Mökkivakuutukset

Mökkivakuutus kannattaa valita huolella. Yhtiöt korvaavat hyvinkin erilaisia vahinkoja ja maksavat erisuuruisia korvauksia. Testasimme 8 vakuutusyhtiön mökkivakuutukset.

 

Testimme sisältää testitulokset ja kattavan artikkelin.

Kilpailuttaminen kannattaa

Mökkivakuutustesti sisältää laajasti tutkittua tietoa eri osa-alueista. Avaamme testin tuloksia tarkemmin artikkelissamme.

Artikkelissa perehdymme muun muassa vakuutusten hintoihin ja ehtoihin. Testissä selvisi, että mökkivakuutusten kilpailuttaminen kannattaa. Vuodessa säästö voi olla jopa 160 euroa.

Tutustu artikkeliin

Mitä testi sisältää?

Mökki on monelle rakas pakopaikka ja korvaamaton henkireikä. Luonnon rauhassa sijaitsevaan mökkiin liittyy kuitenkin jopa enemmän riskejä kuin tavalliseen omakotitaloon. Testimme auttaa selvittämään, mikä on tarpeisiisi paras mökkivakuutus.

Testissämme ovat mukana laajat mökkivakuutukset, jotka korvaavat tulipalon aiheuttamien vahinkojen lisäksi esimerkiksi myrskytuhot, varkaudet sekä rikkoutuneen ilmalämpöpumpun.

Kattavaan testitaulukkoon on koottu kymmeniä arvosanoja ja tietoja jokaisesta testin vakuutuksesta. Testituloksia voi rajata yrityksen ja kokonaisarvosanan perusteella.

Mökkivakuutusvertailu on julkaistu verkkosivuillamme 15.7.2021 sekä painetun lehden numerossa 5/2021.

Laituri ja uimaportaat järvimaisemassa.

Näin testasimme mökkivakuutukset

Vakuutukset testattiin perusteellisesti ja puolueettomasti. Testauksessa arvioitiin muun muassa vakuutusten ehdot ja hinnat sekä yritysten asiakastyytyväisyys. Asiakastyytyväisyys ei vaikuttanut kokonaisarvosanoihin.

Lue lisää vakuutusten testauksesta

Nämä mökkivakuutukset testasimme

Fennia Laaja kotivakuutus
If Laaja mökkivakuutus
Lähi-Tapiola Laaja kotivakuutus
Pohjantähti Mökkivakuutus
Pohjola Vakuutus Omakoti-vakuutus huvilalle
POP Vakuutus L
Säästöpankin vakuutukset Kotivakuutus
Turva Laaja kotivakuutus

Katso testin tulokset

Tietoa meistä

Kuluttajaa lukemalla teet fiksuja valintoja

Kuluttaja on lehti sinulle, joka haluat perustaa ostopäätöksesi tutkittuun tietoon ja faktoihin. Teemme perusteellisen tutkimustyön puolestasi, jolloin sinun on helppo tehdä hyviä kauppoja ja löytää paras vastine rahoillesi.

Lukemalla Kuluttajaa pysyt ajan hermolla ja tiedät, kuinka toimia ongelmatilanteissa. Tilaajana maksat vain laadukkaasta sisällöstä. Olemme ylpeästi puolueeton toimija, emmekä julkaise mainoksia.

Lue lisää

Testaamme tuotteet puolestasi

Kuluttaja on Suomen suurin testaaja. Testaamme tuotteita ja palveluita yli sadassa eri tuoteryhmässä kodinkoneista vakuutuksiin. Julkaisemme vuosittain puolueettomat tutkimustulokset yli tuhannesta tuotteesta.

Testimme pohjautuvat aina tutkittuun tietoon ja tiukkoihin arviointikriteereihin. Emme ota testattavia tuotteita vastaan yrityksiltä, vaan ostamme ne kaupasta samaan tapaan kuin sinäkin ostaisit. Kaikki tuotteet testataan puolueettomissa ja tarkoin valituissa laboratorioissa yhteistyössä muiden maiden kuluttajalehtien ja -järjestöjen kanssa.

Testimme pitävät sisällään keskeiset tuotteen tai palvelun laatuun liittyvät ominaisuudet, olipa sitten kyse kestävyydestä, turvallisuudesta tai taloudellisuudesta. Kunkin testin yhteydessä kerromme tarkemmin käyttämistämme testausmenetelmistä.

Lisätietoa testauksesta

Sivun kuvat: Laura Oja

Ladataan...

Kuluttaja

Kuluttajan avulla teet onnistuneita ostopäätöksiä. Testaamme puolestasi yli tuhat tuotetta vuosittain.