Hero image

Lasketteluhanskat

Laskettelurinteeseen kannattaa hankkia säähän sopivat ja käteen istuvat lasketteluhanskat. Testasimme 10 hanskaa rinteessä ja tekstiililaboratoriossa.

 

Testimme sisältää testitulokset ja kattavan artikkelin. Artikkelissa on yhteenveto testin tuloksista.

Vihreät lasketteluhanskat.

Mitä testi sisältää?

Lasketteluhanskojen pitää kestää sekä kovaa käyttöä että viimaa ja vettä. Tärkeää on myös se, että hanskoilla saa kunnon otteen sauvasta, ja että ne tuntuvat mukavalta kädessä. Hyvät lasketteluhanskat siirtävät hikeä pois iholta, joten ne sopivat moneen muuhunkin talvipuuhaan kuin lasketteluun.

Lasketteluhanskojen hinnat vaihtelevat jonkin verran, sillä halvimman ja kalleimman hanskan välillä on yli sadan euron hintaero. Kaupassa voi olla vaikea tietää, kannattaako hankkia kalliimmat hanskat vai riittäisivätkö halvemmatkin. Olemme vertailleet lasketteluhanskat puolestasi ja laittaneet ne paremmuusjärjestykseen.

Kattavaan testitaulukkoon on koottu kymmeniä arvosanoja ja mittaustuloksia jokaisesta testin hanskasta. Testituloksia voi rajata merkin, hinnan ja kokonaisarvosanan perusteella.

Lasketteluhanskojen vertailu on julkaistu verkkosivuillamme 7.12.2016 sekä painetun lehden numerossa 8/2016.

Henkilö laskettelurinteessä.

Näin testasimme lasketteluhanskat

Lasketteluhanskat testattiin perusteellisesti ja puolueettomasti. Hiihtohanskoille tehtiin teknisiä testejä laboratoriossa, ja 12-henkinen testipaneeli käytti hanskoja kevättalven 2016. Testauksessa arvioitiin hanskojen kulutus- ja repeytymiskestävyyttä, pinnan kuivana pysymistä ja hengittävyyttä. Näiden lisäksi arvioitiin lämpimänä pysymistä ja tuulenpitävyyttä.

Lue lisää hanskojen testauksesta

Nämä lasketteluhanskat testasimme

Black Diamond Renegade
Black Diamond Legend
Everest Advanced Alpine Glove
Hestra Ergo Grip Active
Hestra Army Leather Abisko
Kombi Supreme
Oakley Factory Winter Gloves 2
Peak Performance Chute Gloves
Reusch Bruce GTX
Swix Storm II Glove

Katso testin tulokset

Tietoa meistä

Kuluttajaa lukemalla teet fiksuja valintoja

Kuluttaja on lehti sinulle, joka haluat perustaa ostopäätöksesi tutkittuun tietoon ja faktoihin. Teemme perusteellisen tutkimustyön puolestasi, jolloin sinun on helppo tehdä hyviä kauppoja ja löytää paras vastine rahoillesi.

Lukemalla Kuluttajaa pysyt ajan hermolla ja tiedät, kuinka toimia ongelmatilanteissa. Tilaajana maksat vain laadukkaasta sisällöstä. Olemme ylpeästi puolueeton toimija, emmekä julkaise mainoksia.

Lue lisää

Testaamme tuotteet puolestasi

Kuluttaja on Suomen suurin testaaja. Testaamme tuotteita ja palveluita yli sadassa eri tuoteryhmässä kodinkoneista vakuutuksiin. Julkaisemme vuosittain puolueettomat tutkimustulokset yli tuhannesta tuotteesta.

Testimme pohjautuvat aina tutkittuun tietoon ja tiukkoihin arviointikriteereihin. Emme ota testattavia tuotteita vastaan yrityksiltä, vaan ostamme ne kaupasta samaan tapaan kuin sinäkin ostaisit. Kaikki tuotteet testataan puolueettomissa ja tarkoin valituissa laboratorioissa yhteistyössä muiden maiden kuluttajalehtien ja -järjestöjen kanssa.

Testimme pitävät sisällään keskeiset tuotteen tai palvelun laatuun liittyvät ominaisuudet, olipa sitten kyse kestävyydestä, turvallisuudesta tai taloudellisuudesta. Kunkin testin yhteydessä kerromme tarkemmin käyttämistämme testausmenetelmistä.

Lisätietoa testauksesta

Sivun kuvat: IStock

Ladataan...

Kuluttaja

Kuluttajan avulla teet onnistuneita ostopäätöksiä. Testaamme puolestasi yli tuhat tuotetta vuosittain.