Hero image

Älyvaa'at

Testasimme 17 älyvaakaa. Vaakoina laitteet toimivat hyvin, mutta muut mittaustulokset ovat parhaimmillaankin suuntaa-antavia.

 

Testimme sisältää testitulokset ja kattavan artikkelin.

Älyvaaka.

Rasvaprosentit heittelevät

Älyvaakatesti sisältää laajasti tutkittua tietoa eri osa-alueista. Avaamme testin tuloksia tarkemmin artikkelissamme.

Älyvaakojen mittaamat arvot, kuten rasvaprosentti ja lihasmassa, voivat olla terveyden kannalta olennaista tietoa. Artikkelissa perehdymme muun muassa älyvaakojen kehonkoostumuksen mittaamiseen. Kolme vaakaa mittasi rasvaprosentin pahasti pieleen.

Tutustu artikkeliin

Mitä testi sisältää?

Älyvaaka on kehonkoostumusmittari, joka punnitsemisen lisäksi mittaa käyttäjän rasvaprosentin. Testissä painotettiin erityisesti punnitsemisen tarkkuutta. Vaakojen hinnat vaihtelevat noin parista kympistä pariin sataan euroon. Löydä testimme avulla omalle budjetillesi paras älyvaaka.

Kattavaan testitaulukkoon on koottu kymmeniä arvosanoja ja mittaustuloksia jokaisesta testin laitteesta.

Älyvaakavertailu on julkaistu verkkosivuillamme 27.1.2016 ja painetun lehden numerossa 1/2016.

Henkilö seisoo älyvaa'alla.

Näin testasimme älyvaa’at

Älyvaa’at testattiin perusteellisesti ja puolueettomasti laboratoriossa. Testauksessa arvioitiin muun muassa punnituksen ja rasvaprosentin mittaamisen tarkkuutta ja käyttömukavuutta.

Lue lisää vaakojen testauksesta

Nämä älyvaa'at testasimme

Beurer BF 700
Beurer BF 800
Beurer BF750
Beurer BG13
Bosch ppw3320
Fitbit Aria Wifi Scale
Logik LBSFULL13E
Medisana BS 430 connect
Omron BF508
Omron BF 511
Salter 9141 WH3R
Salter 9147
Sencor SBS 6015
Tanita RD901
Tanita BC-730
Tanita BC545N
Withings WS-50

Katso testin tulokset

Tietoa meistä

Kuluttajaa lukemalla teet fiksuja valintoja

Kuluttaja on lehti sinulle, joka haluat perustaa ostopäätöksesi tutkittuun tietoon ja faktoihin. Teemme perusteellisen tutkimustyön puolestasi, jolloin sinun on helppo tehdä hyviä kauppoja ja löytää paras vastine rahoillesi.

Lukemalla Kuluttajaa pysyt ajan hermolla ja tiedät, kuinka toimia ongelmatilanteissa. Tilaajana maksat vain laadukkaasta sisällöstä. Olemme ylpeästi puolueeton toimija, emmekä julkaise mainoksia.

Lue lisää

Testaamme tuotteet puolestasi

Kuluttaja on Suomen suurin testaaja. Testaamme tuotteita ja palveluita yli sadassa eri tuoteryhmässä kodinkoneista vakuutuksiin. Julkaisemme vuosittain puolueettomat tutkimustulokset yli tuhannesta tuotteesta.

Testimme pohjautuvat aina tutkittuun tietoon ja tiukkoihin arviointikriteereihin. Emme ota testattavia tuotteita vastaan yrityksiltä, vaan ostamme ne kaupasta samaan tapaan kuin sinäkin ostaisit. Kaikki tuotteet testataan puolueettomissa ja tarkoin valituissa laboratorioissa yhteistyössä muiden maiden kuluttajalehtien ja -järjestöjen kanssa.

Testimme pitävät sisällään keskeiset tuotteen tai palvelun laatuun liittyvät ominaisuudet, olipa sitten kyse kestävyydestä, turvallisuudesta tai taloudellisuudesta. Kunkin testin yhteydessä kerromme tarkemmin käyttämistämme testausmenetelmistä.

Lisätietoa testauksesta

Sivun kuvat: Laura Oja ja IStock

Ladataan...

Kuluttaja

Kuluttajan avulla teet onnistuneita ostopäätöksiä. Testaamme puolestasi yli tuhat tuotetta vuosittain.