Hero image

Hiihtokäsineet

Hyvät hiihtohanskat kestävät käytössä, pitävät näpit lämpiminä eivätkä hiosta tai hierrä. Testasimme 8 hiihtohanskaa. Käsineiden kestävyydessä on isot erot.

 

Testimme sisältää testitulokset ja kattavan artikkelin.

Hiihtokäsineet.

Yksi ei hengitä, toinen ei pidä tuulta

Hiihtokäsineiden testi sisältää laajasti tutkittua tietoa eri osa-alueista. Avaamme testin tuloksia tarkemmin artikkelissamme.

Artikkelissa perehdymme muun muassa käsineiden hengittävyyteen, lämpimyyteen ja tuulenpitävyyteen. Huonosti hengittävä hanska voi aiheuttaa palelua ja hiertymiä. Lämpimyys ja tuulenpitävyys jätettiin pois testiarvostelusta, koska kumpikaan ei ole yksiselitteisesti hyvä asia: suojasäällä liian lämmin hanska voi olla ongelma.

Tutustu artikkeliin

Mitä testi sisältää?

Jokainen hiihdon harrastaja varmasti tietää, että hiihto on todellista välineurheilua, sillä oikeanlaisilla välineillä on suuri merkitys. Suksien ja sauvojen lisäksi oikeanlaisella vaatetuksella on iso vaikutus suoritukseen. Testasimme 8 hiihtohanskaa, joista kaksi on naisten malleja ja loput kuusi sekä miehille että naisille tarkoitettuja.

Kattavaan testitaulukkoon on koottu kymmeniä arvosanoja ja mittaustuloksia jokaisesta testatusta hanskasta.

Hiihtokäsineiden vertailu on julkaistu verkkosivuillamme 9.12.2015 sekä painetun lehden numerossa 8/2015.

 

Näin testasimme hiihtokäsineet

Hiihtohanskat testattiin perusteellisesti ja puolueettomasti laboratoriossa sekä käyttäjätesteillä. Laboratoriotesteissä mitattiin muun muassa hanskojen kestävyyttä, lämpimyyttä ja tuulenpitävyyttä. Käyttäjätesteissä arvioitiin muun muassa hanskan mukavuutta ja kestävyyttä.

Lue lisää hiihtokäsineiden testauksesta

Nämä hiihtokäsineet testasimme

Björn Dæhlie Race
Craft Power WS
Fischer Performance
Hestra Ergo Grip Windstopper Race
Hestra Windstopper Breeze
Johaug Val Di Fiemme
LillSport Legend
One way Rocket-50

Katso testin tulokset

Tietoa meistä

Kuluttajaa lukemalla teet fiksuja valintoja

Kuluttaja on lehti sinulle, joka haluat perustaa ostopäätöksesi tutkittuun tietoon ja faktoihin. Teemme perusteellisen tutkimustyön puolestasi, jolloin sinun on helppo tehdä hyviä kauppoja ja löytää paras vastine rahoillesi.

Lukemalla Kuluttajaa pysyt ajan hermolla ja tiedät, kuinka toimia ongelmatilanteissa. Tilaajana maksat vain laadukkaasta sisällöstä. Olemme ylpeästi puolueeton toimija, emmekä julkaise mainoksia.

Lue lisää

Testaamme tuotteet puolestasi

Kuluttaja on Suomen suurin testaaja. Testaamme tuotteita ja palveluita yli sadassa eri tuoteryhmässä kodinkoneista vakuutuksiin. Julkaisemme vuosittain puolueettomat tutkimustulokset yli tuhannesta tuotteesta.

Testimme pohjautuvat aina tutkittuun tietoon ja tiukkoihin arviointikriteereihin. Emme ota testattavia tuotteita vastaan yrityksiltä, vaan ostamme ne kaupasta samaan tapaan kuin sinäkin ostaisit. Kaikki tuotteet testataan puolueettomissa ja tarkoin valituissa laboratorioissa yhteistyössä muiden maiden kuluttajalehtien ja -järjestöjen kanssa.

Testimme pitävät sisällään keskeiset tuotteen tai palvelun laatuun liittyvät ominaisuudet, olipa sitten kyse kestävyydestä, turvallisuudesta tai taloudellisuudesta. Kunkin testin yhteydessä kerromme tarkemmin käyttämistämme testausmenetelmistä.

Lisätietoa testauksesta

Sivun kuvat: IStock ja ICRT

Ladataan...

Kuluttaja

Kuluttajan avulla teet onnistuneita ostopäätöksiä. Testaamme puolestasi yli tuhat tuotetta vuosittain.