Hero image

Talouspaperit

Testasimme 8 talouspaperia. Kierrätyskuiduista valmistetuista talouspapereista löytyi niin paljon kemikaaleja ja mikrobeja, että ne eivät sovi ruuanlaittoon.

 

Testimme sisältää testitulokset ja kattavan artikkelin.

Talouspaperirulla.

Imukyvyssä isot erot

Talouspaperien testi sisältää laajasti tutkittua tietoa eri osa-alueista. Avaamme testin tuloksia tarkemmin artikkelissamme.

Artikkelissa perehdymme muun muassa talouspaperien imukykyyn. Imukykyä tutkittiin esimerkiksi laskemalla, montako paperiarkkia tarvitaan kuivaamaan desilitra vettä. Yhtä paperia tarvittiin peräti kymmenen arkkia, kun toista meni vain kaksi.

Tutustu artikkeliin

Mitä testi sisältää?

Talouspaperi on keittiön vakiovaruste, ja sitä kuluu paljon. Talouspaperia käytetään pöydän ja lieden pyyhkimisen lisäksi usein myös pekonin rasvan imeyttämiseen, munakoison itkettämiseen ja salaatinlehtien säilyttämiseen jääkaapissa. Hyvä talouspaperi voi säästää rahaa ja vaivaa, kun eri käyttötarkoituksiin riittää pienempi määrä paperia eikä paperia tarvitse ostaa joka kauppareissulla lisää.

Kattavaan testitaulukkoon on koottu kymmeniä arvosanoja ja mittaustuloksia jokaisesta testin paperista.

Talouspaperien vertailu on julkaistu verkkosivuillamme 23.1.2019 sekä painetun lehden numerossa 1/2019.

Neljä talouspaperirullaa.

Näin testasimme talouspaperit

Talouspaperit testattiin perusteellisesti ja puolueettomasti laboratoriossa. Talouspapereista testattiin imukyky, repeytyminen ja nukkaaminen, sekä tutkittiin muun muassa optisten valkaisuaineiden siirtymistä ruokaan.

Lue lisää talouspaperien testauksesta

Nämä talouspaperit testasimme

Floralys Talouspaperi Kierrätys, 2-kerroksinen, 4 rullaa
Floralys Talouspaperi Ultra absorbent, valkoinen, 3-kerroksinen, 4 rullaa
K-Menu Talouspaperi 2-kerroksinen, 4 rullaa
Lambi Talouspaperi Valkoinen, 3-kerroksinen, 3 rullaa, kokoarkki
Pirkka Talouspaperi Valkoinen, 2-kerroksinen, 4 rullaa
Rainbow Talouspyyhe Valkoinen, 2-kerroksinen, 4 rullaa, kokoarkki
Serla Talouspaperi Valkoinen, 2-kerroksinen, 4 rullaa
X-tra Talouspaperi 2-kerroksinen, 4 rullaa

Katso testin tulokset

Tietoa meistä

Kuluttajaa lukemalla teet fiksuja valintoja

Kuluttaja on lehti sinulle, joka haluat perustaa ostopäätöksesi tutkittuun tietoon ja faktoihin. Teemme perusteellisen tutkimustyön puolestasi, jolloin sinun on helppo tehdä hyviä kauppoja ja löytää paras vastine rahoillesi.

Lukemalla Kuluttajaa pysyt ajan hermolla ja tiedät, kuinka toimia ongelmatilanteissa. Tilaajana maksat vain laadukkaasta sisällöstä. Olemme ylpeästi puolueeton toimija, emmekä julkaise mainoksia.

Lue lisää

Testaamme tuotteet puolestasi

Kuluttaja on Suomen suurin testaaja. Testaamme tuotteita ja palveluita yli sadassa eri tuoteryhmässä kodinkoneista vakuutuksiin. Julkaisemme vuosittain puolueettomat tutkimustulokset yli tuhannesta tuotteesta.

Testimme pohjautuvat aina tutkittuun tietoon ja tiukkoihin arviointikriteereihin. Emme ota testattavia tuotteita vastaan yrityksiltä, vaan ostamme ne kaupasta samaan tapaan kuin sinäkin ostaisit. Kaikki tuotteet testataan puolueettomissa ja tarkoin valituissa laboratorioissa yhteistyössä muiden maiden kuluttajalehtien ja -järjestöjen kanssa.

Testimme pitävät sisällään keskeiset tuotteen tai palvelun laatuun liittyvät ominaisuudet, olipa sitten kyse kestävyydestä, turvallisuudesta tai taloudellisuudesta. Kunkin testin yhteydessä kerromme tarkemmin käyttämistämme testausmenetelmistä.

Lisätietoa testauksesta

Sivun kuvat: Laura Oja ja IStock

Ladataan...

Kuluttaja

Kuluttajan avulla teet onnistuneita ostopäätöksiä. Testaamme puolestasi yli tuhat tuotetta vuosittain.