Hero image

Tekniset t-paidat

Testasimme 15 teknistä t-paitaa. Kaikki testatut t-paidat imevät hien iholta ja päästävät sen nopeasti haihtumaan. Kestävyydessä on kuitenkin eroja.

 

Testimme sisältää testitulokset ja kattavan artikkelin. Artikkelissa avaamme testin tuloksia tarkemmin.

Tekninen t-paita.

Mitä testi sisältää?

Niin lenkkipolulla kuin kuntosalillakin on tärkeä kiinnittää huomiota oikeanlaiseen vaatetukseen. Hyvä tekninen t-paita imee hien tehokkaasti pois iholta ja päästää hien sekä lämmön haihtumaan. Testasimme tekniset t-paidat, joista noin puolet on tarkoitettu naisille ja puolet miehille.

Kattavaan testitaulukkoon on koottu kymmeniä arvosanoja ja mittaustuloksia jokaisesta testin paidasta. Testitulokset on jaettu miesten ja naisten paitoihin. Näiden lisäksi tuloksia voi rajata merkin, hinnan ja kokonaisarvosanan perusteella.

Teknisten t-paitojen vertailu on julkaistu verkkosivuillamme 13.6.2018 sekä painetun lehden numerossa 4/2018.

Tekninen t-paita roikkuu henkarissa puun oksalta.

Näin testasimme tekniset t-paidat

T-paidat testattiin perusteellisesti ja puolueettomasti tekstiililaboratoriossa sekä käyttäjätestein. Yhteensä 26 henkilöä käytti paitoja kuukauden ajan juoksumatolla treenatessaan. Jokaista paitamallia käytti 4 henkilöä. Laboratoriossa arvioitiin muun muassa t-paitojen kestävyyttä ja hengittävyyttä.

Lue lisää paitojen testauksesta

Nämä tekniset t-paidat testasimme

Miesten paita

Adidas Response Tee M
Asics Seamless SS
Nike Dry Miler M
Pro Touch Rylu
Puma Core Run SS Tee M
Salomon Trail runner SS tee M
SOC M Tech Tee
Under Armour Threadborne Streaker M

Naisten paita

Adidas Response Tee W
Asics Capsleeve top
Nike Dry Miler W
Pro Touch Rylinda II
Puma Core Run SS Tee W
Salomon Trail runner SS tee W
SOC W Run Tee

Katso testin tulokset

Tietoa meistä

Kuluttajaa lukemalla teet fiksuja valintoja

Kuluttaja on lehti sinulle, joka haluat perustaa ostopäätöksesi tutkittuun tietoon ja faktoihin. Teemme perusteellisen tutkimustyön puolestasi, jolloin sinun on helppo tehdä hyviä kauppoja ja löytää paras vastine rahoillesi.

Lukemalla Kuluttajaa pysyt ajan hermolla ja tiedät, kuinka toimia ongelmatilanteissa. Tilaajana maksat vain laadukkaasta sisällöstä. Olemme ylpeästi puolueeton toimija, emmekä julkaise mainoksia.

Lue lisää

Testaamme tuotteet puolestasi

Kuluttaja on Suomen suurin testaaja. Testaamme tuotteita ja palveluita yli sadassa eri tuoteryhmässä kodinkoneista vakuutuksiin. Julkaisemme vuosittain puolueettomat tutkimustulokset yli tuhannesta tuotteesta.

Testimme pohjautuvat aina tutkittuun tietoon ja tiukkoihin arviointikriteereihin. Emme ota testattavia tuotteita vastaan yrityksiltä, vaan ostamme ne kaupasta samaan tapaan kuin sinäkin ostaisit. Kaikki tuotteet testataan puolueettomissa ja tarkoin valituissa laboratorioissa yhteistyössä muiden maiden kuluttajalehtien ja -järjestöjen kanssa.

Testimme pitävät sisällään keskeiset tuotteen tai palvelun laatuun liittyvät ominaisuudet, olipa sitten kyse kestävyydestä, turvallisuudesta tai taloudellisuudesta. Kunkin testin yhteydessä kerromme tarkemmin käyttämistämme testausmenetelmistä.

Lisätietoa testauksesta

Sivun kuvat: Laura Oja ja IStock

Ladataan...

Kuluttaja

Kuluttajan avulla teet onnistuneita ostopäätöksiä. Testaamme puolestasi yli tuhat tuotetta vuosittain.