Hero image

Mehulingot

Testin mehulinkojen hintaerot ovat suuret: halvin maksaa 55 euroa ja kallein 600 euroa. Perinteiset mehulingot ovat keskimäärin halvempia ja lähes kaikki myös parempia kuin hitaat mehupuristimet.

 

Testimme sisältää testitulokset ja kattavan artikkelin.

Mehulinko.

Hankaluuksia mehujen teossa

Mehulinkojen testi sisältää laajasti tutkittua tietoa eri osa-alueista. Avaamme testin tuloksia tarkemmin artikkelissamme.

Perehdymme artikkelissa muun muassa mehulinkojen suorituskykyyn. Useat mehulingot osoittautuivat hyviksi, mutta mehujen teossa oli myös ongelmia. Joillain laitteilla mehu jää rakeiseksi, ja pari linkoa vuotaa ja räiskyttää.

Tutustu artikkeliin

Mitä testi sisältää?

Tuoremehulinko voi olla hyvä apuväline, mikäli haluat nauttia kasvikset ja hedelmät nestemäisinä. Laitteella voi valmistaa esimerkiksi omenamehua, joka on mehulingolla valmistettuna raikkaan makuista, vitamiinit ovat tallella ja mehua voi pakastaa esimerkiksi talven saunailtoja varten. Mehulinkojen hinnassa, laadussa ja ominaisuuksissa on kuitenkin eroja. Testimme auttaa sinua selvittämään, mikä on omiin tarpeisiisi paras mehulinko.

Kattavaan testitaulukkoon on koottu kymmeniä arvosanoja ja mittaustuloksia jokaisesta testin mehulingosta. Näet taulukosta tuotteiden ajantasaiset hinnat sekä tiedon, mistä mehulingot saa ostettua halvimmalla.

Jotta tuoremehulinkojen vertailu olisi helpompaa, olemme jakaneet testatut tuotteet kahteen osaan:

  • keskipakoiset mehulingot
  • hitaat mehupuristimet

Näiden lisäksi testituloksia voi rajata merkin ja kokonaisarvosanan perusteella.

Mehulinkojen testi on julkaistu verkkosivuillamme 1.9.2022. Voit lukea testin myös painetun lehden numerosta 6/2022.

Mehulingon osia.

Näin testasimme mehulingot

Tuoremehulingot testattiin perusteellisesti ja puolueettomasti. Testauksessa arvioitiin laitteiden suorituskykyä, käyttömukavuutta, puhdistamista, melua ja rakennetta. Näiden lisäksi tutkittiin turvallisuutta ja sähkönkulutusta. Mehulingoilla valmistettiin appelsiini-, omena-, energia-, punajuuri- ja mansikka-granaattiomenamehua.

Lue lisää mehulinkojen testauksesta

Nämä mehulingot testasimme

Keskipakoiset mehulingot

Bosch Vita Juice 4 MES4010
Bosch VitaJuice2 MES25A0
Clas Ohlson Mehulinko 44-2054
Philips HR1921/20
Sencor SJE 1055SS
Wilfa JU1S-400

Hitaat mehupuristimet

Bosch MESM731M
Kenwood JMP800SI
Philips HR1949/20
Smeg SJF01

Katso testin tulokset

Tietoa meistä

Kuluttajaa lukemalla teet fiksuja valintoja

Kuluttaja on lehti sinulle, joka haluat perustaa ostopäätöksesi tutkittuun tietoon ja faktoihin. Teemme perusteellisen tutkimustyön puolestasi, jolloin sinun on helppo tehdä hyviä kauppoja ja löytää paras vastine rahoillesi.

Lukemalla Kuluttajaa pysyt ajan hermolla ja tiedät, kuinka toimia ongelmatilanteissa. Tilaajana maksat vain laadukkaasta sisällöstä. Olemme ylpeästi puolueeton toimija, emmekä julkaise mainoksia.

Lue lisää

Testaamme tuotteet puolestasi

Kuluttaja on Suomen suurin testaaja. Testaamme tuotteita ja palveluita yli sadassa eri tuoteryhmässä kodinkoneista vakuutuksiin. Julkaisemme vuosittain puolueettomat tutkimustulokset yli tuhannesta tuotteesta.

Testimme pohjautuvat aina tutkittuun tietoon ja tiukkoihin arviointikriteereihin. Emme ota testattavia tuotteita vastaan yrityksiltä, vaan ostamme ne kaupasta samaan tapaan kuin sinäkin ostaisit. Kaikki tuotteet testataan puolueettomissa ja tarkoin valituissa laboratorioissa yhteistyössä muiden maiden kuluttajalehtien ja -järjestöjen kanssa.

Testimme pitävät sisällään keskeiset tuotteen tai palvelun laatuun liittyvät ominaisuudet, olipa sitten kyse kestävyydestä, turvallisuudesta tai taloudellisuudesta. Kunkin testin yhteydessä kerromme tarkemmin käyttämistämme testausmenetelmistä.

Lisätietoa testauksesta

Sivun kuvat: Laura Oja, ICRT ja IStock

Ladataan...

Kuluttaja

Kuluttajan avulla teet onnistuneita ostopäätöksiä. Testaamme puolestasi yli tuhat tuotetta vuosittain.