Hero image

Termospullot

Testasimme 16 termospulloa, joiden hinnat vaihtelevat noin 14 eurosta noin 55 euroon. Useimmat termospullot toimivat hyvin päiväretkillä. Ei pidä kuitenkaan luottaa mainoslauseisiin 24 tunnin päästä höyryävästä juomasta.

 

Testimme sisältää testitulokset ja kattavan artikkelin.

Termospullo.

Yksi pullo reputti vuototestin

Termospullotesti sisältää laajasti tutkittua tietoa eri osa-alueista. Avaamme testin tuloksia tarkemmin artikkelissamme.

Artikkelissa perehdymme muun muassa pullojen eristävyyteen, vuotamiseen ja kestävyyteen. Suurin osa pulloista piti selvästi paremmin nesteen kylmänä kuin kuumana, kun lämpötiloja mitattiin 12 ja 24 tunnin kuluttua pullojen täyttämisestä. Yksi pullo eristi hyvin, mutta alkoi vuotaa korkin avauspainikkeista.

Tutustu artikkeliin

Mitä testi sisältää?

Termospullon avulla saat säilytettyä juoman kuumana tai kylmänä niin metsäretkillä kuin vaikkapa bussissa töihin mennessä. Hyvä termospullo pitää juoman halutun lämpöisenä eikä vuoda reppuun, vaikka matkan varrella vähän hölskyisi. Kaupassa voi kuitenkin olla vaikea tietää, mikä pulloista kannattaa valita. Vertailimme termospullot puolestasi.

Kattavaan testitaulukkoon on koottu kymmeniä arvosanoja ja mittaustuloksia jokaisesta testin termospullosta. Näet taulukosta tuotteiden ajantasaiset hinnat sekä tiedon, mistä termospullot saa ostettua halvimmalla. Samasta taulukosta löytyy myös tieto termospullojen eri ominaisuuksista kuten siitä, tuleeko pullon mukana lisäkuppi tai voiko tuotetta pestä astianpesukoneessa. Testituloksia voi rajata merkin, hinnan ja kokonaisarvosanan perusteella.

Testattuihin termospulloihin mahtuu juomaa 0,75 litrasta litraan. Pullojen sisäpuolen materiaali on useimmissa ruostumatonta terästä ja ulkopuoli on joko päällystettyä metallia tai ruostumatonta terästä.

Termospullovertailu on julkaistu verkkosivuillamme 6.10.2022.

Lue myös: termosmukien testi.

Näin testasimme termospullot

Pullot testattiin perusteellisesti ja puolueettomasti laboratoriossa. Testauksessa arvioitiin muun muassa pullojen eristystehoa, vuotamista, kestävyyttä, käyttömukavuutta sekä rakenteen ja materiaalin laatua.

Lue lisää termospullojen testauksesta

Nämä termospullot testasimme

Airam Punainen Klassikkotermos 1 l
Airam Terästermospullo 1 l
Clas Ohlson Termos 1 l
Esbit S/Steel Termospullo 0,75 l
Jahti Jakt Sumppi Termospullo 1 l
NDK Swiss Terästermospullo 0,9 l
Primus Colour Termospullo 0,75 l
Primus Trailbreak Termospullo 1 l
Reino&Aino Reino Termospullo 1 l
Sigg Hot & Cold Brushed Termospullo 0,75 l
Stanley Classic Bottle Medium Termospullo 1 l
Stanley Adventure Termospullo 1 l
Tefal Senator Termospullo 1 l
Thermos Termospullo 1 l
Thermos Light & Compact Termospullo 0,75 l
Vildmark Kompakt Termospullo 1 l

Katso testin tulokset

Tietoa meistä

Kuluttajaa lukemalla teet fiksuja valintoja

Kuluttaja on lehti sinulle, joka haluat perustaa ostopäätöksesi tutkittuun tietoon ja faktoihin. Teemme perusteellisen tutkimustyön puolestasi, jolloin sinun on helppo tehdä hyviä kauppoja ja löytää paras vastine rahoillesi.

Lukemalla Kuluttajaa pysyt ajan hermolla ja tiedät, kuinka toimia ongelmatilanteissa. Tilaajana maksat vain laadukkaasta sisällöstä. Olemme ylpeästi puolueeton toimija, emmekä julkaise mainoksia.

Lue lisää

Testaamme tuotteet puolestasi

Kuluttaja on Suomen suurin testaaja. Testaamme tuotteita ja palveluita yli sadassa eri tuoteryhmässä kodinkoneista vakuutuksiin. Julkaisemme vuosittain puolueettomat tutkimustulokset yli tuhannesta tuotteesta.

Testimme pohjautuvat aina tutkittuun tietoon ja tiukkoihin arviointikriteereihin. Emme ota testattavia tuotteita vastaan yrityksiltä, vaan ostamme ne kaupasta samaan tapaan kuin sinäkin ostaisit. Kaikki tuotteet testataan puolueettomissa ja tarkoin valituissa laboratorioissa yhteistyössä muiden maiden kuluttajalehtien ja -järjestöjen kanssa.

Testimme pitävät sisällään keskeiset tuotteen tai palvelun laatuun liittyvät ominaisuudet, olipa sitten kyse kestävyydestä, turvallisuudesta tai taloudellisuudesta. Kunkin testin yhteydessä kerromme tarkemmin käyttämistämme testausmenetelmistä.

Lisätietoa testauksesta

Sivun kuvat: IStock

Ladataan...

Kuluttaja

Kuluttajan avulla teet onnistuneita ostopäätöksiä. Testaamme puolestasi yli tuhat tuotetta vuosittain.