Hyttyskarkotteet

Testasimme 7 iholle levitettävää hyttyskarkotetta, yhden rannekkeen ja 2 älypuhelinsovellusta. Hyttyskarkotteissa ratkaisee se, mitä tehoainetta purkissa on ja kuinka paljon. Itikat pitää loitolla pisimpään karkote, jossa on eniten DEET-nimistä ainetta.

 

Testimme sisältää testitulokset ja kattavan artikkelin.

Ei pitkäaikaiseen käyttöön

Hyttyskarkotteiden testi sisältää laajasti tutkittua tietoa eri osa-alueista. Avaamme testin tuloksia tarkemmin artikkelissamme.

Artikkelissa perehdymme muun muassa hyttyskarkotteiden suojaustehoon, minkä lisäksi käsittelemme karkotteiden mahdollisia terveyshaittoja. Ihmisillä pitkäaikaisia tai pysyviä haittoja ei ole todettu, mutta lyhytaikaiset allergiset reaktiot ja ihoärsytys ovat yleisiä. Pitkäaikaisesti ei pidä käyttää mitään karkotetta, ja pikkulapsille karkotetta ei kannata laittaa ollenkaan.

Tutustu artikkeliin

Mitä testi sisältää?

Kesä tuo tullessaan lämpöä ja aurinkoa – ja hyttyset. Mökkireissu voi mennä pilalle, kun hyttysiä täytyy huitoa pois kimpusta. Hyvä hyttyskarkote voi kuitenkin tarjota avun ongelmaan. Vertailimme hyttyskarkotteiden lisäksi rannekkeen ja älypuhelinsovellukset. Testivoittaja pitää äkäiset hyttyset poissa iholta yli 5 tuntia.

Kattavaan testitaulukkoon on koottu arvosanoja ja mittaustuloksia jokaisesta testin hyttyskarkotteesta.

Hyttyskarkotteiden vertailu on julkaistu verkkosivuillamme 3.6.2015 sekä painetun lehden numerossa 4/2015.

Hyttysiä testiastioissa laboratoriossa.

Testiä varten valittiin erityisen nälkäisiä ja vihaisia hyttysiä houkuttelemalla niitä ihmiskäden hajua kohti.

Näin testasimme hyttyskarkotteet

Testasimme laboratoriossa 7 iholle levitettävää hyttyskarkotetta, yhden rannekkeen ja 2 älypuhelinsovellusta. Testauksessa arvioitiin muun muassa tuotteiden tehokkuutta ja tehoaineiden haittavaikutuksia.

Lue lisää hyttyskarkotteiden testauksesta

Nämä hyttyskarkotteet testasimme

Karkotteet

Aco Etono hyttysspray
Autan Protection plus
Free Hajuton hyttyskarkote Lotion
MyggA Mygga roll-on
Off! Pehmeä hyttyssuihke
Off! Teho pehmeä tehosuihke
Sjö & hav Mygg & fästing

Ranneke

ParaKito Mosquito Repellent Band

Älypuhellinsovellukset

Pico Brothers Anti Mosquito Sonic Repeller
Zodinplex Anti Mosquito Sonic Repellent

Katso testin tulokset

Tietoa meistä

Kuluttajaa lukemalla teet fiksuja valintoja

Kuluttaja on lehti sinulle, joka haluat perustaa ostopäätöksesi tutkittuun tietoon ja faktoihin. Teemme perusteellisen tutkimustyön puolestasi, jolloin sinun on helppo tehdä hyviä kauppoja ja löytää paras vastine rahoillesi.

Lukemalla Kuluttajaa pysyt ajan hermolla ja tiedät, kuinka toimia ongelmatilanteissa. Tilaajana maksat vain laadukkaasta sisällöstä. Olemme ylpeästi puolueeton toimija, emmekä julkaise mainoksia.

Lue lisää

Testaamme tuotteet puolestasi

Kuluttaja on Suomen suurin testaaja. Testaamme tuotteita ja palveluita yli sadassa eri tuoteryhmässä kodinkoneista vakuutuksiin. Julkaisemme vuosittain puolueettomat tutkimustulokset yli tuhannesta tuotteesta.

Testimme pohjautuvat aina tutkittuun tietoon ja tiukkoihin arviointikriteereihin. Emme ota testattavia tuotteita vastaan yrityksiltä, vaan ostamme ne kaupasta samaan tapaan kuin sinäkin ostaisit. Kaikki tuotteet testataan puolueettomissa ja tarkoin valituissa laboratorioissa yhteistyössä muiden maiden kuluttajalehtien ja -järjestöjen kanssa.

Testimme pitävät sisällään keskeiset tuotteen tai palvelun laatuun liittyvät ominaisuudet, olipa sitten kyse kestävyydestä, turvallisuudesta tai taloudellisuudesta. Kunkin testin yhteydessä kerromme tarkemmin käyttämistämme testausmenetelmistä.

Lisätietoa testauksesta

Sivun kuvat: Laura Oja ja ICRT

Ladataan...

Kuluttaja

Kuluttajan avulla teet onnistuneita ostopäätöksiä. Testaamme puolestasi yli tuhat tuotetta vuosittain.