Hero image

Ulkoiluvillasukat

Testasimme kuudet puolipituiset ulkoiluvillasukat, joissa on 50–80 prosenttia merinovillaa. Sukat ovat kevyesti pehmustettuja ohuita malleja, jotka soveltuvat ulkoiluun ja retkeilyyn ympäri vuoden.

 

Testimme sisältää testitulokset ja kattavan artikkelin.

Ulkoiluvillasukka.

Kannattaako sukista maksaa enemmän?

Ulkoiluvillasukkien testi sisältää laajasti tutkittua tietoa eri osa-alueista. Avaamme testin tuloksia tarkemmin artikkelissamme.

Artikkelissa perehdymme sukkien hintaeroihin ja siihen, saako kalliimmalla paremmat ulkoilusukat. Sukkien hintaero on suuri, sillä testin halvimmat sukat maksavat alle 4 euroa ja kalleimmat lähes 30 euroa.

Tutustu artikkeliin

Mitä testi sisältää?

Lenkkeilijän, ulkoilijan tai vaeltajan jaloille ei riitä se, että valitsee huippuhyvät kengät. Myös sukilla on iso merkitys. Hyvät urheilusukat istuvat hyvin, pitävät jalat sopivan lämpimänä eivätkä hierrä ihoa. Olemme vertailleet puolestasi merinovillaiset, ulkoiluun soveltuvat villasukat ja valinneet, mitkä ovat ominaisuuksiltaan ja hinta-laatusuhteeltaan parhaat.

Kattavaan testitaulukkoon on koottu kymmeniä arvosanoja ja mittaustuloksia jokaisesta testin sukasta. Testituloksia voi rajata merkin, hinnan ja kokonaisarvosanan perusteella.

Ulkoiluvillasukkien vertailu on julkaistu verkkosivuillamme 25.1.2017 sekä painetun lehden numerossa 1/2017.

Näin testasimme ulkoiluvillasukat

Ulkoilusukat testattiin perusteellisesti ja puolueettomasti laboratoriossa sekä käyttäjätestein. Laboratoriossa arvioitiin muun muassa sukkien kulumista, kutistumista, lämpimyyttä ja hengittävyyttä. Tämän lisäksi eri-ikäiset naiset ja miehet testasivat sukkia 5 viikkoa.

Lue lisää sukkien testauksesta

Nämä ulkoiluvillasukat testasimme

Aclima Trekking socks
Everest U MFN light wool sock
Falke TK2 Wool
Line One Active Warm Crew Terry
Mund Altai
Seger Sense trekking mid

Katso testin tulokset

Tietoa meistä

Kuluttajaa lukemalla teet fiksuja valintoja

Kuluttaja on lehti sinulle, joka haluat perustaa ostopäätöksesi tutkittuun tietoon ja faktoihin. Teemme perusteellisen tutkimustyön puolestasi, jolloin sinun on helppo tehdä hyviä kauppoja ja löytää paras vastine rahoillesi.

Lukemalla Kuluttajaa pysyt ajan hermolla ja tiedät, kuinka toimia ongelmatilanteissa. Tilaajana maksat vain laadukkaasta sisällöstä. Olemme ylpeästi puolueeton toimija, emmekä julkaise mainoksia.

Lue lisää

Testaamme tuotteet puolestasi

Kuluttaja on Suomen suurin testaaja. Testaamme tuotteita ja palveluita yli sadassa eri tuoteryhmässä kodinkoneista vakuutuksiin. Julkaisemme vuosittain puolueettomat tutkimustulokset yli tuhannesta tuotteesta.

Testimme pohjautuvat aina tutkittuun tietoon ja tiukkoihin arviointikriteereihin. Emme ota testattavia tuotteita vastaan yrityksiltä, vaan ostamme ne kaupasta samaan tapaan kuin sinäkin ostaisit. Kaikki tuotteet testataan puolueettomissa ja tarkoin valituissa laboratorioissa yhteistyössä muiden maiden kuluttajalehtien ja -järjestöjen kanssa.

Testimme pitävät sisällään keskeiset tuotteen tai palvelun laatuun liittyvät ominaisuudet, olipa sitten kyse kestävyydestä, turvallisuudesta tai taloudellisuudesta. Kunkin testin yhteydessä kerromme tarkemmin käyttämistämme testausmenetelmistä.

Lisätietoa testauksesta

Sivun kuvat: IStock

Ladataan...

Kuluttaja

Kuluttajan avulla teet onnistuneita ostopäätöksiä. Testaamme puolestasi yli tuhat tuotetta vuosittain.