Hero image

Oksasilppurit

Testasimme 9 oksasilppuria, joista 6 on leikkaavia ja 3 murskaavia. Testissä löytyi useita hyviä oksasilppureita, mutta osa silppuaa hitaammin ja tukkeutuu helpommin kuin toiset.

 

Testimme sisältää testitulokset ja kattavan artikkelin.

Oksasilppuri.

Osa oksasilppureista tukkeutuu helposti

Oksasilppureiden testissä pantiin koetukselle muun muassa laitteiden tukosalttius. Yksi laite tukkeutui jopa 13 kertaa testin aikana, osa ei kertaakaan. Artikkelissa avaamme testin tuloksia tarkemmin ja kerromme, kuinka helposti tukokset saa poistettua oksasilppureista.

Tutustu artikkeliin

Mitä testi sisältää?

Oksasilppuri tekee puista tippuneista tai pensaista leikatuista oksista hyödyllistä haketta. Murskaava oksasilppuri murskaa oksat, ja lopputuotteen voi käyttää kompostikuivikkeena tai pensaiden alla katteena. Leikkaava oksasilppuri tekee oksista pientä lastua, joka ei maadu yhtä nopeasti kuin murske.

Testasimme 9 sähkökäyttöistä oksasilppuria, jotka lupaavat silputa enintään 35–40 millimetrin paksuisia oksia. Testin silppureista 6 on leikkaavia ja 3 murskaavia.

Oksasilppureiden vertailu kannattaa, sillä kaikki testatut laitteet eivät selviydy ilman tukoksia edes helposti silputtavista oksista. Myös melussa, kuljetettavuudessa ja muussa käyttömukavuudessa on huomattavia eroja. Testitulosten avulla löydät hyvän oksasilppurin omiin tarpeisiisi.

Kattavaan testitaulukkoon on koottu kymmeniä arvosanoja ja mittaustuloksia jokaisesta testin oksasilppurista. Voit rajata tuotteita silppuamistavan, merkin, hinnan ja kokonaisarvosanan perusteella. Näet taulukosta myös oksasilppureiden ajantasaiset hinnat ja voit katsoa, mistä laitteen saa ostettua halvimmalla.

Oksasilppureiden vertailu on julkaistu verkkosivuillamme 12.4.2023.

Lue myös: testissä 18 oksasakset.

Näin testasimme oksasilppurit

Oksasilppurit testattiin perusteellisesti ja puolueettomasti. Tutkimme, kuinka hyvin koneet selviävät helposti ja vaikeasti silputtavasta jätteestä. Lisäksi arvioimme kuljettamisen helppoutta, käyttömukavuutta, melua ja turvallisuutta.

Lue lisää oksasilppureiden testauksesta

Nämä oksasilppurit testasimme

AL-KO Easy Crush LH 2810
Biltema Oksasilppuri S 2501
Biltema Oksasilppuri CS 2500
Bosch AXT Rapid 2200
Bosch AXT Rapid 2000
Einhell GC-KS 2540
Ryobi RSH2545B
Stihl GHE 105
Stihl GHE 140

Katso testin tulokset

Tietoa meistä

Kuluttajaa lukemalla teet fiksuja valintoja

Kuluttaja on lehti sinulle, joka haluat perustaa ostopäätöksesi tutkittuun tietoon ja faktoihin. Teemme perusteellisen tutkimustyön puolestasi, jolloin sinun on helppo tehdä hyviä kauppoja ja löytää paras vastine rahoillesi.

Lukemalla Kuluttajaa pysyt ajan hermolla ja tiedät, kuinka toimia ongelmatilanteissa. Tilaajana maksat vain laadukkaasta sisällöstä. Olemme ylpeästi puolueeton toimija, emmekä julkaise mainoksia.

Lue lisää

Testaamme tuotteet puolestasi

Kuluttaja on Suomen suurin testaaja. Testaamme tuotteita ja palveluita yli sadassa eri tuoteryhmässä kodinkoneista vakuutuksiin. Julkaisemme vuosittain puolueettomat tutkimustulokset yli tuhannesta tuotteesta.

Testimme pohjautuvat aina tutkittuun tietoon ja tiukkoihin arviointikriteereihin. Emme ota testattavia tuotteita vastaan yrityksiltä, vaan ostamme ne kaupasta samaan tapaan kuin sinäkin ostaisit. Kaikki tuotteet testataan puolueettomissa ja tarkoin valituissa laboratorioissa yhteistyössä muiden maiden kuluttajalehtien ja -järjestöjen kanssa.

Testimme pitävät sisällään keskeiset tuotteen tai palvelun laatuun liittyvät ominaisuudet, olipa sitten kyse kestävyydestä, turvallisuudesta tai taloudellisuudesta. Kunkin testin yhteydessä kerromme tarkemmin käyttämistämme testausmenetelmistä.

Lisätietoa testauksesta

Sivun kuvat: IStock ja ICRT

Ladataan...

Kuluttaja

Kuluttajan avulla teet onnistuneita ostopäätöksiä. Testaamme puolestasi yli tuhat tuotetta vuosittain.