Hero image

Paistinpannut

Kaupasta ei kannata valita kalleinta paistinpannua. Testivoittajia saa lähes kolme kappaletta testin huonoimman pannun hinnalla. Ikeasta saa kelpo pannun jo alle 20 eurolla.

 

Testimme sisältää testitulokset ja kattavan artikkelin.

Paistinpannu.

Eroja lämmön jakautumisessa

Paistinpannujen testi sisältää laajasti tutkittua tietoa eri osa-alueista. Avaamme testin tuloksia artikkelissamme.

Artikkelissa perehdymme paistinpannujen tärkeimpiin ominaisuuksiin: kuumenemisen tasaisuuteen, ruuan tarttumiseen, helppokäyttöisyyteen ja kestävyyteen. Pannujen lämmön jakautumisessa löytyi suuria eroja. Osa lämpiää tasaisemmin keraamisella liedellä, osa taas induktioliedellä.

Tutustu artikkeliin

Mitä testi sisältää?

Paistinpannulla on suuri merkitys arjen ruoanlaitossa. Ruuanlaitosta menee ilo, jos ruoka tarttuu pannuun, kuumenee epätasaisesti tai paistinpannu menee heti naarmuille.

Paistinpannuja on hyvä vertailla ennen ostopäätöstä. Hinnat vaihtelevat muutamista kympeistä useaan sataan euroon. Testimme auttaa sinua selvittämään, mikä on paras paistinpannu budjetillesi.

Testistä löytyy paistinpannuja niin kaasuliedelle, sähköliedelle, keraamiselle liedelle kuin induktioliedellekin.

Kattavaan testitaulukkoon on koottu kymmeniä arvosanoja ja mittaustuloksia jokaisesta testin pannusta. Testituloksia voi rajata merkin, hinnan ja kokonaisarvosanan perusteella.

Paistinpannujen vertailu on julkaistu verkkosivuillamme 14.10.2021 sekä painetun lehden numerossa 7/2021.

Paistinpannu, jossa on katkarapupastaa. Paistinpannun vieressä on kesäkurpitsaa, tomaatteja ja valkosipulia ja pannun alla on vihreä liina.

Näin testasimme paistinpannut

Paistinpannut testattiin perusteellisesti ja puolueettomasti laboratoriossa. Paistinpannuista tutkittiin muun muassa paisto-ominaisuuksia, kestävyyttä ja käyttömukavuutta. Ruuan tarttumista pannuun testattiin paistamalla 130-asteisella pannulla kananmunia.

Lue lisää paistinpannujen testauksesta

Nämä paistinpannut testasimme

De Buyer Choc 77804028
De Buyer Choc Resto Induction 28 cm
Fiskars All Steel
Fiskars Rotisser 28 cm
Fiskars Norden Steel
Heirol Cerasafe Pro 28 cm 81528
Heirol Steelsafe Pro 28 cm 81928
Ikea 365+ (103.298.98)
Ikea Oumbärlig (502.920.96)
Opa Kenno 28 cm
Tefal Easy Chef 28 cm
Tefal Unlimited 28 cm
Tefal Excellence 28 cm
WMF Durado
WMF CeraDur Profi
WMF NordicProfi 28 cm
WMF Profi resist 28 cm

Katso testin tulokset

Tietoa meistä

Kuluttajaa lukemalla teet fiksuja valintoja

Kuluttaja on lehti sinulle, joka haluat perustaa ostopäätöksesi tutkittuun tietoon ja faktoihin. Teemme perusteellisen tutkimustyön puolestasi, jolloin sinun on helppo tehdä hyviä kauppoja ja löytää paras vastine rahoillesi.

Lukemalla Kuluttajaa pysyt ajan hermolla ja tiedät, kuinka toimia ongelmatilanteissa. Tilaajana maksat vain laadukkaasta sisällöstä. Olemme ylpeästi puolueeton toimija, emmekä julkaise mainoksia.

Lue lisää

Testaamme tuotteet puolestasi

Kuluttaja on Suomen suurin testaaja. Testaamme tuotteita ja palveluita yli sadassa eri tuoteryhmässä kodinkoneista vakuutuksiin. Julkaisemme vuosittain puolueettomat tutkimustulokset yli tuhannesta tuotteesta.

Testimme pohjautuvat aina tutkittuun tietoon ja tiukkoihin arviointikriteereihin. Emme ota testattavia tuotteita vastaan yrityksiltä, vaan ostamme ne kaupasta samaan tapaan kuin sinäkin ostaisit. Kaikki tuotteet testataan puolueettomissa ja tarkoin valituissa laboratorioissa yhteistyössä muiden maiden kuluttajalehtien ja -järjestöjen kanssa.

Testimme pitävät sisällään keskeiset tuotteen tai palvelun laatuun liittyvät ominaisuudet, olipa sitten kyse kestävyydestä, turvallisuudesta tai taloudellisuudesta. Kunkin testin yhteydessä kerromme tarkemmin käyttämistämme testausmenetelmistä.

Lisätietoa testauksesta

Sivun kuvat: Laura Oja ja IStock

Ladataan...

Kuluttaja

Kuluttajan avulla teet onnistuneita ostopäätöksiä. Testaamme puolestasi yli tuhat tuotetta vuosittain.