Hero image

Ompelukoneet

Testasimme 8 ompelukonetta. Ompelukoneen hinta ei aina takaa laatua. Testissä moni kone kompasteli napinläven ja vetoketjujen ompelussa. Kahdessa koneessa oli turvallisuuspuutteita.

 

Testimme sisältää testitulokset ja artikkelin. Artikkelissa on yhteenveto testin tuloksista.

Ompelukone.

Mitä testi sisältää?

Myynnissä on monenlaisia ompelukoneita laajalla hintahaarukalla. Kaupassa voi olla vaikea tietää, mikä ompelukone on itselle hyvä. Vertailustamme selviää, mikä testin kahdeksasta koneesta on ominaisuuksiltaan paras ja mikä on paras hinta-laatusuhteeltaan.

Testissä oli mukana sekä elektroniset että mekaaniset ompelukoneet. Koneet painoivat 5,3–10,4 kiloa.

Kattavaan testitaulukkoon on koottu kymmeniä arvosanoja ja mittaustuloksia jokaisesta testin koneesta. Testissä on käytetty alun perin vanhaa arvosteluasteikkoamme (1–5), mutta arvosanat on muutettu nykyisen asteikon mukaisiksi.

Ompelukoneiden vertailu on julkaistu verkkosivuillamme 4.6.2014 sekä painetun lehden numerossa 4/2014.

Useita eri värisiä ompelukoneen lankoja.

Näin testasimme ompelukoneet

Ompelukoneet testattiin perusteellisesti ja puolueettomasti laboratoriossa. Niistä tutkittiin koneiden ominaisuuksia sekä testattiin muun muassa ompelutulokset, käyttömukavuus, kestävyys ja melu.

Lue lisää ompelukoneiden testauksesta

Nämä ompelukoneet testasimme

Brother Innovis NV 15
Brother Innovis NV 55
Husqvarna Emerald 118
Husqvarna Opal 650
Ikea SY
Pfaff Select 3.2
Singer 2273
Singer 8770

Katso testin tulokset

Tietoa meistä

Kuluttajaa lukemalla teet fiksuja valintoja

Kuluttaja on lehti sinulle, joka haluat perustaa ostopäätöksesi tutkittuun tietoon ja faktoihin. Teemme perusteellisen tutkimustyön puolestasi, jolloin sinun on helppo tehdä hyviä kauppoja ja löytää paras vastine rahoillesi.

Lukemalla Kuluttajaa pysyt ajan hermolla ja tiedät, kuinka toimia ongelmatilanteissa. Tilaajana maksat vain laadukkaasta sisällöstä. Olemme ylpeästi puolueeton toimija, emmekä julkaise mainoksia.

Lue lisää

Testaamme tuotteet puolestasi

Kuluttaja on Suomen suurin testaaja. Testaamme tuotteita ja palveluita yli sadassa eri tuoteryhmässä kodinkoneista vakuutuksiin. Julkaisemme vuosittain puolueettomat tutkimustulokset yli tuhannesta tuotteesta.

Testimme pohjautuvat aina tutkittuun tietoon ja tiukkoihin arviointikriteereihin. Emme ota testattavia tuotteita vastaan yrityksiltä, vaan ostamme ne kaupasta samaan tapaan kuin sinäkin ostaisit. Kaikki tuotteet testataan puolueettomissa ja tarkoin valituissa laboratorioissa yhteistyössä muiden maiden kuluttajalehtien ja -järjestöjen kanssa.

Testimme pitävät sisällään keskeiset tuotteen tai palvelun laatuun liittyvät ominaisuudet, olipa sitten kyse kestävyydestä, turvallisuudesta tai taloudellisuudesta. Kunkin testin yhteydessä kerromme tarkemmin käyttämistämme testausmenetelmistä.

Lisätietoa testauksesta

Sivun kuvat: Laura Oja ja IStock

Ladataan...

Kuluttaja

Kuluttajan avulla teet onnistuneita ostopäätöksiä. Testaamme puolestasi yli tuhat tuotetta vuosittain.