Hero image

Suolapähkinät

Testasimme 8 kaupoista tuttua suolapähkinäpussia. Monista suolapähkinöistä paljastui maistelutestissä härskiintynyt sivumaku.

 

Testimme sisältää testitulokset ja artikkelin. Artikkelissa avaamme testin tuloksia tarkemmin.

Suolapähkinöitä kulhossa.

Mitä testi sisältää?

Pähkinöitä suositellaan syötäväksi päivittäin hyvien rasvojen vuoksi. Mutta onko väliä, minkä pussin kaupasta nappaa mukaansa? Arvioimme suolapähkinät ja laitoimme ne paremmuusjärjestykseen. Maussa ja suolaisuudessa löytyi selkeitä eroja.

Kattavaan testitaulukkoon on koottu arvosanoja ja mittaustuloksia jokaisesta testin tuotteesta. Testituloksia voit rajata merkin, kilohinnan ja kokonaisarvosanan perusteella.

Suolapähkinöiden vertailu on julkaistu verkkosivuillamme 23.1.2019 sekä painetun lehden numerossa 1/2019.

Eri tuotemerkkien suolapähkinöitä.

Näin testasimme suolapähkinät

Suolapähkinät testattiin perusteellisesti ja puolueettomasti laboratoriossa ja makutestillä. Kymmenen testipanelistia arvioi muun muassa pähkinöiden makua, tuoksua, suolaisuutta ja jälkimakua. Laboratoriossa mitattiin pähkinöiden suolapitoisuutta, tutkittiin ne myrkkyjen varalta ja arvioitiin pakkausmerkintöjä.

Lue lisää pähkinöiden testauksesta

Nämä suolapähkinät testasimme

Alesto Peanuts
Estrella Suolapähkinä
K Menu Suolapähkinät
Pirkka Suolapähkinät
Rainbow Salted peanuts
Salliselta Suolapähkinä
Taffel Suolapähkinä
Xtra Peanuts

Katso testin tulokset

Tietoa meistä

Kuluttajaa lukemalla teet fiksuja valintoja

Kuluttaja on lehti sinulle, joka haluat perustaa ostopäätöksesi tutkittuun tietoon ja faktoihin. Teemme perusteellisen tutkimustyön puolestasi, jolloin sinun on helppo tehdä hyviä kauppoja ja löytää paras vastine rahoillesi.

Lukemalla Kuluttajaa pysyt ajan hermolla ja tiedät, kuinka toimia ongelmatilanteissa. Tilaajana maksat vain laadukkaasta sisällöstä. Olemme ylpeästi puolueeton toimija, emmekä julkaise mainoksia.

Lue lisää

Testaamme tuotteet puolestasi

Kuluttaja on Suomen suurin testaaja. Testaamme tuotteita ja palveluita yli sadassa eri tuoteryhmässä kodinkoneista vakuutuksiin. Julkaisemme vuosittain puolueettomat tutkimustulokset yli tuhannesta tuotteesta.

Testimme pohjautuvat aina tutkittuun tietoon ja tiukkoihin arviointikriteereihin. Emme ota testattavia tuotteita vastaan yrityksiltä, vaan ostamme ne kaupasta samaan tapaan kuin sinäkin ostaisit. Kaikki tuotteet testataan puolueettomissa ja tarkoin valituissa laboratorioissa yhteistyössä muiden maiden kuluttajalehtien ja -järjestöjen kanssa.

Testimme pitävät sisällään keskeiset tuotteen tai palvelun laatuun liittyvät ominaisuudet, olipa sitten kyse kestävyydestä, turvallisuudesta tai taloudellisuudesta. Kunkin testin yhteydessä kerromme tarkemmin käyttämistämme testausmenetelmistä.

Lisätietoa testauksesta

Sivun kuvat: Laura Oja ja IStock

Ladataan...

Kuluttaja

Kuluttajan avulla teet onnistuneita ostopäätöksiä. Testaamme puolestasi yli tuhat tuotetta vuosittain.