Hero image

Hiilihapotuslaitteet

Testasimme 10 hiilihapotuslaitetta. Testivoittajalla kuplajuoma valmistuu kaikista halvimmalla, toisessa ääripäässä litrahinta on peräti kuusinkertainen.

 

Testimme sisältää testitulokset ja kattavan artikkelin.

Aarke-hiilihapotuslaite.

Hapokasta ja maukasta kuplavettä

Hiilihapotuslaitteiden testi sisältää laajasti tutkittua tietoa eri osa-alueista. Avaamme testin tuloksia tarkemmin artikkelissamme.

Monet hiilihapotuslaitteet tekevät erittäin hyvää kuplavettä. Jos hiilihapotettua juomaa aikoo säilyttää pidempään, vain kahden laitteen pulloissa kuplavesi säilyy erinomaisena vuorokaudenkin verran.

Tutustu artikkeliin

Mitä testi sisältää?

Jos juot usein kuplavettä tai virvoitusjuomia, hiilihapotuslaitteen hankkimalla voi säästää rahaa. Hiilihapotuslaitteella valmistetun kuplajuoman laskennallinen litrahinta on tyypillisesti halvempi kuin kaupassa myytävän kivennäisveden. Kun kuplat lisätään hanaveteen muutamalla painalluksella, kaupasta ei myöskään enää tarvitse kantaa painavia pulloja. Erilaisilla makuaineilla hiilihapottimella tehdyn kuplaveden saa maistumaan esimerkiksi kola- tai hedelmälimonadilta.

Testasimme puolestasi 10 hiilihapotuslaitetta. Vertailu kannattaa, sillä laitteiden hinnoissa ja hiilihapotetun juoman litrahinnoissa on merkittäviä eroja. Testivoittajalla kuplajuoma valmistuu kaikista halvimmalla, toisessa ääripäässä litrahinta on peräti kuusinkertainen. Täyden kympin arvoista kuplavettä saa edullisellakin laitteella.

Kattavaan testitaulukkoon on koottu kymmeniä arvosanoja ja mittaustuloksia testatuista hiilihapotuslaitteista. Testituloksista selviää, mitkä laitteet saavat parhaat arvosanat hiilihapotuksen tehokkuudesta ja mitkä ovat hankalia puhdistaa. Testin avulla löydät helposti parhaan hiilihapotuslaitteen omiin tarpeisiisi.

Hiilihapotuslaitteiden vertailu on julkaistu verkkosivuillamme 17.5.2023.

Näin testasimme hiilihapotuslaitteet

Hiilihapotuslaitteet testattiin perusteellisesti ja puolueettomasti laboratoriossa. Testauksessa arvioitiin hiilihapotuksen tehokkuus ja hiilihapon määrä, laitteiden käyttömukavuus, melun häiritsevyys, rakenne ja materiaalien laatu sekä turvallisuus.

Lue lisää hiilihapotuslaitteiden testauksesta

Nämä hiilihapotuslaitteet testasimme

Aarke Carbonator III
Bubliq Drink Carbonator
Isi Classic Soda Maker
Mysoda Ruby
Mysoda Toby
Mysoda Woody
Nordic Sense Carbonating
Sodastream Duo
Sodastream Jet
Sodastream Terra

Katso testin tulokset

Tietoa meistä

Kuluttajaa lukemalla teet fiksuja valintoja

Kuluttaja on lehti sinulle, joka haluat perustaa ostopäätöksesi tutkittuun tietoon ja faktoihin. Teemme perusteellisen tutkimustyön puolestasi, jolloin sinun on helppo tehdä hyviä kauppoja ja löytää paras vastine rahoillesi.

Lukemalla Kuluttajaa pysyt ajan hermolla ja tiedät, kuinka toimia ongelmatilanteissa. Tilaajana maksat vain laadukkaasta sisällöstä. Olemme ylpeästi puolueeton toimija, emmekä julkaise mainoksia.

Lue lisää

Testaamme tuotteet puolestasi

Kuluttaja on Suomen suurin testaaja. Testaamme tuotteita ja palveluita yli sadassa eri tuoteryhmässä kodinkoneista vakuutuksiin. Julkaisemme vuosittain puolueettomat tutkimustulokset yli tuhannesta tuotteesta.

Testimme pohjautuvat aina tutkittuun tietoon ja tiukkoihin arviointikriteereihin. Emme ota testattavia tuotteita vastaan yrityksiltä, vaan ostamme ne kaupasta samaan tapaan kuin sinäkin ostaisit. Kaikki tuotteet testataan puolueettomissa ja tarkoin valituissa laboratorioissa yhteistyössä muiden maiden kuluttajalehtien ja -järjestöjen kanssa.

Testimme pitävät sisällään keskeiset tuotteen tai palvelun laatuun liittyvät ominaisuudet, olipa sitten kyse kestävyydestä, turvallisuudesta tai taloudellisuudesta. Kunkin testin yhteydessä kerromme tarkemmin käyttämistämme testausmenetelmistä.

Lisätietoa testauksesta

Sivun kuvat: IStock ja ICRT

Ladataan...

Kuluttaja

Kuluttajan avulla teet onnistuneita ostopäätöksiä. Testaamme puolestasi yli tuhat tuotetta vuosittain.