Hero image

Tapaturmavakuutukset

Testasimme 8 tapaturmavakuutusta. Halpa tapaturmavakuutus voi korvata vahingot paremmin kuin kalliimpi.

 

Testimme sisältää testitulokset ja kattavan artikkelin.

Kyynärsauvat.

Vakuutusten kattavuudessa isot erot

Tapaturmavakuutusten testi sisältää laajasti tutkittua tietoa eri osa-alueista. Avaamme testin tuloksia tarkemmin artikkelissamme.

Artikkelissa perehdymme muun muassa vakuutusten hintoihin ja niiden kattavuuteen. Testimme paljastaa, että vakuutusten sisällöt voivat vaihdella huomattavasti. Kilpailuttajan kannattaa tuijottaa hinnan sijaan ehtoja: mitä vakuutus todella korvaa, kun vahinko on tapahtunut?

Tutustu artikkeliin

Mitä testi sisältää?

Tapaturmavakuutuksia mainostetaan edulliseksi tavaksi ostaa mielenrauhaa. Tapaturmavakuutus kattaa vähintään tapaturmasta aiheutuneet hoitokulut, usein myös pysyvän haitan korvauksen ja kuolemantapakorvauksen. Lisämaksusta pakettiin voi lisätä kaikkea urheiluvakuutuksesta päivärahakorvaukseen työkyvyttömyyden varalta.

Mikäli sinulla on aikeissa hankkia vakuutus tapaturmien varalta, kannattaa tapaturmavakuutukset vertailla ennen vakuutuksen valintaa. Testimme auttaa sinua selvittämään, mikä on tarpeisiisi paras tapaturmavakuutus.

Kattavaan testitaulukkoon on koottu kymmeniä arvosanoja jokaisesta testin vakuutuksesta. Testituloksia voi rajata yrityksen ja kokonaisarvosanan perusteella.

Tapaturmavakuutusten vertailu on julkaistu verkkosivuillamme 9.6.2021 sekä painetun lehden numerossa 4/2021.

Käsi, joka on kääritty sideharsoon.

 

Näin testasimme tapaturmavakuutukset

Vakuutukset testattiin perusteellisesti ja puolueettomasti. Testauksessa arvioitiin vakuutusten ehdot ja kattavuus, hinta ja asiakkaiden tyytyväisyys vakuutusyhtiöönsä.

Lue lisää vakuutusten testauksesta

 

Nämä tapaturmavakuutukset testasimme

Tapaturmakohtainen korvaus

Lähi-Tapiola Tapaturmavakuutus
Pohjantähti Tapaturmavakuutus
POP Vakuutus Tapaturmavakuutus
Säästöpankin vakuutukset Tapaturmavakuutus
Turva Tapaturmavakuutus

Vakuutuskohtainen korvaus

Fennia Terveyden turva
If Tapaturmavakuutus
Pohjola vakuutus Terveysvakuutus

Katso testin tulokset

Tietoa meistä

Kuluttajaa lukemalla teet fiksuja valintoja

Kuluttaja on lehti sinulle, joka haluat perustaa ostopäätöksesi tutkittuun tietoon ja faktoihin. Teemme perusteellisen tutkimustyön puolestasi, jolloin sinun on helppo tehdä hyviä kauppoja ja löytää paras vastine rahoillesi.

Lukemalla Kuluttajaa pysyt ajan hermolla ja tiedät, kuinka toimia ongelmatilanteissa. Tilaajana maksat vain laadukkaasta sisällöstä. Olemme ylpeästi puolueeton toimija, emmekä julkaise mainoksia.

Lue lisää

Testaamme tuotteet puolestasi

Kuluttaja on Suomen suurin testaaja. Testaamme tuotteita ja palveluita yli sadassa eri tuoteryhmässä kodinkoneista vakuutuksiin. Julkaisemme vuosittain puolueettomat tutkimustulokset yli tuhannesta tuotteesta.

Testimme pohjautuvat aina tutkittuun tietoon ja tiukkoihin arviointikriteereihin. Emme ota testattavia tuotteita vastaan yrityksiltä, vaan ostamme ne kaupasta samaan tapaan kuin sinäkin ostaisit. Kaikki tuotteet testataan puolueettomissa ja tarkoin valituissa laboratorioissa yhteistyössä muiden maiden kuluttajalehtien ja -järjestöjen kanssa.

Testimme pitävät sisällään keskeiset tuotteen tai palvelun laatuun liittyvät ominaisuudet, olipa sitten kyse kestävyydestä, turvallisuudesta tai taloudellisuudesta. Kunkin testin yhteydessä kerromme tarkemmin käyttämistämme testausmenetelmistä.

Lisätietoa testauksesta

Sivun kuvat: Laura Oja ja IStock

Ladataan...

Kuluttaja

Kuluttajan avulla teet onnistuneita ostopäätöksiä. Testaamme puolestasi yli tuhat tuotetta vuosittain.