• Päältä täytettävät pyykinpesukoneet
 • Näin testasimme
 • Testitulokset
 • Artikkeli
 • Hero image

  Päältä täytettävät pyykinpesukoneet

  Testasimme 9 päältä täytettävää, kapeaa pesukonetta. Yksi pesukone osoittautui hyväksi, loput vain tyydyttäviksi.

   

  Testimme sisältää testitulokset ja kattavan artikkelin.

  Päältä täytettävä pyykinpesukone.

  Saako halvalla hyvän koneen?

  Päältä täytettävien pyykinpesukoneiden testi sisältää laajasti tutkittua tietoa eri osa-alueista. Artikkelissa perehdymme tarkemmin testituloksiin ja eri koneiden vahvuuksiin ja heikkouksiin. Kerromme myös, voiko halvalla löytyä hyvä kapea pesukone. Pesukoneiden hinnat vaihtelevat paljon, sillä halvin maksaa 350 euroa ja kallein jopa 1 700 euroa.

  Tutustu artikkeliin

  Mitä testi sisältää?

  Pieneen kylpyhuoneeseen ei välttämättä mahdu täyskokoista pyykinpesukonetta. Tällöin pieni ja kapea päältä täytettävä pesukone voi olla oikea ratkaisu. Olemme vertailleet koneet puolestasi, jotta sinun on helpompi valita tarpeisiisi ja budjettiisi paras pyykkikone.

  Kattavaan testitaulukkoon on koottu kymmeniä arvosanoja ja mittaustuloksia jokaisesta testin koneesta. Testituloksia voi rajata merkin, hinnan ja täyttömäärän perusteella. Näet taulukosta ajantasaiset hinnat sekä tiedon, mistä pienen pesukoneen saa ostettua halvimmalla.

  Testimme päältä täytettävät pesukoneet ovat leveydeltään 40–46 senttimetriä, noin 90 senttiä korkeita ja noin 60–65 senttiä syviä. Normaalikokoiset edestä täytettävät pesukoneet ovat noin 60 senttiä leveitä ja noin 50 senttiä syviä.

  Kun olet ostamassa pesukonetta, kannattaa kiinnittää huomiota koneiden eri ominaisuuksiin. Ohjelmat vaihtelevat eri merkkien välillä, eivätkä kaikki pyykinpesukoneet esimerkiksi ilmoita äänimerkillä pesuohjelman loppumisesta. Näiden ja muiden eroavaisuuksien tiedot löydät kätevästi testitaulukostamme.

  Mikäli pieni päältä täytettävä pyykinpesukone ei ole sinulle sopivin valinta, olemme testanneet myös isommat, edestä täytettävät pyykinpesukoneet sekä kuivaavat pyykinpesukoneet.

  Pienien pyykinpesukoneiden vertailu on julkaistu verkkosivuillamme 17.2.2022.

  Pyyhe nostetaan päältä täytettävästä pyykinpesukoneesta.

  Näin testasimme päältä täytettävät pyykinpesukoneet

  Kapeat pyykinpesukoneet testattiin perusteellisesti ja puolueettomasti laboratoriossa. Testauksessa arvioitiin muun muassa pesutulosta, huuhtelua, käyttömukavuutta ja melua.

  Lue lisää pesukoneiden testauksesta

  Pyykinpesukoneen ostajan opas

  Yksittäisten pesukoneiden testitulosten lisäksi voit kaivata lisää tietoa siitä, mihin asioihin pyykinpesukoneiden hankinnassa kannattaa kiinnittää huomiota. Olemme tehneet oppaan, jossa selvennämme yleisellä tasolla pesukoneen valintaan ja käyttöön liittyviä asioita. Oppaassa kerrotaan myös, mitä eroja on erilaisilla pesukonetyypeillä.

  Tutustu ostajan oppaaseen

  Nämä päältä täytettävät pyykinpesukoneet testasimme

  Electrolux EW8T6337E5
  Hoover H3TFSMP48TAMCE-S
  Indesit BTW S72200 EU/N
  Miele WW650 WCS
  Miele WW610 WCS
  Whirlpool TDLRB 7222BS EU/N
  Whirlpool TDLR 6230S EU/N
  Whirlpool TDLR 7221BS EU/N
  Whirlpool TDLR 65230SS EU/N

  katso testin tulokset

  Tietoa meistä

  Kuluttajaa lukemalla teet fiksuja valintoja

  Kuluttaja on lehti sinulle, joka haluat perustaa ostopäätöksesi tutkittuun tietoon ja faktoihin. Teemme perusteellisen tutkimustyön puolestasi, jolloin sinun on helppo tehdä hyviä kauppoja ja löytää paras vastine rahoillesi.

  Lukemalla Kuluttajaa pysyt ajan hermolla ja tiedät, kuinka toimia ongelmatilanteissa. Tilaajana maksat vain laadukkaasta sisällöstä. Olemme ylpeästi puolueeton toimija, emmekä julkaise mainoksia.

  Lue lisää

  Testaamme tuotteet puolestasi

  Kuluttaja on Suomen suurin testaaja. Testaamme tuotteita ja palveluita yli sadassa eri tuoteryhmässä kodinkoneista vakuutuksiin. Julkaisemme vuosittain puolueettomat tutkimustulokset yli tuhannesta tuotteesta.

  Testimme pohjautuvat aina tutkittuun tietoon ja tiukkoihin arviointikriteereihin. Emme ota testattavia tuotteita vastaan yrityksiltä, vaan ostamme ne kaupasta samaan tapaan kuin sinäkin ostaisit. Kaikki tuotteet testataan puolueettomissa ja tarkoin valituissa laboratorioissa yhteistyössä muiden maiden kuluttajalehtien ja -järjestöjen kanssa.

  Testimme pitävät sisällään keskeiset tuotteen tai palvelun laatuun liittyvät ominaisuudet, olipa sitten kyse kestävyydestä, turvallisuudesta tai taloudellisuudesta. Kunkin testin yhteydessä kerromme tarkemmin käyttämistämme testausmenetelmistä.

  Lisätietoa testauksesta

  Sivun kuvat: IStock ja ICRT

  Ladataan...

  Kuluttaja

  Kuluttajan avulla teet onnistuneita ostopäätöksiä. Testaamme puolestasi yli tuhat tuotetta vuosittain.