Hero image

Bluetooth-nappikuulokkeet

Testasimme 21 bluetooth-nappikuulokkeet, joissa korvanapit on yhdistetty toisiinsa akulla ja ohjausyksiköllä varustetulla välijohdolla. Kuulokkeiden hinnat vaihtelevat noin 30 ja 300 euron välillä.

 

Testimme sisältää testitulokset ja kattavan artikkelin.

Mustat nappikuulokkeet.

Akkukesto vaihtelee paljon

Bluetooth-nappikuulokkeiden testi sisältää laajasti tutkittua tietoa eri osa-alueista. Avaamme testin tuloksia tarkemmin artikkelissamme.

Artikkelissa perehdymme muun muassa eri kuulokkeiden akkukestoon. Parhaimmillaan täyteen ladattujen bluetooth-kuulokkeiden akku kesti lähes 16 tuntia ja huonoimmillaan alle kuusi tuntia.

Tutustu artikkeliin

Mitä testi sisältää?

Yhä useammalla vastaantulevalla henkilöllä on nykyään jonkinlaiset kuulokkeet korvilla. Kuulokkeiden avulla pääsee omaan maailmaan ja voi sulkea ympäristön ääniä pois. Hyvät langalliset bluetooth-nappikuulokkeet sopivat käyttäjän tarpeisiin, ovat laadukkaat ja tietenkin pysyvät päässä. Halvimmat kuulokkeet maksavat vain joitain kymppejä ja kalleimmat useita satoja euroja. Testistämme löydät parhaat omaan budjettiisi sopivat bluetooth-nappikuulokkeet.

Bluetooth-nappikuulokkeet toistavat musiikkia bluetooth-yhteydellä muista samalla teknologialla varustetuista laitteista kuten älypuhelimesta, tabletista ja kannettavasta tietokoneesta. Testissä oli mukana tavallisten nappikuulokkeiden lisäksi kaksi vastamelutoiminnolla varustettua kuuloketta. Vastamelukuulokkeet vähentävät ympäristön ääniä.

Kattavaan testitaulukkoon on koottu kymmeniä arvosanoja ja mittaustuloksia jokaisesta testin kuulokkeesta. Testituloksia voi rajata merkin, hinnan ja kokonaisarvosanan perusteella.

Testistämme löydät kätevästi muun muassa parhaat langalliset vastamelukuulokkeet, urheilukuulokkeet sekä silmälasien kanssa käytettävät kuulokkeet. Olemme myös valinneet parhaat nappikuulokkeet eri musiikkilajien ystäville sekä pääasiassa puheääntä kuunteleville käyttäjille.

Bluetooth-nappikuulokkeiden vertailu on julkaistu verkkosivuillamme 20.8.2020.

Katso myös muut kuuloketestimme: täysin langattomat nappikuulokkeet ja langattomat kuulokkeet.

Nappikuulokkeet nurmikolla.

Näin testasimme bluetooth-nappikuulokkeet

Langalliset bluetooth-nappikuulokkeet testattiin perusteellisesti ja puolueettomasti laboratoriossa. Testauksessa arvioitiin muun muassa äänenlaatu, mukavuus ja käytettävyys, bluetooth-yhteys, häiriöt ja melu, kestävyys sekä haitalliset aineet. Viisi laboratorion asiantuntijaa arvioi äänenlaatua kuuntelemalla ääninäytteitä, jotka sisälsivät klassista musiikkia, jazzia, rock-musiikkia ja puhetta.

Lue lisää kuulokkeiden testauksesta

Nämä bluetooth-nappikuulokkeet testasimme

Adidas FWD-01
Bang & Olufsen Beoplay E6
Beats by Dr, Dre Powerbeats3 Wireless
Beats by Dr, Dre beats x
Bose SoundSport Wireless
Bowers & Wilkins PI3
Jabra Elite Active 45e
JBL Everest Elite 150 NC
JBL LIVE 220BT
JBL Reflect MINI 2
JBL Tune 115BT
JBL Endurance Jump
Marshall Minor II Bluetooth
Plantronics Backbeat Fit 305
Plantronics Backbeat Fit 2100
Sennheiser Momentum Free
Sennheiser CX Sport
Skullcandy Vert
Sony WI-C600N
Sony WI-C300
Sony WI-SP500

Katso testin tulokset

Tietoa meistä

Kuluttajaa lukemalla teet fiksuja valintoja

Kuluttaja on lehti sinulle, joka haluat perustaa ostopäätöksesi tutkittuun tietoon ja faktoihin. Teemme perusteellisen tutkimustyön puolestasi, jolloin sinun on helppo tehdä hyviä kauppoja ja löytää paras vastine rahoillesi.

Lukemalla Kuluttajaa pysyt ajan hermolla ja tiedät, kuinka toimia ongelmatilanteissa. Tilaajana maksat vain laadukkaasta sisällöstä. Olemme ylpeästi puolueeton toimija, emmekä julkaise mainoksia.

Lue lisää

Testaamme tuotteet puolestasi

Kuluttaja on Suomen suurin testaaja. Testaamme tuotteita ja palveluita yli sadassa eri tuoteryhmässä kodinkoneista vakuutuksiin. Julkaisemme vuosittain puolueettomat tutkimustulokset yli tuhannesta tuotteesta.

Testimme pohjautuvat aina tutkittuun tietoon ja tiukkoihin arviointikriteereihin. Emme ota testattavia tuotteita vastaan yrityksiltä, vaan ostamme ne kaupasta samaan tapaan kuin sinäkin ostaisit. Kaikki tuotteet testataan puolueettomissa ja tarkoin valituissa laboratorioissa yhteistyössä muiden maiden kuluttajalehtien ja -järjestöjen kanssa.

Testimme pitävät sisällään keskeiset tuotteen tai palvelun laatuun liittyvät ominaisuudet, olipa sitten kyse kestävyydestä, turvallisuudesta tai taloudellisuudesta. Kunkin testin yhteydessä kerromme tarkemmin käyttämistämme testausmenetelmistä.

Lisätietoa testauksesta

Sivun kuvat: IStock ja ICRT

Ladataan...

Kuluttaja

Kuluttajan avulla teet onnistuneita ostopäätöksiä. Testaamme puolestasi yli tuhat tuotetta vuosittain.