Hero image

Kahvinkeittimet

Testasimme 16 kahvinkeitintä. Hyvää suodatinkahvia saa jo muutaman kympin hintaisella keittimellä.

 

Testimme sisältää testitulokset ja kattavan artikkelin.

Musta suodatinkahvinkeitin.

Hyvää kahvia nopeasti

Kahvinkeittimien testi sisältää laajasti tutkittua tietoa eri osa-alueista. Avaamme testin tuloksia tarkemmin artikkelissamme, jossa perehdymme muun muassa kahvin laatuun ja keittimien nopeuteen.

Testissä selvisi, että hyvää kahvia saa edullisellakin kahvinkeittimellä. Eroja paljastui esimerkiksi kahvin lämpötilasta ja keittimien nopeudesta.

Tutustu artikkeliin

Mitä testi sisältää?

Hyvä kahvinkeitin tekee maukasta kahvia nopeasti ja on kätevä käyttää. Kauppojen hyllyillä riittää valinnanvaraa, ja keittimien hinnoissakin on suuria eroja. Ostopäätöstäsi helpottaaksemme testasimme 16 kahvinkeitintä ja laitoimme ne paremmuusjärjestykseen.

Kahvinkeitintä valitessa kannattaa huomioida, että keittimen koko ja ominaisuudet sopivat omiin tarpeisiisi. Keitätkö yleensä vain yhden mukillisen vai täytyykö yhdestä pannullisesta saada kahvit isolle porukalle? Jos kahvia ei tule juotua heti, termoskahvinkeitin pitää juoman lämpimänä pidempään.

Kattavaan testitaulukkoon on koottu kymmeniä arvosanoja ja mittaustuloksia testatuista keittimistä. Voit esimerkiksi vertailla, kuinka kauan kahvin keittyminen kestää, minkä keittimien tippalukko toimii parhaiten ja missä malleissa on irrotettava vesisäiliö. Näet taulukosta myös tuotteiden ajantasaiset hinnat ja voit katsoa, mistä kahvinkeittimen saa ostettua halvimmalla.

Kahvinkeittimien vertailu on julkaistu verkkosivuillamme 23.1.2024. Voit lukea testin myös painetun lehden numerosta 1/2024.

Tässä testissä on mukana vain suodatinkahvinkeittimiä. Lue myös testimme kahvikoneista ja kapselikahvikoneista.

Päällä oleva kahvinkeitin, jonka pannussa on kahvia.

Näin testasimme kahvinkeittimet

Kahvinkeittimet testattiin perusteellisesti ja puolueettomasti laboratoriossa. Testauksessa arvioitiin kahvin laatua, lämpötilaa ja valmistusaikaa sekä kahvinkeittimen suodatustehoa, käyttömukavuutta ja sähkönkulutusta.

Lue lisää kahvinkeittimien testauksesta

Kahvinkeittimen ostajan opas

Kannattaako ostaa suodatinkahvinkeitin, espressokone vai kapselikahvikone? Ostajan oppaan luettuasi tiedät, millainen kahvinkeitin sopii parhaiten omiin tarpeisiisi. Oppaassa käsittelemme yksittäisten laitteiden sijasta kahvinkeittimiä yleisellä tasolla.

Tutustu ostajan oppaaseen

Nämä kahvinkeittimet testasimme

Biltema 84-0045
Bosch TKA8013
Braun KF1500BK PurShine
Clas Ohlson 44-4975
De’Longhi ICM14011.BK
Electrolux E7CM1-4MTM
Melitta One 22478
Menuett 009029
Moccamaster Automatic
Moccamaster Automatic Thermo 73959
OBH Nordica Blooming 2411
Sage Precision Brewer Thermal SDC450BSS4EEU1
Senz SECM125LTR
Severin KA 4808
Wilfa Classic Tall CM2S-A125
Wilfa WSPL-3B

Katso testin tulokset

Tietoa meistä

Kuluttajaa lukemalla teet fiksuja valintoja

Kuluttaja on lehti sinulle, joka haluat perustaa ostopäätöksesi tutkittuun tietoon ja faktoihin. Teemme perusteellisen tutkimustyön puolestasi, jolloin sinun on helppo tehdä hyviä kauppoja ja löytää paras vastine rahoillesi.

Lukemalla Kuluttajaa pysyt ajan hermolla ja tiedät, kuinka toimia ongelmatilanteissa. Tilaajana maksat vain laadukkaasta sisällöstä. Olemme ylpeästi puolueeton toimija, emmekä julkaise mainoksia.

Lue lisää

Testaamme tuotteet puolestasi

Kuluttaja on Suomen suurin testaaja. Testaamme tuotteita ja palveluita yli sadassa eri tuoteryhmässä kodinkoneista vakuutuksiin. Julkaisemme vuosittain puolueettomat tutkimustulokset yli tuhannesta tuotteesta.

Testimme pohjautuvat aina tutkittuun tietoon ja tiukkoihin arviointikriteereihin. Emme ota testattavia tuotteita vastaan yrityksiltä, vaan ostamme ne kaupasta samaan tapaan kuin sinäkin ostaisit. Kaikki tuotteet testataan puolueettomissa ja tarkoin valituissa laboratorioissa yhteistyössä muiden maiden kuluttajalehtien ja -järjestöjen kanssa.

Testimme pitävät sisällään keskeiset tuotteen tai palvelun laatuun liittyvät ominaisuudet, olipa sitten kyse kestävyydestä, turvallisuudesta tai taloudellisuudesta. Kunkin testin yhteydessä kerromme tarkemmin käyttämistämme testausmenetelmistä.

Lisätietoa testauksesta

Sivun kuvat: CheckPoint Production Oy ja IStock

Ladataan...

Kuluttaja

Kuluttajan avulla teet onnistuneita ostopäätöksiä. Testaamme puolestasi yli tuhat tuotetta vuosittain.