Hero image

Lasten yhdistelmävaunut

Testasimme kuudet lasten yhdistelmävaunut. Yhdistelmävaunuissa samaan runkoon voi kiinnittää ensin kopan ja sitten rattaiden istuimen.

 

Testimme sisältää testitulokset ja kattavan artikkelin.

Lastenvaunut.

Turvallisuudessa puutteita

Lasten yhdistelmävaunujen testi sisältää laajasti tutkittua tietoa eri osa-alueista. Avaamme testin tuloksia tarkemmin artikkelissamme.

Artikkelissa perehdymme muun muassa vaunujen turvallisuuteen. Monissa testatuissa vaunuissa oli haitallisia kemikaaleja tai muita turvallisuuspuutteita.

Tutustu artikkeliin

Mitä testi sisältää?

Lastenvaunut ovat tulevan lapsiperheen tärkein ja usein myös kallein hankinta. Joitain vaunujen ominaisuuksia, kuten vaunujen turvallisuutta, voi olla vaikea itse arvioida kaupassa. Vertailimme lasten yhdistelmävaunut puolestasi. Testattuja vaunuja voi käyttää aina lapsen syntymästä noin 3-vuotiaaksi saakka – tämä tosin riippuu lapsen koosta.

Kattavaan testitaulukkoon on koottu kymmeniä arvosanoja ja mittaustuloksia jokaisesta testin vaunusta.

Lasten yhdistelmävaunujen vertailu on julkaistu verkkosivuillamme 15.6.2016 sekä painetun lehden numerossa 4/2016.

Näin testasimme lasten yhdistelmävaunut

Lastenvaunut testattiin perusteellisesti ja puolueettomasti. Testasimme lasten yhdistelmävaunujen käyttömukavuutta, ergonomiaa, tavarakorin toimivuutta sekä arvioimme vaunujen kunnon testin jälkeen. Lisäksi testasimme turvallisuutta ja kemikaaleja.

Lue lisää vaunujen testauksesta

Nämä lasten yhdistelmävaunut testasimme

Bugaboo Buffalo, Rattaat
Bugaboo Buffalo, Vaunut
Emmaljunga Edge Duo Combi, Duo S Air -rungolla, Rattaat
Emmaljunga Edge Duo Combi, Duo S Air -rungolla, Vaunut
Kronan Duo/s, Rattaat
Kronan Duo/s, Vaunut
Mutsy Evo, Rattaat
Mutsy Evo, Vaunut
Stokke Trailz, Rattaat
Stokke Trailz, Vaunut
Trille Viper 4,  Rattaat
Trille Viper 4,  Vaunut

Katso testin tulokset

Tietoa meistä

Kuluttajaa lukemalla teet fiksuja valintoja

Kuluttaja on lehti sinulle, joka haluat perustaa ostopäätöksesi tutkittuun tietoon ja faktoihin. Teemme perusteellisen tutkimustyön puolestasi, jolloin sinun on helppo tehdä hyviä kauppoja ja löytää paras vastine rahoillesi.

Lukemalla Kuluttajaa pysyt ajan hermolla ja tiedät, kuinka toimia ongelmatilanteissa. Tilaajana maksat vain laadukkaasta sisällöstä. Olemme ylpeästi puolueeton toimija, emmekä julkaise mainoksia.

Lue lisää

Testaamme tuotteet puolestasi

Kuluttaja on Suomen suurin testaaja. Testaamme tuotteita ja palveluita yli sadassa eri tuoteryhmässä kodinkoneista vakuutuksiin. Julkaisemme vuosittain puolueettomat tutkimustulokset yli tuhannesta tuotteesta.

Testimme pohjautuvat aina tutkittuun tietoon ja tiukkoihin arviointikriteereihin. Emme ota testattavia tuotteita vastaan yrityksiltä, vaan ostamme ne kaupasta samaan tapaan kuin sinäkin ostaisit. Kaikki tuotteet testataan puolueettomissa ja tarkoin valituissa laboratorioissa yhteistyössä muiden maiden kuluttajalehtien ja -järjestöjen kanssa.

Testimme pitävät sisällään keskeiset tuotteen tai palvelun laatuun liittyvät ominaisuudet, olipa sitten kyse kestävyydestä, turvallisuudesta tai taloudellisuudesta. Kunkin testin yhteydessä kerromme tarkemmin käyttämistämme testausmenetelmistä.

Lisätietoa testauksesta

Sivun kuvat: IStock

Ladataan...

Kuluttaja

Kuluttajan avulla teet onnistuneita ostopäätöksiä. Testaamme puolestasi yli tuhat tuotetta vuosittain.