Hero image

Pussittomat pölynimurit

Testasimme 15 pölypussitonta imuria, hinnaltaan 100 eurosta 500 euroon. Pussittomalla imurilla säästyy pölypussien ostamiselta, mutta vastapainoksi voi saada epämiellyttävän pölysäiliön tyhjennyskokemuksen.

 

Testimme sisältää testitulokset ja kattavan artikkelin.

Pussiton imuri - kätevä ja tehokas?

Pölynimuritesti sisältää laajasti tutkittua tietoa eri osa-alueista. Avaamme testin tuloksia tarkemmin artikkelissamme.

Artikkelissa perehdymme muun muassa siihen, ovatko vaivattomina markkinoidut pussittomat imurit tosiaan niin käteviä kuin luvataan, ja voittavatko ne tehokkuudessa pussilliset imurit.

Tutustu artikkeliin

Mitä testi sisältää?

Imurointi voi tuntua tuskalliselta, mutta hyvä imuri helpottaa työtä. Kaupassa voi kuitenkin olla vaikea tietää, mikä on paras imuri omiin tarpeisiin. Erityisesti karvaisen lemmikin omistajan kannattaa olla tarkkaavainen imuriostoksilla. Olemme vertailleet pussittomat imurit puolestasi.

Pölypussiton imuri sisältää säiliön, josta tyhjennetään roskat. Pölypusseja ei siis tarvitse hankkia. Testatut pölynimurit sisältävät vaihtelevasti erilaisia vaihtopäitä, kuten parketti- ja tekstiilisuuttiimia. Myös ominaisuuksissa on eroa, kuten siinä, onko kahvassa ilmavirran säätöaukko.

Pääset tutustumaan kattavaan testitaulukkoon, josta löytyy kymmeniä arvosanoja ja mittaustuloksia jokaisesta testin pölynimurista. Näet taulukosta imurien ajantasaiset hintatiedot ja sen, miten hinta on kehittynyt. Lisäksi näet, mistä imurit saa ostettua halvimmalla.

Testimme sisältää pussittomat pölynimurit. Testi tehtiin samalla tavalla kuin pussillisten imureiden testi, joten tuloksia voi verrata keskenään. Mikäli olet kiinnostunut pölypussillisista, katso testimme: Pölypussilliset imurit. Muita imuritestejämme ovat: Robotti-imurit ja Varsi-imurit.

Pussittomien pölynimurien vertailu on julkaistu verkkosivuillamme 11.11.2021 sekä painetun lehden numerossa 8/2021.

Pölynimuri

Näin testasimme pussittomat pölynimurit

Imurit testattiin perusteellisesti ja puolueettomasti laboratoriossa. Testauksessa arvioitiin muun muassa siivoustulosta, käyttömukavuutta ja melua. Arvioinnissa otettiin huomioon myös imurien pölypäästöt, sähkönkulutus ja kestävyys.

Lue lisää pölynimurien testauksesta

Pölynimurien ostajan opas

Kannattaako perinteinen imuri vaihtaa pölypussittomaan versioon, itsenäisesti siivoavaan robottiin tai näppärään varsi-imuriin? Vastaus riippuu siivoustarpeistasi ja siitä, millainen koti sinulla on. Ostajan oppaassa kerromme yleisellä tasolla imurityyppien eroista, jotta löytäisit helposti kotiisi sopivimman imurin.

Tutustu ostajan oppaaseen

Nämä pussittomat pölynimurit testasimme

Bosch BGS41K332 Serie 6
Dyson Cinetic Big Ball Absolute 2
Dyson Cinetic Big Ball AnimalPro 2
Dyson Big Ball Parquet 2
Dyson Cinetic Big Ball Multi Floor 2
Electrolux ESPC74SW SilentPerformer Cyclonic
Electrolux PC91-GREEN Pure C9
Electrolux PC91-4MG Pure C9
Electrolux ESPC72RR SilentPerformer Cyclonic
Electrolux EC41-4T Ease C4
Miele Blizzard CX1 Cat&Dog PowerLine – SKCF3
Miele Blizzard CX1 Parquet PowerLine – SKCF3
Miele Blizzard CX1 Red Powerline – SKRF3
Miele Blizzard CX1 Excellence EcoLine – SKCP3
Philips FC9331/09 PowerPro Compact

Katso testin tulokset

Tietoa meistä

Kuluttajaa lukemalla teet fiksuja valintoja

Kuluttaja on lehti sinulle, joka haluat perustaa ostopäätöksesi tutkittuun tietoon ja faktoihin. Teemme perusteellisen tutkimustyön puolestasi, jolloin sinun on helppo tehdä hyviä kauppoja ja löytää paras vastine rahoillesi.

Lukemalla Kuluttajaa pysyt ajan hermolla ja tiedät, kuinka toimia ongelmatilanteissa. Tilaajana maksat vain laadukkaasta sisällöstä. Olemme ylpeästi puolueeton toimija, emmekä julkaise mainoksia.

Lue lisää

Testaamme tuotteet puolestasi

Kuluttaja on Suomen suurin testaaja. Testaamme tuotteita ja palveluita yli sadassa eri tuoteryhmässä kodinkoneista vakuutuksiin. Julkaisemme vuosittain puolueettomat tutkimustulokset yli tuhannesta tuotteesta.

Testimme pohjautuvat aina tutkittuun tietoon ja tiukkoihin arviointikriteereihin. Emme ota testattavia tuotteita vastaan yrityksiltä, vaan ostamme ne kaupasta samaan tapaan kuin sinäkin ostaisit. Kaikki tuotteet testataan puolueettomissa ja tarkoin valituissa laboratorioissa yhteistyössä muiden maiden kuluttajalehtien ja -järjestöjen kanssa.

Testimme pitävät sisällään keskeiset tuotteen tai palvelun laatuun liittyvät ominaisuudet, olipa sitten kyse kestävyydestä, turvallisuudesta tai taloudellisuudesta. Kunkin testin yhteydessä kerromme tarkemmin käyttämistämme testausmenetelmistä.

Lisätietoa testauksesta

Sivun kuvat: IStock ja ICRT

Ladataan...

Kuluttaja

Kuluttajan avulla teet onnistuneita ostopäätöksiä. Testaamme puolestasi yli tuhat tuotetta vuosittain.