Hero image

Pöytägrillit

Testasimme 12 pöytägrilliä. Lähes kaikki testin pöytägrillit grillaavat kokonaisuutena hyvin, mutta eri laitteilla on silti vahvuutensa ja heikkoutensa. Edes yli 400 euroa maksavalla grillillä ei saa täydellisiä kanafileitä. Käyttömukavuudessa laitteiden välillä on selviä eroja.

 

Testimme sisältää testitulokset ja kattavan artikkelin.

Pöytägrilli.

Hyviä pöytägrillejä eri käyttötarpeisiin

Pöytägrillien testi sisältää laajasti tutkittua tietoa eri osa-alueista. Artikkelissa perehdymme tarkemmin pöytägrillien eroihin.

Pöytägrilliä ostaessa kannattaa miettiä omia käyttötarpeita, sillä joillakin saa parhaita juustoleipiä, toiset taas tekevät parhaita kana- tai lohifileitä. Testistä erottuvat myös sekavihanneksissa loistavat laitteet.

Tutustu artikkeliin

Mitä testi sisältää?

Pienellä pöytägrillillä on helppo grillata ruokaa sisätiloissa. Pöytä- eli kontaktigrillillä voi tehdä esimerkiksi lämpimiä voileipiä tai kypsentää monenlaisia herkkuja lihasta kasviksiin.

Testasimme 12 pöytägrilliä ja valitsimme parhaat eri tarpeisiin. Laitteiden hintaerot ovat suuret, 60 eurosta yli 400 euroon, mutta hinnasta ei voi päätellä, miten hyvin laite grillaa tai kuinka helppo sitä on käyttää. Testimme avulla saat selville, mikä on tarpeisiisi ja budjettiisi paras pöytägrilli.

Kattavaan testitaulukkoon on koottu kymmeniä arvosanoja ja mittaustuloksia testatuista pöytägrilleistä. Löydät taulukosta tuotteiden ajantasaiset hinnat sekä tiedon, mistä grillin saa ostettua halvimmalla. Testituloksia voi rajata merkin, hinnan ja kokonaisarvosanan perusteella.

Pöytägrillien vertailu on julkaistu verkkosivuillamme 28.6.2023. Tätä testiä ei ole julkaistu painetussa lehdessä.

Näin testasimme pöytägrillit

Pöytägrillit testattiin perusteellisesti ja puolueettomasti laboratoriossa. Testauksessa arvioitiin grillaaminen, käyttömukavuus, sähkönkulutus, turvallisuus sekä rakenne ja materiaalien laatu.

Lue lisää pöytägrillien testauksesta

Nämä pöytägrillit testasimme

Clas Ohlson 44-4502
DeLonghi CGH1012D
DeLonghi CGH1030D
George Foreman Family Steel Red
OBH Nordica Easy Grill 7104 pöytägrilli
OBH Nordica OptiGrill+ GO712DS0
OBH Nordica OptiGrill GO702DS0
OBH Nordica Optigrill XL GO722DS0
Russell Hobbs Cook@Home gril
Sage Smart Grill Pro 660532
Severin KG 2389
Wilfa Minigrill CG-2000B

Katso testin tulokset

Tietoa meistä

Kuluttajaa lukemalla teet fiksuja valintoja

Kuluttaja on lehti sinulle, joka haluat perustaa ostopäätöksesi tutkittuun tietoon ja faktoihin. Teemme perusteellisen tutkimustyön puolestasi, jolloin sinun on helppo tehdä hyviä kauppoja ja löytää paras vastine rahoillesi.

Lukemalla Kuluttajaa pysyt ajan hermolla ja tiedät, kuinka toimia ongelmatilanteissa. Tilaajana maksat vain laadukkaasta sisällöstä. Olemme ylpeästi puolueeton toimija, emmekä julkaise mainoksia.

Lue lisää

Testaamme tuotteet puolestasi

Kuluttaja on Suomen suurin testaaja. Testaamme tuotteita ja palveluita yli sadassa eri tuoteryhmässä kodinkoneista vakuutuksiin. Julkaisemme vuosittain puolueettomat tutkimustulokset yli tuhannesta tuotteesta.

Testimme pohjautuvat aina tutkittuun tietoon ja tiukkoihin arviointikriteereihin. Emme ota testattavia tuotteita vastaan yrityksiltä, vaan ostamme ne kaupasta samaan tapaan kuin sinäkin ostaisit. Kaikki tuotteet testataan puolueettomissa ja tarkoin valituissa laboratorioissa yhteistyössä muiden maiden kuluttajalehtien ja -järjestöjen kanssa.

Testimme pitävät sisällään keskeiset tuotteen tai palvelun laatuun liittyvät ominaisuudet, olipa sitten kyse kestävyydestä, turvallisuudesta tai taloudellisuudesta. Kunkin testin yhteydessä kerromme tarkemmin käyttämistämme testausmenetelmistä.

Lisätietoa testauksesta

Sivun kuvat: IStock ja ICRT

Ladataan...

Kuluttaja

Kuluttajan avulla teet onnistuneita ostopäätöksiä. Testaamme puolestasi yli tuhat tuotetta vuosittain.