaikka vedenkeittimen ainoa tehtävä on keittää vettä, niissä on kuitenkin eroja. Olemme vertailleet vedenkeittimet ja valinneet muun muassa mikä on ominaisuuksiltaan ja hinta-laatusuhteeltaan paras.

Kattavaan testitaulukkoon on koottu kymmeniä arvosanoja ja mittaustuloksia jokaisesta testin vedenkeittimestä. Testituloksia voi rajata muun muassa merkin, hinnan ja kokonaisarvosanan perusteella.

Vedenkeittimien vertailu on julkaistu verkkosivuillamme 13.2.2020.

Näin testasimme vedenkeittimet

Vedenkeittimet testattiin perusteellisesti ja puolueettomasti laboratoriossa. Testauksessa arvioitiin kiehumisnopeuden, käyttömukavuuden ja turvallisuuden lisäksi muun muassa melua, sähkönkulutusta sekä rakenteen ja materiaalien laatua. Turvallisuutta tutkittiin kiinnittämällä huomiota niin sähköturvallisuuteen, lämpöturvallisuuteen kuin kemikaaliturvallisuuteenkin.

Lue lisää vedenkeittimien testauksesta

Nämä vedenkeittimet testasimme

Bodum Bistro Electric cordless water kettle 1,0
Bosch TWK7805 / TWK7809
Bosch TWK7203
Braun WK300
Electrolux EEWA 3240
Electrolux EEWA 7800
Emerio WK-108084
Kitchenaid Artisan 5KEK1522
Philips HD9350/90
Russell Hobbs Textures Plus 1,7L (22591-70)
Russell Hobbs Retro Classic
Siemens TW86103
Smeg KLF03
Stelton EM77
Wilfa Spring WKR-2000
Wilfa TK-1200B

katso testin tulokset

Tietoa meistä

Kuluttajaa lukemalla teet fiksuja valintoja

Kuluttaja on lehti sinulle, joka haluat perustaa ostopäätöksesi tutkittuun tietoon ja faktoihin. Teemme perusteellisen tutkimustyön puolestasi, jolloin sinun on helppo tehdä hyviä kauppoja ja löytää paras vastine rahoillesi.

Lukemalla Kuluttajaa pysyt ajan hermolla ja tiedät, kuinka toimia ongelmatilanteissa. Tilaajana maksat vain laadukkaasta sisällöstä. Olemme ylpeästi puolueeton toimija, emmekä julkaise mainoksia.

Lue lisää

Testaamme tuotteet puolestasi

Kuluttaja on Suomen suurin testaaja. Testaamme tuotteita ja palveluita yli sadassa eri tuoteryhmässä kodinkoneista vakuutuksiin. Julkaisemme vuosittain puolueettomat tutkimustulokset yli tuhannesta tuotteesta.

Testimme pohjautuvat aina tutkittuun tietoon ja tiukkoihin arviointikriteereihin. Emme ota testattavia tuotteita vastaan yrityksiltä, vaan ostamme ne kaupasta samaan tapaan kuin sinäkin ostaisit. Kaikki tuotteet testataan puolueettomissa ja tarkoin valituissa laboratorioissa yhteistyössä muiden maiden kuluttajalehtien ja -järjestöjen kanssa.

Testimme pitävät sisällään keskeiset tuotteen tai palvelun laatuun liittyvät ominaisuudet, olipa sitten kyse kestävyydestä, turvallisuudesta tai taloudellisuudesta. Kunkin testin yhteydessä kerromme tarkemmin käyttämistämme testausmenetelmistä.

Lisätietoa testauksesta

Sivun kuvat: IStock

Ladataan...

Kuluttaja

Kuluttajan avulla teet onnistuneita ostopäätöksiä. Testaamme puolestasi yli tuhat tuotetta vuosittain.