Hero image

Pensasleikkurit

Testasimme 22 pensasleikkuria hintaluokassa 80–450 euroa. Kaikki pensasleikkurit osoittautuivat testissä hyviksi tai erittäin hyviksi.

 

Testimme sisältää testitulokset ja kattavan artikkelin.

Pensasleikkuri.

Nopeaa ja helppoa leikkaamista

Pensasleikkurien testi sisältää laajasti tutkittua tietoa eri osa-alueista. Avaamme testin tuloksia tarkemmin artikkelissamme.

Artikkelissa perehdymme muun muassa eri leikkurien käyttömukavuuteen. Löysimme useita helppokäyttöisiä pensasleikkureita.

Tutustu artikkeliin

Mitä testi sisältää?

Pensasaitojen leikkaaminen onnistuu helposti hyvällä pensasleikkurilla. Myynnissä on erilaisia leikkureita laajalla hintahaarukalla. Testimme auttaa sinua selvittämään, mikä on omaan budjettiisi ja tarpeisiisi paras pensasleikkuri.

Kattavaan testitaulukkoon on koottu kymmeniä arvosanoja ja mittaustuloksia jokaisesta testin leikkurista. Testatut pensasleikkurit on luokiteltu tuloksissa kolmeen osaan:

  • Akkupensasleikkurit
  • Sähkökäyttöiset pensasleikkurit
  • Pitkävartiset akkupensasleikkurit

Näiden lisäksi testituloksia voi rajata merkin, hinnan ja kokonaisarvosanan perusteella.

Pensasleikkurien vertailu on julkaistu verkkosivuillamme 22.7.2020 sekä painetun lehden numerossa 5/2020.

Pensasleikkurilla leikataan pensasta.

Näin testasimme pensasleikkurit

Pensaiden leikkurit testattiin perusteellisesti ja puolueettomasti laboratoriossa. Testauksessa arvioitiin muun muassa pensasaidan leikkaaminen, käytön helppous, akun kesto ja latausnopeus sekä sähköturvallisuus ja mekaaninen turvallisuus.

Pensasaidan leikkaamista testattiin kolmella eri pensastyypillä: havupensaalla sekä aina- ja kesävihannoilla pensailla. Leikkaamistesteissä huomioitiin muun muassa leikkuukyky, työn jälki ja leikkuunopeus.

Lue lisää pensasleikkurien testauksesta

Nämä pensasleikkurit testasimme

Akkupensasleikkurit

Biltema CHT 36
Bosch AdvancedHedgeCut 36Li
Bosch AHS50-20Li
Bosch EasyHedgeCut 18-45
Cocraft LXC HT18
Greenworks GW021
Husqvarna 115iHD45
Kärcher HGE 18-50
Makita DUH602
McCulloch Power LiNK Pro Li 58HT
Ryobi RHT1851R20F
Stiga SHT 500 AE
Stihl HSA 45

Sähkökäyttöiset pensasleikkurit

Black & Decker BEHTS 401
Bosch AHS 55-16
Gardena EasyCut 500/55
Stihl HSE 71

Pitkävartiset akkupensasleikkurit

Bosch UniversalHedgePole 18
Einhell GE-HH18/45 Li T solo accu
Gardena THS Li-18-42
Ryobi One+ OPT1845
Stihl HLA56

Katso testin tulokset

Tietoa meistä

Kuluttajaa lukemalla teet fiksuja valintoja

Kuluttaja on lehti sinulle, joka haluat perustaa ostopäätöksesi tutkittuun tietoon ja faktoihin. Teemme perusteellisen tutkimustyön puolestasi, jolloin sinun on helppo tehdä hyviä kauppoja ja löytää paras vastine rahoillesi.

Lukemalla Kuluttajaa pysyt ajan hermolla ja tiedät, kuinka toimia ongelmatilanteissa. Tilaajana maksat vain laadukkaasta sisällöstä. Olemme ylpeästi puolueeton toimija, emmekä julkaise mainoksia.

Lue lisää

Testaamme tuotteet puolestasi

Kuluttaja on Suomen suurin testaaja. Testaamme tuotteita ja palveluita yli sadassa eri tuoteryhmässä kodinkoneista vakuutuksiin. Julkaisemme vuosittain puolueettomat tutkimustulokset yli tuhannesta tuotteesta.

Testimme pohjautuvat aina tutkittuun tietoon ja tiukkoihin arviointikriteereihin. Emme ota testattavia tuotteita vastaan yrityksiltä, vaan ostamme ne kaupasta samaan tapaan kuin sinäkin ostaisit. Kaikki tuotteet testataan puolueettomissa ja tarkoin valituissa laboratorioissa yhteistyössä muiden maiden kuluttajalehtien ja -järjestöjen kanssa.

Testimme pitävät sisällään keskeiset tuotteen tai palvelun laatuun liittyvät ominaisuudet, olipa sitten kyse kestävyydestä, turvallisuudesta tai taloudellisuudesta. Kunkin testin yhteydessä kerromme tarkemmin käyttämistämme testausmenetelmistä.

Lisätietoa testauksesta

Sivun kuvat: IStock

Ladataan...

Kuluttaja

Kuluttajan avulla teet onnistuneita ostopäätöksiä. Testaamme puolestasi yli tuhat tuotetta vuosittain.