Hero image

Vohveliraudat

Testasimme 10 vohvelirautaa, joiden hinnat vaihtelevat 20 eurosta 80 euroon. Halvimmat mallit sijoittuivat testin kärkeen ja loppuun, yksi kalleimmista oli kolmen parhaan joukossa.

 

Testimme sisältää testitulokset ja kattavan artikkelin.

Vohvelirauta.

Yhden kahva kuumeni vaarallisen kuumaksi

Vohvelirautojen testi sisältää laajasti tutkittua tietoa eri osa-alueista. Avaamme testin tuloksia tarkemmin artikkelissamme.

Artikkelissa perehdymme muun muassa vohvelien paistamisen laatuun sekä laitteiden käyttömukavuuteen. Yhden laitteen muovinen kahva kuumeni vaarallisesti lähes 86-asteiseksi.

Tutustu artikkeliin

Mitä testi sisältää?

Haaveiletko lämpimistä ja rapeista vohveleista, joiden päällä on mansikkahilloa ja kermavaahtoa? Vohveliraudalla maukkaat vohvelit paistuvat kätevästi ilman, että niitä tarvitsee käännellä valmistumisen aikana.

Kattavaan testitaulukkoon on koottu kymmeniä arvosanoja ja mittaustuloksia jokaisesta testin vohveliraudasta. Näet taulukosta tuotteiden ajantasaiset hinnat sekä tiedon, mistä vohveliraudat saa ostettua halvimmalla. Testituloksia voi rajata merkin ja hinnan perusteella.

Testattujen vohvelirautojen ominaisuudet eroavat hieman toisistaan. Erilaisia ominaisuuksia ovat esimerkiksi valmiin vohvelin merkkivalo, johdon säilytystila tai taikinan ylivuotoritilä. Testin vohveliraudat jakautuvat kooltaan kahteen ryhmään. Pienemmillä voi valmistaa kerralla yhden vohvelin ja isommilla kaksi vohvelia. Löydät taulukosta kootusti tuotteiden ominaisuuksiin liittyvät tiedot.

Löydä testimme avulla tarpeisiisi ja budjettiisi paras vohvelirauta!

Vohvelirautojen vertailu on julkaistu verkkosivuillamme 7.4.2022.

Näin testasimme vohveliraudat

Tuotteet testattiin perusteellisesti ja puolueettomasti laboratoriossa. Testauksessa arvioitiin vohvelien paistamista, käyttömukavuutta, materiaalien laatua, turvallisuutta ja sähkönkulutusta. Vohvelien paistamisen arvioinnissa kiinnitettiin huomiota paistotuloksen laatuun kokonaisuutena, ulkopuolen rapeuteen ja sisäpuolen rakenteeseen sekä makuun.

Lue lisää vohvelirautojen testauksesta

Nämä vohveliraudat testasimme

Biltema 84-0027
Emerio WM-107165
OBH Nordica Elite Double 6955
OBH Nordica Select Double 6969
Prego P-106
Princess Deluxe
Wilfa WAD-619B
Wilfa WDWA-516W
Åviken Nobless 906.6
Åviken Elegance 910

Katso testin tulokset

Tietoa meistä

Kuluttajaa lukemalla teet fiksuja valintoja

Kuluttaja on lehti sinulle, joka haluat perustaa ostopäätöksesi tutkittuun tietoon ja faktoihin. Teemme perusteellisen tutkimustyön puolestasi, jolloin sinun on helppo tehdä hyviä kauppoja ja löytää paras vastine rahoillesi.

Lukemalla Kuluttajaa pysyt ajan hermolla ja tiedät, kuinka toimia ongelmatilanteissa. Tilaajana maksat vain laadukkaasta sisällöstä. Olemme ylpeästi puolueeton toimija, emmekä julkaise mainoksia.

Lue lisää

Testaamme tuotteet puolestasi

Kuluttaja on Suomen suurin testaaja. Testaamme tuotteita ja palveluita yli sadassa eri tuoteryhmässä kodinkoneista vakuutuksiin. Julkaisemme vuosittain puolueettomat tutkimustulokset yli tuhannesta tuotteesta.

Testimme pohjautuvat aina tutkittuun tietoon ja tiukkoihin arviointikriteereihin. Emme ota testattavia tuotteita vastaan yrityksiltä, vaan ostamme ne kaupasta samaan tapaan kuin sinäkin ostaisit. Kaikki tuotteet testataan puolueettomissa ja tarkoin valituissa laboratorioissa yhteistyössä muiden maiden kuluttajalehtien ja -järjestöjen kanssa.

Testimme pitävät sisällään keskeiset tuotteen tai palvelun laatuun liittyvät ominaisuudet, olipa sitten kyse kestävyydestä, turvallisuudesta tai taloudellisuudesta. Kunkin testin yhteydessä kerromme tarkemmin käyttämistämme testausmenetelmistä.

Lisätietoa testauksesta

Sivun kuvat: IStock

Ladataan...

Kuluttaja

Kuluttajan avulla teet onnistuneita ostopäätöksiä. Testaamme puolestasi yli tuhat tuotetta vuosittain.