Hero image

Termosmukit

Testin 14 termosmukissa on suuria laatueroja. Osa mukeista ei pidä juomaa pitkään riittävän kuumana, ja osa vuotaa pahasti. Testin paras termosmuki on edullinen.

 

Testimme sisältää testitulokset ja kattavan artikkelin.

Termosmuki.

Suuria eroja eristävyydessä

Termosmukien testi sisältää laajasti tutkittua tietoa eri osa-alueista. Avaamme testin tuloksia tarkemmin artikkelissamme.

Artikkelissa perehdymme muun muassa termosmukien eristävyyteen. Kaikki mukit eivät pidä juomaa riittävän kuumana edes kolmea tuntia. Huonoiten eristävässä mukissa täysi kupillinen kuuma juoma viilenee jo tunnissa 95-asteesta 76:een.

Tutustu artikkeliin

Mitä testi sisältää?

Take away -kahvi käy kukkarolle, joten aamukahvi kannattaa keittää itse ja napata työmatkalle mukaan termosmukissa. Pienempi retkimuki on isoon termospulloon verrattuna kätevämpi ulkoillessa, jos juomaa tarvitsee vain kupillisen tai pari.

Hyvä termosmuki pitää juoman kuumana pitkään eikä vuoda laukkuun. Osa mukeista sai testissämme pyyhkeitä heikosta eristävyydestä ja vuotamisesta, mutta löysimme 14 tuotteen joukosta monta laadukasta termosmukia. Termosmukia ostaessa kannattaa kiinnittää huomiota myös puhdistettavuuteen, sillä kaikki termosmukit eivät ole konepestäviä.

Kattavaan testitaulukkoon on koottu kymmeniä arvosanoja ja mittaustuloksia jokaisesta testin tuotteesta. Näet taulukosta termosmukien ajantasaiset hinnat sekä tiedon, mistä tuotteen saa ostettua halvimmalla. Testituloksia voi rajata merkin, hinnan ja kokonaisarvosanan perusteella.

Termosmukien vertailu on julkaistu verkkosivuillamme 11.1.2023. Voit lukea testin myös painetun lehden numerosta 1/2023.

Lue myös: Termospullojen testi

Näin testasimme termosmukit

Termosmukit testattiin perusteellisesti ja puolueettomasti laboratoriossa. Testauksessa arvioitiin muun muassa veden pitäminen kuumana ja kylmänä, termosmukin vuotaminen, käyttömukavuus sekä rakenne ja materiaalien laatu. Lisäksi testasimme termosmukien kestävyyttä iskunkestävyyden ja sulkemismekanismin osalta.

Lue lisää termosmukien testauksesta

Nämä termosmukit testasimme

Biltema Termosmuki 0,48 l
Clas Ohlson Termosmuki 0,3 l
Contigo Autoseal West Loop termosmuki 0,47 l
Eva Solo To Go Cup 0,35 l
Eva Solo Urban To Go Cup 0,35 l
Hydro Flask Wide Mouth Flex Sip Termosmuki 0,473 l
Ikea Undersöka Termosmuki 304.972.68 0,4 l
Kayoba Termosmuki 0,38 l
Klean Kanteen Insulated TKWide termosmuki 0,35 l
Primus Vacuum Commuter 0,4 l
Stanley Classic One Hand Travel Mug 0,35 l
Stelton To Go Click 0,4 l
Tefal Travel Mug 0,36 l
Thermos Stainless King Termosmuki 0,47 l

Katso testin tulokset

Tietoa meistä

Kuluttajaa lukemalla teet fiksuja valintoja

Kuluttaja on lehti sinulle, joka haluat perustaa ostopäätöksesi tutkittuun tietoon ja faktoihin. Teemme perusteellisen tutkimustyön puolestasi, jolloin sinun on helppo tehdä hyviä kauppoja ja löytää paras vastine rahoillesi.

Lukemalla Kuluttajaa pysyt ajan hermolla ja tiedät, kuinka toimia ongelmatilanteissa. Tilaajana maksat vain laadukkaasta sisällöstä. Olemme ylpeästi puolueeton toimija, emmekä julkaise mainoksia.

Lue lisää

Testaamme tuotteet puolestasi

Kuluttaja on Suomen suurin testaaja. Testaamme tuotteita ja palveluita yli sadassa eri tuoteryhmässä kodinkoneista vakuutuksiin. Julkaisemme vuosittain puolueettomat tutkimustulokset yli tuhannesta tuotteesta.

Testimme pohjautuvat aina tutkittuun tietoon ja tiukkoihin arviointikriteereihin. Emme ota testattavia tuotteita vastaan yrityksiltä, vaan ostamme ne kaupasta samaan tapaan kuin sinäkin ostaisit. Kaikki tuotteet testataan puolueettomissa ja tarkoin valituissa laboratorioissa yhteistyössä muiden maiden kuluttajalehtien ja -järjestöjen kanssa.

Testimme pitävät sisällään keskeiset tuotteen tai palvelun laatuun liittyvät ominaisuudet, olipa sitten kyse kestävyydestä, turvallisuudesta tai taloudellisuudesta. Kunkin testin yhteydessä kerromme tarkemmin käyttämistämme testausmenetelmistä.

Lisätietoa testauksesta

Sivun kuvat: IStock

Ladataan...

Kuluttaja

Kuluttajan avulla teet onnistuneita ostopäätöksiä. Testaamme puolestasi yli tuhat tuotetta vuosittain.