Hero image

Keittiövaa'at

Testasimme laboratoriossa 24 keittiövaakaa, joiden kapasiteetit vaihtelivat 2 kilosta 15 kiloon. Useimmat keittiövaa’at punnitsivat todella tarkasti, mutta yksi ei selvinnyt pudotustestistä.

 

Testimme sisältää testitulokset ja kattavan artikkelin.

Keittiövaaka.

Keittiövaa'asta ei tarvitse maksaa maltaita

Keittiövaakojen testi sisältää laajasti tutkittua tietoa eri osa-alueista. Avaamme testin tuloksia tarkemmin artikkelissamme.

Artikkelissa perehdymme muun muassa vaakojen tarkkuuteen ja käyttömukavuuteen. Valtaosa testaamistamme laitteista on erittäin hyviä, ja testin paraskin vaaka maksaa vain noin 30 euroa.

Tutustu artikkeliin

Mitä testi sisältää?

Keittiövaaka voi olla hyvä arjen apuri, esimerkiksi jos reseptissä näkyy desimittojen sijaan painomittoja. Testasimme keittiövaa’at, joiden hinnat vaihtelevat 8 ja 50 euron välillä. Testin keittiövaaoista 22 on digitaalisia ja loput 2 mekaanisia.

Kattavaan testitaulukkoon on koottu runsaasti arvosanoja ja mittaustuloksia jokaisesta testin keittiövaa’asta. Testituloksia voi rajata muun muassa merkin, hinnan ja kokonaisarvosanan perusteella.

Keittiövaakojen vertailu on julkaistu verkkosivuillamme 20.5.2021.

Macaron-leivoksia keittiövaa'an päällä.

Näin testasimme keittiövaa’at

Laitteet testattiin perusteellisesti ja puolueettomasti laboratoriossa. Testauksessa arvioitiin punnitsemisen tarkkuutta, toistettavuutta ja herkkyyttä. Asiantuntijat arvostelivat lisäksi vaakojen käyttömukavuuden ja rakenteen laadun. Vaakojen tarkkuutta testattiin punnitsemalla niillä 25, 50, 100 ja 500 gramman sekä 1 ja 2 kilogramman kuormat.

Lue lisää keittiövaakojen testauksesta

Nämä keittiövaa'at testasimme

Digitaaliset keittiövaa’at

Beurer KS 19
Beurer KS 36
Beurer KS51
Beurer KS25
Clas Ohlson 44-2591
Emerio KS-211809
Kenwood DS401
Livia KV1450SS
OBH Nordica Pure White 9836
OBH Nordica 9837 Balance 5000
OBH Nordica 9807 Attraction Piano Black
Point PO9220K
Salter 1066 Arc
Sencor SKS 4001WH
Senz SESC30WH
Soehnle 67080
Soehnle Page Profi 100
Soehnle Roma Retro
Swordfish SFKSW14E
Tristar KW-2435
Wilfa KW-60
Wilfa KW-4

Mekaaniset keittiövaa’at

Soehnle Culina Pro
Soehnle Silvia

Katso testin tulokset

Tietoa meistä

Kuluttajaa lukemalla teet fiksuja valintoja

Kuluttaja on lehti sinulle, joka haluat perustaa ostopäätöksesi tutkittuun tietoon ja faktoihin. Teemme perusteellisen tutkimustyön puolestasi, jolloin sinun on helppo tehdä hyviä kauppoja ja löytää paras vastine rahoillesi.

Lukemalla Kuluttajaa pysyt ajan hermolla ja tiedät, kuinka toimia ongelmatilanteissa. Tilaajana maksat vain laadukkaasta sisällöstä. Olemme ylpeästi puolueeton toimija, emmekä julkaise mainoksia.

Lue lisää

Testaamme tuotteet puolestasi

Kuluttaja on Suomen suurin testaaja. Testaamme tuotteita ja palveluita yli sadassa eri tuoteryhmässä kodinkoneista vakuutuksiin. Julkaisemme vuosittain puolueettomat tutkimustulokset yli tuhannesta tuotteesta.

Testimme pohjautuvat aina tutkittuun tietoon ja tiukkoihin arviointikriteereihin. Emme ota testattavia tuotteita vastaan yrityksiltä, vaan ostamme ne kaupasta samaan tapaan kuin sinäkin ostaisit. Kaikki tuotteet testataan puolueettomissa ja tarkoin valituissa laboratorioissa yhteistyössä muiden maiden kuluttajalehtien ja -järjestöjen kanssa.

Testimme pitävät sisällään keskeiset tuotteen tai palvelun laatuun liittyvät ominaisuudet, olipa sitten kyse kestävyydestä, turvallisuudesta tai taloudellisuudesta. Kunkin testin yhteydessä kerromme tarkemmin käyttämistämme testausmenetelmistä.

Lisätietoa testauksesta

Sivun kuvat: Laura Oja ja IStock

Ladataan...

Kuluttaja

Kuluttajan avulla teet onnistuneita ostopäätöksiä. Testaamme puolestasi yli tuhat tuotetta vuosittain.