Hero image

AAA-paristot

Testasimme 19 AAA-kokoista sormiparistoa. AAA-paristoja käytetään esimerkiksi taskulampuissa, leluissa ja tietokoneen langattomissa hiirissä.

 

Testimme sisältää testitulokset ja kattavan artikkelin.

AAA-paristot.

Kertooko paristojen hinta laadusta?

AAA-paristojen testi sisältää laajasti tutkittua tietoa eri osa-alueista. Avaamme testin tuloksia tarkemmin artikkelissamme.

Artikkelissa perehdymme muun muassa paristojen hintaeroihin. Kalleimpien paristojen hinta on toisiin verrattuna jopa kolminkertainen. Yksittäin ostettuna kalleimpien paristojen hinta tuskin kaataa budjettia, mutta paristojen suurkuluttajan kannattaa kääntää katse halvempiin paristoihin.

Tutustu artikkeliin

Mitä testi sisältää?

Kaupassa on myynnissä sekä kertakäyttöisiä AAA-paristoja että ladattavia akkuparistoja. Tässä testissä on mukana pelkästään kertakäyttöiset AAA-patterit.

Kattavasta testitaulukosta näet esimerkiksi jokaisen pariston käyttöajan taskulampussa ja hiiressä.

AAA-paristojen vertailu on julkaistu verkkosivuillamme 3.5.2017 sekä painetun lehden numerossa 3/2017.

Katso myös muut paristovertailumme: AA-paristot ja akkuparistot (AA-kokoiset).

Näin testasimme AAA-paristot

AAA-paristot testattiin perusteellisesti ja puolueettomasti laboratoriossa. Testauksessa arvioitiin muun muassa paristojen käyttöaika taskulampussa ja tietokoneen hiiressä. Arvostelussa huomioitiin käyttöaika kylmässä ja lämpimässä.

Lue lisää AAA-paristojen testauksesta

Nämä AAA-paristot testasimme

Aerocell AAA-paristo
Biltema 38-370
Clas Ohlson 36-5486-4
Duracell Plus Power
Duracell Ultra Power
Energizer ECO Advanced
Energy+ Ultra
GP Ultra Alkaline
Ikea Alkalisk
Logik Alkaliparistot L4AAA16
Maxell Alkaline
Panasonic Pro Power
Philips Power Alkaline
Pirkka LR03 1,5V Alkaliparisto
Power Ultra AAA-paristo
Rainbow Alkaliparisto 1,5V
Sony Stamina Platinum
Varta Long Life
Varta High Energy

Katso testin tulokset

Tietoa meistä

Kuluttajaa lukemalla teet fiksuja valintoja

Kuluttaja on lehti sinulle, joka haluat perustaa ostopäätöksesi tutkittuun tietoon ja faktoihin. Teemme perusteellisen tutkimustyön puolestasi, jolloin sinun on helppo tehdä hyviä kauppoja ja löytää paras vastine rahoillesi.

Lukemalla Kuluttajaa pysyt ajan hermolla ja tiedät, kuinka toimia ongelmatilanteissa. Tilaajana maksat vain laadukkaasta sisällöstä. Olemme ylpeästi puolueeton toimija, emmekä julkaise mainoksia.

Lue lisää

Testaamme tuotteet puolestasi

Kuluttaja on Suomen suurin testaaja. Testaamme tuotteita ja palveluita yli sadassa eri tuoteryhmässä kodinkoneista vakuutuksiin. Julkaisemme vuosittain puolueettomat tutkimustulokset yli tuhannesta tuotteesta.

Testimme pohjautuvat aina tutkittuun tietoon ja tiukkoihin arviointikriteereihin. Emme ota testattavia tuotteita vastaan yrityksiltä, vaan ostamme ne kaupasta samaan tapaan kuin sinäkin ostaisit. Kaikki tuotteet testataan puolueettomissa ja tarkoin valituissa laboratorioissa yhteistyössä muiden maiden kuluttajalehtien ja -järjestöjen kanssa.

Testimme pitävät sisällään keskeiset tuotteen tai palvelun laatuun liittyvät ominaisuudet, olipa sitten kyse kestävyydestä, turvallisuudesta tai taloudellisuudesta. Kunkin testin yhteydessä kerromme tarkemmin käyttämistämme testausmenetelmistä.

Lisätietoa testauksesta

Sivun kuvat: IStock

Ladataan...

Kuluttaja

Kuluttajan avulla teet onnistuneita ostopäätöksiä. Testaamme puolestasi yli tuhat tuotetta vuosittain.