Hero image

Langattomat kuulokkeet

Testasimme 41 langattomat kuulokkeet. Isot korvien ympärille tai niiden päälle asettuvat kuulokkeet tarjoavat parempaa äänenlaatua ja käyttömukavuutta kuin korvakäytävien sisään asetettavat nappikuulokkeet. Myös etätyöskentelymukavuus paranee, kun kuulokkeita ei tarvitse ladata jatkuvasti.

 

Testimme sisältää testitulokset ja kattavan artikkelin.

Äänenlaatu vaihtelee paljon

Langattomien kuulokkeiden testi sisältää laajasti tutkittua tietoa eri osa-alueista. Avaamme testin tuloksia tarkemmin artikkelissamme.

Artikkelissa perehdymme muun muassa kuulokkeiden tärkeimpiin ominaisuuksiin eli istuvuuteen ja äänenlaatuun. Äänenlaatu vaihtelee paljon eri mallien välillä, eikä kallis hintakaan välttämättä takaa laatua. Äänenlaadultaan parhailla kuulokkeilla eri musiikkigenret ja puhe kuulostavat tasalaatuisen hyvältä käyttötarkoituksesta riippumatta.

Tutustu artikkeliin

Mitä testi sisältää?

Hyvät langattomat kuulokkeet tuovat mukavaa viihdykettä niin pitkälle junamatkalle, koti-iltaan kuin lenkillekin. Kuulokkeiden hinta ja laatu kuitenkin vaihtelevat paljon. Testimme auttaa sinua selvittämään, mitkä ovat parhaat kuulokkeet sinun budjettiisi ja tarpeisiisi.

Testissämme on mukana langattomat bluetoothilla varustetut over-ear sekä on-ear-kuulokkeet. Over-ear-kuulokkeet asetetaan korvan ympärille ja on-ear-kuulokkeet korvan päälle. Monissa testin kuulokkeissa on vastamelutoiminto.

Pääset tutustumaan kattavaan testitaulukkoon, josta löytyy kymmeniä arvosanoja ja mittaustuloksia jokaisesta testin kuulokkeesta. Näet taulukosta tuotteiden ajantasaiset hinnat sekä tiedon, mistä saat ostettua langattomat kuulokkeet halvimmalla. Testituloksia voi rajata merkin, hinnan ja kokonaisarvosanan perusteella.

Langattomien kuulokkeiden vertailu on julkaistu verkkosivuillamme 25.3.2021.

 

Näin testasimme langattomat kuulokkeet

Kuulokkeet testattiin perusteellisesti ja puolueettomasti laboratoriossa. Testauksessa arvioitiin äänenlaatua, äänitoimintoja, käyttömukavuutta, monipuolisuutta ja akunkestoa. Äänenlaatua arvosteltiin kuuntelemalla puhetta, klassista musiikkia, pop-musiikkia ja jazzia. Äänitoimintojen testauksessa kiinnitettiin huomiota esimerkiksi vastamelutoiminnon laatuun sekä siihen, miten paljon kuulokkeet vuotavat ääntä ympäristöön.

Lue lisää kuulokkeiden testauksesta

Nämä langattomat kuulokkeet testasimme

Over-ear-kuulokkeet

AKG Y600NC
Apple Airpods Max
Audio Technica ATH-DSR7BT
Audio Technica ATH-ANC700BT
Beats Studio 3 Wireless
Bose Noise Cancelling Headphones 700
Bose QuietComfort 35 II
Bose SoundLink Around-Ear Wireless II
Bowers & Wilkins PX7
Dali IO-6
Huawei Freebuds Studio
Jabra Elite 85h
JBL Live 650BTNC
JBL Club 950NC
JBL Club One
JBL LIVE 500BT
Marshall Monitor II ANC
Microsoft Surface Headphones 2
Sennheiser Momentum 3 Wireless
Sennheiser HD 450BT
Sennheiser HD 458BT
Skullcandy Hesh 3 Wireless
Sony WH-H910N h.ear on 3 Wireless NC
Sony WH-XB900N
Sony WH-CH710N
Sony WH-1000XM4

On-ear-kuulokkeet

Adidas RPT-01 On-ear Sports Headphones
B&O Beoplay H8i
Beats Solo Pro
Beats Solo 3 Wireless
Jabra Move Style Edition
Jabra Elite 45h
JBL Tune 600BTNC
Marshall Major IV
Marshall Major III Bluetooth
Sennheiser HD 350BT
Sennheiser PXC 550-II
Skullcandy Venue
Sony WH-XB700
Sony WH-CH510
Urbanears Plattan 2 Bluetooth

Katso testin tulokset

Tietoa meistä

Kuluttajaa lukemalla teet fiksuja valintoja

Kuluttaja on lehti sinulle, joka haluat perustaa ostopäätöksesi tutkittuun tietoon ja faktoihin. Teemme perusteellisen tutkimustyön puolestasi, jolloin sinun on helppo tehdä hyviä kauppoja ja löytää paras vastine rahoillesi.

Lukemalla Kuluttajaa pysyt ajan hermolla ja tiedät, kuinka toimia ongelmatilanteissa. Tilaajana maksat vain laadukkaasta sisällöstä. Olemme ylpeästi puolueeton toimija, emmekä julkaise mainoksia.

Lue lisää

Testaamme tuotteet puolestasi

Kuluttaja on Suomen suurin testaaja. Testaamme tuotteita ja palveluita yli sadassa eri tuoteryhmässä kodinkoneista vakuutuksiin. Julkaisemme vuosittain puolueettomat tutkimustulokset yli tuhannesta tuotteesta.

Testimme pohjautuvat aina tutkittuun tietoon ja tiukkoihin arviointikriteereihin. Emme ota testattavia tuotteita vastaan yrityksiltä, vaan ostamme ne kaupasta samaan tapaan kuin sinäkin ostaisit. Kaikki tuotteet testataan puolueettomissa ja tarkoin valituissa laboratorioissa yhteistyössä muiden maiden kuluttajalehtien ja -järjestöjen kanssa.

Testimme pitävät sisällään keskeiset tuotteen tai palvelun laatuun liittyvät ominaisuudet, olipa sitten kyse kestävyydestä, turvallisuudesta tai taloudellisuudesta. Kunkin testin yhteydessä kerromme tarkemmin käyttämistämme testausmenetelmistä.

Lisätietoa testauksesta

Sivun kuvat: Laura Oja ja IStock

Ladataan...

Kuluttaja

Kuluttajan avulla teet onnistuneita ostopäätöksiä. Testaamme puolestasi yli tuhat tuotetta vuosittain.