Hero image

Tasohiomakoneet

Testasimme 18 tasohiomakonetta. Kahdesta koneesta petti moottori kestävyystestissä. Verrokkina testissä oli mukana rullahiomakone, joka osoittautui tehokkaaksi työkaluksi.

 

Testimme sisältää testitulokset ja kattavan artikkelin.

Tasohiomakone.

Mikä hiomakone sopii mihinkin?

Tasohiomakonetesti sisältää laajasti tutkittua tietoa eri osa-alueista. Avaamme testin tuloksia tarkemmin artikkelissamme.

Artikkelissa perehdymme muun muassa erityyppisiin hiomakoneisiin sekä niiden vahvuuksiin ja heikkouksiin. Testissä on mukana tasohiomakoneiden lisäksi yksi rullahiomakone ja yksi epäkeskohiomakone. Kerromme, minkälaisiin käyttötarkoituksiin erilaiset hiomakoneet soveltuvat parhaiten.

Tutustu artikkeliin

Mitä testi sisältää?

Jos kalusteisiin tulee pieniä pintavaurioita, hyvä tasohiomakone on oivallinen apuri. Sillä saa hiottua helposti pois repaleisen maalipinnan ja naarmut. Mitä tahansa laitetta ei kuitenkaan kannata ostaa. Vertailimme tasohiomakoneita ja valitsimme, mikä on ominaisuuksiltaan ja hinta-laatusuhteeltaan paras laite.

Kattavaan testitaulukkoon on koottu kymmeniä arvosanoja ja mittaustuloksia jokaisesta testin hiomakoneesta. Testituloksia voi rajata merkin, hinnan ja kokonaisarvosanan perusteella.

Tasohiomakoneiden vertailu on julkaistu verkkosivuillamme 15.3.2016 sekä painetun lehden numerossa 2/2016.

Tasohiomakoneita, jotka ovat kiinni testauslaitteissa sekä puupölkkyjä.

Testilaite liikuttaa koneita tasaisella voimalla ja nopeudella.

Näin testasimme tasohiomakoneet

Tasohiomakoneet testattiin perusteellisesti ja puolueettomasti laboratoriossa. Testauksessa arvioitiin muun muassa suorituskykyä, käyttömukavuutta, kestävyyttä, melua ja turvallisuutta.

Lue lisää koneiden testauksesta

Nämä tasohiomakoneet testasimme

Tasohiomakoneet

AEG FS280
Black & Decker KA320EKA-QS
Black & Decker Ka280k
Black & Decker Duosand KA330E
Bosch PSS250AE
Bosch PSS200A
Bosch PSM 200 AES
Cotech 40-7958
Dewalt D26441-QS
Einhell RT-OS 30
Hitachi SV 12 SG
Makita BO3710
Makita BO 4555 K
Ryobi ESS280RV
Ryobi ESS200RS
Skil 7348AA
Skil 7338 AA
Skil 7207AA

Rullahiomakoneet

Bosch PRR 250 ES

Epäkeskohiomakone

Black & Decker Ka280k (epäkesko)

Katso testin tulokset

Tietoa meistä

Kuluttajaa lukemalla teet fiksuja valintoja

Kuluttaja on lehti sinulle, joka haluat perustaa ostopäätöksesi tutkittuun tietoon ja faktoihin. Teemme perusteellisen tutkimustyön puolestasi, jolloin sinun on helppo tehdä hyviä kauppoja ja löytää paras vastine rahoillesi.

Lukemalla Kuluttajaa pysyt ajan hermolla ja tiedät, kuinka toimia ongelmatilanteissa. Tilaajana maksat vain laadukkaasta sisällöstä. Olemme ylpeästi puolueeton toimija, emmekä julkaise mainoksia.

Lue lisää

Testaamme tuotteet puolestasi

Kuluttaja on Suomen suurin testaaja. Testaamme tuotteita ja palveluita yli sadassa eri tuoteryhmässä kodinkoneista vakuutuksiin. Julkaisemme vuosittain puolueettomat tutkimustulokset yli tuhannesta tuotteesta.

Testimme pohjautuvat aina tutkittuun tietoon ja tiukkoihin arviointikriteereihin. Emme ota testattavia tuotteita vastaan yrityksiltä, vaan ostamme ne kaupasta samaan tapaan kuin sinäkin ostaisit. Kaikki tuotteet testataan puolueettomissa ja tarkoin valituissa laboratorioissa yhteistyössä muiden maiden kuluttajalehtien ja -järjestöjen kanssa.

Testimme pitävät sisällään keskeiset tuotteen tai palvelun laatuun liittyvät ominaisuudet, olipa sitten kyse kestävyydestä, turvallisuudesta tai taloudellisuudesta. Kunkin testin yhteydessä kerromme tarkemmin käyttämistämme testausmenetelmistä.

Lisätietoa testauksesta

Sivun kuvat: Laura Oja ja ICRT

Ladataan...

Kuluttaja

Kuluttajan avulla teet onnistuneita ostopäätöksiä. Testaamme puolestasi yli tuhat tuotetta vuosittain.