Hero image

Pyöräilykypärät

Testasimme 12 pyöräilykypärää. Kypärän turvallisuus ei ole testin perusteella rahasta kiinni. Kuitenkin vain osa kypäristä suojaa kunnolla.

 

Testimme sisältää testitulokset ja artikkelin. Artikkelissa avaamme testin tuloksia tarkemmin.

Sininen pyöräilykypärä.

Mitä testi sisältää?

Pyöräilijän tärkein varustus on hyvä pyöräilykypärä. Ei ole yhdentekevää, minkälaisen kypärän ostaa. Myynnissä on sekä hyvin että huonosti suojaavia tuotteita. Ostopäätöstä tehdessä kannattaa kiinnittää huomiota suojaavuuden lisäksi esimerkiksi kypärän istuvuuteen, häikäisyltä suojaavuuteen ja hiostavuuteen.

Olemme tutkineet pyöräilykypärät ja valinneet kahdentoista kypärän joukosta ominaisuuksiltaan ja hinta—laatusuhteeltaan parhaan kypärän.

Kattavaan testitaulukkoon on koottu kymmeniä arvosanoja ja mittaustuloksia jokaisesta testin kypärästä. Testituloksia voi rajata merkin, hinnan ja kokonaisarvosanan perusteella.

Pyöräilykypärätesti on julkaistu verkkosivuillamme 14.6.2017 sekä painetun lehden numerossa 4/2017.

Valkoinen pyöräilykypärä.

Näin testasimme pyöräilykypärät

Kypärät testattiin perusteellisesti ja puolueettomasti laboratoriossa. Testauksessa arvioitiin muun muassa kypärien turvallisuutta, käyttömukavuutta ja lämmönkestävyyttä. Lisäksi kypärät tutkittiin haitallisten aineiden varalta.

Lue lisää kypärien testauksesta

Nämä pyöräilykypärät testasimme

Abus In-Vizz Ascent
Alpina Mythos 3,0
Bell Annex MIPS
Casco Activ 2
Cratoni Pacer
Giro Revel MIPS
Lazer Beam MIPS
Limar X-Ride-Superlight
O’Neal Q-RL
Overade Plixi
POC Crane Commuter
Uvex City e

Katso testin tulokset

Tietoa meistä

Kuluttajaa lukemalla teet fiksuja valintoja

Kuluttaja on lehti sinulle, joka haluat perustaa ostopäätöksesi tutkittuun tietoon ja faktoihin. Teemme perusteellisen tutkimustyön puolestasi, jolloin sinun on helppo tehdä hyviä kauppoja ja löytää paras vastine rahoillesi.

Lukemalla Kuluttajaa pysyt ajan hermolla ja tiedät, kuinka toimia ongelmatilanteissa. Tilaajana maksat vain laadukkaasta sisällöstä. Olemme ylpeästi puolueeton toimija, emmekä julkaise mainoksia.

Lue lisää

Testaamme tuotteet puolestasi

Kuluttaja on Suomen suurin testaaja. Testaamme tuotteita ja palveluita yli sadassa eri tuoteryhmässä kodinkoneista vakuutuksiin. Julkaisemme vuosittain puolueettomat tutkimustulokset yli tuhannesta tuotteesta.

Testimme pohjautuvat aina tutkittuun tietoon ja tiukkoihin arviointikriteereihin. Emme ota testattavia tuotteita vastaan yrityksiltä, vaan ostamme ne kaupasta samaan tapaan kuin sinäkin ostaisit. Kaikki tuotteet testataan puolueettomissa ja tarkoin valituissa laboratorioissa yhteistyössä muiden maiden kuluttajalehtien ja -järjestöjen kanssa.

Testimme pitävät sisällään keskeiset tuotteen tai palvelun laatuun liittyvät ominaisuudet, olipa sitten kyse kestävyydestä, turvallisuudesta tai taloudellisuudesta. Kunkin testin yhteydessä kerromme tarkemmin käyttämistämme testausmenetelmistä.

Lisätietoa testauksesta

Sivun kuvat: Laura Oja ja IStock

Ladataan...

Kuluttaja

Kuluttajan avulla teet onnistuneita ostopäätöksiä. Testaamme puolestasi yli tuhat tuotetta vuosittain.