Hero image

Huulirasvat

Testasimme 7 huulirasvaa. Testistä pudotettiin pois useita tuttuja huulirasvoja, koska ne sisältävät mineraaliöljyjä.

 

Testimme sisältää testitulokset ja kattavan artikkelin.

Huulirasvapuikko.

Mineraaliöljy huulirasvoissa

Huulirasvojen testi sisältää laajasti tutkittua tietoa eri osa-alueista. Avaamme testin tuloksia tarkemmin artikkelissamme.

Artikkelissa perehdymme muun muassa mineraaliöljyyn ja sen mahdollisiin terveyshaittoihin. Mineraaliöljyä käytetään kosmetiikassa paljon muun muassa edullisuuden, tuoksuttomuuden, säilyvyyden ja hyvän kosteuttavuuden ja pehmentävyyden vuoksi. Huulivoide kulkeutuu suuhun, ja siksi testissä asetettiin tuotteille ankarat vaatimukset.

Tutustu artikkeliin

Mitä testi sisältää?

Huulirasvat ovat monella päivittäisessä käytössä, erityisesti viileillä ilmoilla. Huulivoide on pieni ostos, mutta hintaerot ovat huikeita. Halvimman testin huulirasvan saa alle eurolla, kun kalleimmasta joutuu maksamaan yli 12 euroa.

Kattavaan testitaulukkoon on koottu kymmeniä arvosanoja jokaisesta testin huulirasvasta.

Huulirasvojen vertailu on julkaistu verkkosivuillamme 24.10.2017 ja painetun lehden numerossa 7/2017.

Näin testasimme huulirasvat

Huulivoiteet testattiin perusteellisesti ja puolueettomasti. Testauksessa tutkittiin muun muassa huulirasvojen kosteuttavuutta ja pakkausmerkintöjä. Laajoilla käyttäjätesteillä arvioitiin tuotteen toimivuutta: tuntumaa huulilla sekä levittämisen ja poistamisen helppoutta. Lisäksi arvioitiin tuotteen kosmeettisia ominaisuuksia: ulkonäköä, rasvaisuutta, tahmeutta, koostumusta, makua ja hajua.

Lue lisää huulirasvojen testauksesta

Nämä huulirasvat testasimme

Cien Batom Hidratante Care
Dr Hauschka Lip Balm
Eos Lip Balm Pomegranate raspberry
Favora Pehmentävä huulivoide
Lavera Basis sensitiv
Lush Rose Lollipop
Weleda Everon

Katso testin tulokset

Tietoa meistä

Kuluttajaa lukemalla teet fiksuja valintoja

Kuluttaja on lehti sinulle, joka haluat perustaa ostopäätöksesi tutkittuun tietoon ja faktoihin. Teemme perusteellisen tutkimustyön puolestasi, jolloin sinun on helppo tehdä hyviä kauppoja ja löytää paras vastine rahoillesi.

Lukemalla Kuluttajaa pysyt ajan hermolla ja tiedät, kuinka toimia ongelmatilanteissa. Tilaajana maksat vain laadukkaasta sisällöstä. Olemme ylpeästi puolueeton toimija, emmekä julkaise mainoksia.

Lue lisää

Testaamme tuotteet puolestasi

Kuluttaja on Suomen suurin testaaja. Testaamme tuotteita ja palveluita yli sadassa eri tuoteryhmässä kodinkoneista vakuutuksiin. Julkaisemme vuosittain puolueettomat tutkimustulokset yli tuhannesta tuotteesta.

Testimme pohjautuvat aina tutkittuun tietoon ja tiukkoihin arviointikriteereihin. Emme ota testattavia tuotteita vastaan yrityksiltä, vaan ostamme ne kaupasta samaan tapaan kuin sinäkin ostaisit. Kaikki tuotteet testataan puolueettomissa ja tarkoin valituissa laboratorioissa yhteistyössä muiden maiden kuluttajalehtien ja -järjestöjen kanssa.

Testimme pitävät sisällään keskeiset tuotteen tai palvelun laatuun liittyvät ominaisuudet, olipa sitten kyse kestävyydestä, turvallisuudesta tai taloudellisuudesta. Kunkin testin yhteydessä kerromme tarkemmin käyttämistämme testausmenetelmistä.

Lisätietoa testauksesta

Sivun kuvat: Laura Oja ja IStock

Ladataan...

Kuluttaja

Kuluttajan avulla teet onnistuneita ostopäätöksiä. Testaamme puolestasi yli tuhat tuotetta vuosittain.