Hero image

Voileipägrillit

Testasimme 15 voileipägrilliä, joiden hinnat vaihtelivat noin 20 eurosta aina sataan euroon saakka. Kallein malli jäi testin häntäpäähän, ja yksi 20 euroa maksavista voileipägrilleistä keräsi peräti testin toiseksi parhaan pistepotin.

 

Testimme sisältää testitulokset ja kattavan artikkelin.

Voileipägrilli.

Täyden kympin leipiä

Voileipägrillien testi sisältää laajasti tutkittua tietoa eri osa-alueista. Avaamme testin tuloksia tarkemmin artikkelissamme.

Artikkelissa perehdymme muun muassa valmistukseen kuluvaan aikaan ja grillauksen laatuun. Jos voileipägrillissä valmistaa kaksi täyttä grillillistä, aikaa kuluu tyypillisesti kymmenisen minuuttia. Testivoittaja sai täyden kympin niin paahdettujen leipien rapeudesta, koostumuksesta, kokonaislaadusta ja -ulkonäöstä kuin maustakin. Sillä oli kuitenkin yksi testijoukon pisimmistä valmistusajoista.

Tutustu artikkeliin

Mitä testi sisältää?

Hyvä voileipägrilli voi olla kätevä lisä arkeen, mikäli lämpimät voileivät maistuvat. Parhaimmillaan leivistä tulee täydellisen rapeita ja erittäin tasaisesti ruskistuneita makunautintoja vain muutamassa minuutissa. Grilleissä on kuitenkin eroja, joita voi olla vaikea kaupassa havaita. Testasimme laitteet puolestasi ja valitsimme ominaisuuksiltaan parhaat voileipägrillit.

Kattavaan testitaulukkoon on koottu kymmeniä arvosanoja ja mittaustuloksia jokaisesta testin laitteesta. Näet taulukosta tuotteiden ajantasaiset hinnat sekä tiedon, mistä voileipägrillit saa ostettua halvimmalla. Testituloksia voi rajata merkin, hinnan ja kokonaisarvosanan perusteella.

Arvosanojen ja mittaustulosten lisäksi taulukossa on kerrottu laitteiden ominaisuuksista ja lisäosista, jotka vaihtelevat hieman eri mallien välillä. Suurimmalla osalla testatuista laitteista voi valmistaa kerralla kaksi voileipää, mutta yhdellä onnistuu neljän voileivän valmistus kerralla. Parissa laitteessa on irrotettavat levyt, jotka voi pestä astianpesukoneessa. Muita ominaisuuksia ovat muun muassa merkkivalo, päälle/pois -kytkin ja johdon säilytystila.

Voileipägrillien vertailu on julkaistu verkkosivuillamme 18.11.2021.

Paahdettuja leipiä voileipägrillissä.

Näin testasimme voileipägrillit

Grillit testattiin perusteellisesti ja puolueettomasti laboratoriossa. Testauksessa arvioitiin voileivän paistamisen lisäksi laitteiden käyttömukavuutta, rakenteen laatua, sähkönkulutusta ja turvallisuutta.

Lue lisää voileipägrillien testauksesta

Nämä voileipägrillit testasimme

Breville VST070X DuraCeramic 2 skivor
ECG S 199
Eta Sorento 3151 90010
Ideale+ Voileipägrilli, 900 W
Krups Grcic FDK452
Logik L02SM316E
Matsui Voileipägrilli M02SMW18E
OBH Nordica 6882 Sandwich Crispy
Point POSM40BL Voileipägrilli
Rusta Voileipägrilli 700W
Sencor SSM 9410
Severin SA 2968
Tefal Snack Collection SW852D12
Tefal SW854D16
Wilfa SAM1B-1000

Katso testin tulokset

Tietoa meistä

Kuluttajaa lukemalla teet fiksuja valintoja

Kuluttaja on lehti sinulle, joka haluat perustaa ostopäätöksesi tutkittuun tietoon ja faktoihin. Teemme perusteellisen tutkimustyön puolestasi, jolloin sinun on helppo tehdä hyviä kauppoja ja löytää paras vastine rahoillesi.

Lukemalla Kuluttajaa pysyt ajan hermolla ja tiedät, kuinka toimia ongelmatilanteissa. Tilaajana maksat vain laadukkaasta sisällöstä. Olemme ylpeästi puolueeton toimija, emmekä julkaise mainoksia.

Lue lisää

Testaamme tuotteet puolestasi

Kuluttaja on Suomen suurin testaaja. Testaamme tuotteita ja palveluita yli sadassa eri tuoteryhmässä kodinkoneista vakuutuksiin. Julkaisemme vuosittain puolueettomat tutkimustulokset yli tuhannesta tuotteesta.

Testimme pohjautuvat aina tutkittuun tietoon ja tiukkoihin arviointikriteereihin. Emme ota testattavia tuotteita vastaan yrityksiltä, vaan ostamme ne kaupasta samaan tapaan kuin sinäkin ostaisit. Kaikki tuotteet testataan puolueettomissa ja tarkoin valituissa laboratorioissa yhteistyössä muiden maiden kuluttajalehtien ja -järjestöjen kanssa.

Testimme pitävät sisällään keskeiset tuotteen tai palvelun laatuun liittyvät ominaisuudet, olipa sitten kyse kestävyydestä, turvallisuudesta tai taloudellisuudesta. Kunkin testin yhteydessä kerromme tarkemmin käyttämistämme testausmenetelmistä.

Lisätietoa testauksesta

Sivun kuvat: IStock ja ICRT

Ladataan...

Kuluttaja

Kuluttajan avulla teet onnistuneita ostopäätöksiä. Testaamme puolestasi yli tuhat tuotetta vuosittain.