Hero image

Sähköhammasharjat

Testasimme 19 sähköhammasharjaa, joiden hinnat vaihtelivat vain 25 eurosta peräti 380 euroon saakka. Testissä selvisi, että sähköhammasharjasta ei välttämättä kannata maksaa satoja euroja, vaan jo muutamalla kympillä saa hyvän.

 

Testimme sisältää testitulokset ja kattavan artikkelin.

Sähköhammasharja.

Akkukestossa isoja eroja

Sähköhammasharjojen testi sisältää laajasti tutkittua tietoa eri osa-alueista. Avaamme testin tuloksia tarkemmin artikkelissamme, jossa perehdymme muun muassa sähköhammasharjojen puhdistustehoon ja akkukestoon.

Sekä akkukestossa että latausnopeudessa on suuria eroja. Heikoimmillaan sähköhammasharjan akku kestää yhdellä latauksella vain 14 minuuttia ja pisimmillään jopa yli 3 tuntia.

Tutustu artikkeliin

Mitä testi sisältää?

Hampaiden hyvinvointi vaikuttaa terveyteen monella tavalla, ja siksi niiden puhtauteen kannattaa kiinnittää erityistä huomiota. Hyvä sähköhammasharja helpottaa arjen harjausrutiineja. Sähköhammasharjojen vertailu kannattaa, sillä laitteiden ominaisuuksissa ja hinnoissa on suuria eroja.

Ostopäätöstäsi helpottaaksemme testasimme 19 sähköhammasharjaa. Mukana on Jordanin, Oral-B:n, Philipsin ja Silk’nin sähköhammasharjoja. Testissä selvisi, että kaikki hammasharjat eivät puhdista hampaita yhtä hyvin.

Testimme auttaa sinua selvittämään, mikä on omaan budjettiisi ja tarpeisiisi paras sähköhammasharja. Kattavaan testitaulukkoon on koottu kymmeniä arvosanoja ja mittaustuloksia testatuista tuotteista. Taulukosta voit myös helposti vertailla, missä hammasharjoissa on esimerkiksi eri nopeus- ja puhdistusasetuksia, painesensori tai älypuhelinsovellus. Lisäksi näet taulukosta tuotteiden ajantasaiset hinnat ja voit katsoa, mistä sähköhammasharjan saa ostettua halvimmalla.

Sähköhammasharjojen vertailu on julkaistu verkkosivuillamme 29.11.2023.

Sähköhammasharjan vaihtoharjoja.

Näin testasimme sähköhammasharjat

Sähköhammasharjat testattiin perusteellisesti ja puolueettomasti laboratoriossa. Testissä arvioitiin puhdistustehoa, helppokäyttöisyyttä, akkukestoa ja latausnopeutta sekä melua.

Lue lisää hammasharjojen testauksesta

Nämä sähköhammasharjat testasimme

Jordan Smile Plus TBX-300B Clean
Oral-B Vitality 100 Cross Action
Oral-B iO 7s Ultimate Clean
Oral-B iO 8s Ultimate Clean
Oral-B iO 9s Ultimate Clean
Oral-B Pro 3 3000 Cross Action
Oral-B iO 6 Ultimate Clean
Oral-B iO 10 Ultimate Clean
Oral-B iO 4s Ultimate Clean
Oral-B iO 5s Ultimate Clean
Oral-B Vitality Pro Cross Action
Philips Sonicare ProtectiveClean 4300 HX6803
Philips Sonicare ProtectiveClean 4500 HX6830
Philips Sonicare Protective Clean 6100 HX6877
Philips Sonicare Expert Clean 7500 HX9631
Philips Sonicare Prestige 9900 HX9992
Philips Sonicare 3100 Series HX3671
Philips Sonicare One HY1200 Philips One
Silk’n Sonic Smile

Katso testin tulokset

Tietoa meistä

Kuluttajaa lukemalla teet fiksuja valintoja

Kuluttaja on lehti sinulle, joka haluat perustaa ostopäätöksesi tutkittuun tietoon ja faktoihin. Teemme perusteellisen tutkimustyön puolestasi, jolloin sinun on helppo tehdä hyviä kauppoja ja löytää paras vastine rahoillesi.

Lukemalla Kuluttajaa pysyt ajan hermolla ja tiedät, kuinka toimia ongelmatilanteissa. Tilaajana maksat vain laadukkaasta sisällöstä. Olemme ylpeästi puolueeton toimija, emmekä julkaise mainoksia.

Lue lisää

Testaamme tuotteet puolestasi

Kuluttaja on Suomen suurin testaaja. Testaamme tuotteita ja palveluita yli sadassa eri tuoteryhmässä kodinkoneista vakuutuksiin. Julkaisemme vuosittain puolueettomat tutkimustulokset yli tuhannesta tuotteesta.

Testimme pohjautuvat aina tutkittuun tietoon ja tiukkoihin arviointikriteereihin. Emme ota testattavia tuotteita vastaan yrityksiltä, vaan ostamme ne kaupasta samaan tapaan kuin sinäkin ostaisit. Kaikki tuotteet testataan puolueettomissa ja tarkoin valituissa laboratorioissa yhteistyössä muiden maiden kuluttajalehtien ja -järjestöjen kanssa.

Testimme pitävät sisällään keskeiset tuotteen tai palvelun laatuun liittyvät ominaisuudet, olipa sitten kyse kestävyydestä, turvallisuudesta tai taloudellisuudesta. Kunkin testin yhteydessä kerromme tarkemmin käyttämistämme testausmenetelmistä.

Lisätietoa testauksesta

Sivun kuvat: IStock

Ladataan...

Kuluttaja

Kuluttajan avulla teet onnistuneita ostopäätöksiä. Testaamme puolestasi yli tuhat tuotetta vuosittain.