• Johdolliset iskuporakoneet
 • Testitulokset
 • Artikkeli
 • Näin testasimme
 • Hero image

  Johdolliset iskuporakoneet

  Testasimme 15 johdollista iskuporakonetta, joiden hinnat vaihtelevat noin 40 ja 270 euron välillä. Kaikki koneet eivät läpäisseet kestävyystestiä.

   

  Testimme sisältää testitulokset ja kattavan artikkelin.

  Johdollinen iskuporakone.

  Hyviä iskuporaajia, huonoja ruuvaajia

  Johdollisten iskuporakoneiden testi sisältää laajasti tutkittua tietoa eri osa-alueista. Avaamme testin tuloksia tarkemmin artikkelissamme.

  Artikkelissa perehdymme muun muassa laitteiden suorituskykyyn ja käytettävyyteen. Testattujen porakoneiden joukosta löytyi useita täyden kympin iskuporaajia, mutta ruuvauksessa koneilla oli ongelmia. Viisi laitetta meni rikki kestävystesteissä.

  Tutustu artikkeliin

  Mitä testi sisältää?

  Mikäli sinulla on tiedossa hieman järeämpiä poraustöitä, johdollinen iskuporakone voi olla hyvä hankinta. Kaupassa kuitenkin on useita vaihtoehtoja myynnissä, ja voi olla vaikea tietää, mikä on oikeasti hyvä iskuporakone. Olemme vertailleet porakoneet puolestasi. Testistä saat selville, mikä on esimerkiksi hinta–laatusuhteeltaan tai ominaisuuksiltaan paras johdollinen iskuporakone.

  Kattavaan testitaulukkoon on koottu kymmeniä arvosanoja ja mittaustuloksia jokaisesta testin porakoneesta. Näet taulukosta laitteiden ajantasaiset hinnat sekä tiedon, mistä iskuporakoneet saa ostettua halvimmalla. Testituloksia voi rajata merkin, hinnan ja kokonaisarvosanan perusteella.

  Johdollisten iskuporakoneiden vertailu on julkaistu verkkosivuillamme 5.8.2021.

  Katso myös: Akkuporakoneiden testi

  Näin testasimme johdolliset iskuporakoneet

  Porakoneet testattiin perusteellisesti ja puolueettomasti laboratoriossa. Testauksessa arvioitiin suorituskykyä, käyttömukavuutta ja kestävyyttä. Porauksessa suorituskykyä mitattiin poraamalla reikiä eri materiaaleihin, kuten pyökkiin, teräkseen ja kalkkikiveen.

  Nämä johdolliset iskuporakoneet testasimme

  Black+Decker BEH710K-QS
  Black+Decker BEH550K-QS
  Bosch GSB 24-2
  Bosch GSB 16 RE
  Bosch UniversalImpact 800
  Bosch UniversalImpact 700
  Bosch AdvancedImpact 900
  Bosch EasyImpact 550
  Einhell TE-ID 1050 CE
  Einhell TC-ID 720/1 E
  Makita HP2071FJ
  Metabo SBE 850-2
  Metabo SBEV 1000-2
  Metabo SBE 650
  Skil 6745 GA

  Katso testin tulokset

  Tietoa meistä

  Kuluttajaa lukemalla teet fiksuja valintoja

  Kuluttaja on lehti sinulle, joka haluat perustaa ostopäätöksesi tutkittuun tietoon ja faktoihin. Teemme perusteellisen tutkimustyön puolestasi, jolloin sinun on helppo tehdä hyviä kauppoja ja löytää paras vastine rahoillesi.

  Lukemalla Kuluttajaa pysyt ajan hermolla ja tiedät, kuinka toimia ongelmatilanteissa. Tilaajana maksat vain laadukkaasta sisällöstä. Olemme ylpeästi puolueeton toimija, emmekä julkaise mainoksia.

  Lue lisää

  Testaamme tuotteet puolestasi

  Kuluttaja on Suomen suurin testaaja. Testaamme tuotteita ja palveluita yli sadassa eri tuoteryhmässä kodinkoneista vakuutuksiin. Julkaisemme vuosittain puolueettomat tutkimustulokset yli tuhannesta tuotteesta.

  Testimme pohjautuvat aina tutkittuun tietoon ja tiukkoihin arviointikriteereihin. Emme ota testattavia tuotteita vastaan yrityksiltä, vaan ostamme ne kaupasta samaan tapaan kuin sinäkin ostaisit. Kaikki tuotteet testataan puolueettomissa ja tarkoin valituissa laboratorioissa yhteistyössä muiden maiden kuluttajalehtien ja -järjestöjen kanssa.

  Testimme pitävät sisällään keskeiset tuotteen tai palvelun laatuun liittyvät ominaisuudet, olipa sitten kyse kestävyydestä, turvallisuudesta tai taloudellisuudesta. Kunkin testin yhteydessä kerromme tarkemmin käyttämistämme testausmenetelmistä.

  Lisätietoa testauksesta

  Sivun kuvat: IStock ja ICRT

  Ladataan...

  Kuluttaja

  Kuluttajan avulla teet onnistuneita ostopäätöksiä. Testaamme puolestasi yli tuhat tuotetta vuosittain.