Hero image

Kumisaappaat

Testasimme 9 kumisaappaan liukkautta, kulumista ja vedenpitävyyttä, taivutuksen kestävyyttä, vuorin värinpitävyyttä ja päällisen pistonkestävyyttä. Mukana on myös Nokian Hait ja Kontiot.

 

Testimme sisältää testitulokset ja kattavan artikkelin.

Keltaiset kumisaappaat.

Kestävät kumpparit

Kumisaapastesti sisältää laajasti tutkittua tietoa eri osa-alueista. Avaamme testin tuloksia tarkemmin artikkelissamme.

Artikkelissa perehdymme muun muassa kumpparien kestävyyteen. Kävellessä kumisaappaiden päällinen ja pohja taipuvat ja ennen pitkää antavat periksi ja halkeavat. Silloin sadekelin jalkine alkaa vuotaa. Kestävyystestissä joihinkin malleihin halkesi reikä.

Tutustu artikkeliin

Mitä testi sisältää?

Hyvät kumisaappaat eivät luista märässä maastossa, pitävät kunnolla vettä ja ovat kestävät. Kaupan valikoimasta voi kuitenkin olla vaikea tietää, mitkä ovat oikeasti hyvät. Testissä etsimme parhaat kumisaappaat yhdeksän jalkineen joukosta.

Kattavaan testitaulukkoon on koottu kymmeniä arvosanoja ja mittaustuloksia jokaisesta testin saappaasta. Testituloksia voi rajata hinnan, merkin ja kokonaisarvosanan perusteella.

Kumisaappaiden vertailu on julkaistu verkkosivuillamme 16.9.2015 sekä painetun lehden numerossa 6/2015.

Henkilö kävelemässä keltaisilla kumisaappailla.

Näin testasimme kumisaappaat

Kumisaappaat testattiin perusteellisesti ja puolueettomasti laboratoriossa.  Saappaita taivutettiin ja pisteltiin, ja lisäksi niiden vuoria hangattiin ja pohjaa kulutettiin. Myös pohjien pito testattiin.

Lue lisää kumisaappaiden testauksesta

Nämä kumisaappaat testasimme

Everest U Cl Allr Boot S14
Helly Hansen Midsund
Nokian Kontio Classic
Nokian Finntrim
Nokian Hai
SOK House
Tretorn Terräng
Tretorn Scout S
Viking Touring II

Katso testin tulokset

Tietoa meistä

Kuluttajaa lukemalla teet fiksuja valintoja

Kuluttaja on lehti sinulle, joka haluat perustaa ostopäätöksesi tutkittuun tietoon ja faktoihin. Teemme perusteellisen tutkimustyön puolestasi, jolloin sinun on helppo tehdä hyviä kauppoja ja löytää paras vastine rahoillesi.

Lukemalla Kuluttajaa pysyt ajan hermolla ja tiedät, kuinka toimia ongelmatilanteissa. Tilaajana maksat vain laadukkaasta sisällöstä. Olemme ylpeästi puolueeton toimija, emmekä julkaise mainoksia.

Lue lisää

Testaamme tuotteet puolestasi

Kuluttaja on Suomen suurin testaaja. Testaamme tuotteita ja palveluita yli sadassa eri tuoteryhmässä kodinkoneista vakuutuksiin. Julkaisemme vuosittain puolueettomat tutkimustulokset yli tuhannesta tuotteesta.

Testimme pohjautuvat aina tutkittuun tietoon ja tiukkoihin arviointikriteereihin. Emme ota testattavia tuotteita vastaan yrityksiltä, vaan ostamme ne kaupasta samaan tapaan kuin sinäkin ostaisit. Kaikki tuotteet testataan puolueettomissa ja tarkoin valituissa laboratorioissa yhteistyössä muiden maiden kuluttajalehtien ja -järjestöjen kanssa.

Testimme pitävät sisällään keskeiset tuotteen tai palvelun laatuun liittyvät ominaisuudet, olipa sitten kyse kestävyydestä, turvallisuudesta tai taloudellisuudesta. Kunkin testin yhteydessä kerromme tarkemmin käyttämistämme testausmenetelmistä.

Lisätietoa testauksesta

Sivun kuvat: Laura Oja ja IStockPhoto

Ladataan...

Kuluttaja

Kuluttajan avulla teet onnistuneita ostopäätöksiä. Testaamme puolestasi yli tuhat tuotetta vuosittain.