Videoneuvottelupalvelut

Testasimme 12 videoneuvottelupalvelua, joita voi käyttää esimerkiksi tuttavien ja sukulaisten kanssa viestimiseen. Testissä on mukana sekä ilmaiset että maksulliset videoneuvottelupalvelut.

 

Testimme sisältää testitulokset ja kattavan artikkelin.

Sopivan palvelun valinta

Videoneuvottelupalvelujen testi sisältää laajasti tutkittua tietoa eri osa-alueista. Avaamme testin tuloksia tarkemmin artikkelissamme.

Artikkelissa perehdymme muun muassa eri videoneuvottelupalvelujen vahvuuksiin ja heikkouksiin. Sopivan palvelun valinnassa kannattaa esimerkiksi huomioida, että jotkut videokokouspalvelut vaativat käyttäjätilin luomisen tai erillisen sovelluksen asentamisen.

Tutustu artikkeliin

Mitä testi sisältää?

Erilaiset videoneuvottelupalvelut ovat kätevä kommunikointitapa etänä viestimiseen. Ne antavat teksti- ja ääniviestien lisäksi mahdollisuuden nähdä toisen osapuolen kasvot videopuhelun aikana, ja monessa testin palvelussa voi jakaa oman ruudun kokoukseen osallistuville. Videopuhelu sopii niin etäkokouksiin kuin sukulaisten ja tuttavienkin kanssa viestimiseen.

Testatut videokokouspalvelut toimivat älypuhelimella, tabletilla ja tietokoneella. Testin palveluista on saatavilla sekä Android- että iOS-sovellukset, ja useimmissa palveluissa etäkokouksiin voi osallistua myös ilman sovelluksen asentamista, pelkän nettiselaimen avulla. Yleensä tarjolla on myös tietokonesovellus, vähintään Windows-käyttöjärjestelmälle.

Kattavaan testitaulukkoon on koottu kymmeniä arvosanoja jokaisesta testin palvelusta. Testituloksia voi rajata merkin, hinnan (maksullinen/maksuton) ja kokonaisarvosanan perusteella.

Videoneuvottelupalvelujen vertailu on julkaistu verkkosivuillamme 27.8.2020.

Näin testasimme videoneuvottelupalvelut

Videoneuvottelupalvelut testattiin perusteellisesti ja puolueettomasti laboratoriossa. Palveluista testattiin äänen- ja kuvanlaatu, käytön helppous sekä käyttäjätiedot ja tietoturva. Videopuhelut testattiin tietokoneella ja älypuhelimella.

Lue lisää palvelujen testauksesta

Nämä videoneuvottelupalvelut testasimme

Bitrix24
Cisco Webex
Discord
Google Hangouts
Google Meet
Jitsi
LogMeIn GoToMeeting
Microsoft Microsoft Teams
Microsoft Skype
Slack
TeamViewer Blizz
Zoom

Katso testin tulokset

Tietoa meistä

Kuluttajaa lukemalla teet fiksuja valintoja

Kuluttaja on lehti sinulle, joka haluat perustaa ostopäätöksesi tutkittuun tietoon ja faktoihin. Teemme perusteellisen tutkimustyön puolestasi, jolloin sinun on helppo tehdä hyviä kauppoja ja löytää paras vastine rahoillesi.

Lukemalla Kuluttajaa pysyt ajan hermolla ja tiedät, kuinka toimia ongelmatilanteissa. Tilaajana maksat vain laadukkaasta sisällöstä. Olemme ylpeästi puolueeton toimija, emmekä julkaise mainoksia.

Lue lisää

Testaamme tuotteet puolestasi

Kuluttaja on Suomen suurin testaaja. Testaamme tuotteita ja palveluita yli sadassa eri tuoteryhmässä kodinkoneista vakuutuksiin. Julkaisemme vuosittain puolueettomat tutkimustulokset yli tuhannesta tuotteesta.

Testimme pohjautuvat aina tutkittuun tietoon ja tiukkoihin arviointikriteereihin. Emme ota testattavia tuotteita vastaan yrityksiltä, vaan ostamme ne kaupasta samaan tapaan kuin sinäkin ostaisit. Kaikki tuotteet testataan puolueettomissa ja tarkoin valituissa laboratorioissa yhteistyössä muiden maiden kuluttajalehtien ja -järjestöjen kanssa.

Testimme pitävät sisällään keskeiset tuotteen tai palvelun laatuun liittyvät ominaisuudet, olipa sitten kyse kestävyydestä, turvallisuudesta tai taloudellisuudesta. Kunkin testin yhteydessä kerromme tarkemmin käyttämistämme testausmenetelmistä.

Lisätietoa testauksesta

Sivun kuvat: IStock

Ladataan...

Kuluttaja

Kuluttajan avulla teet onnistuneita ostopäätöksiä. Testaamme puolestasi yli tuhat tuotetta vuosittain.