• Kosteuttavat päivävoiteet
 • Artikkeli
 • Testitulokset
 • Näin testasimme
 • Hero image

  Kosteuttavat päivävoiteet

  Testissämme oli 17 kosteuttavaa päivävoidetta. Mittasimme kosteuttavuutta, teimme käyttäjätestin sekä arvioimme pakkausmerkinnät.

   

  Testimme sisältää testitulokset ja kattavan artikkelin.

  Kosteusvoide.

  Hinnoissa isot erot

  Kosteuttavien päivävoiteiden testi sisältää laajasti tutkittua tietoa eri osa-alueista. Avaamme testin tuloksia tarkemmin artikkelissamme.

  Artikkelissa perehdymme muun muassa voiteiden hintoihin ja laatueroihin. Päivävoiteiden hinnat vaihtelevat muutamasta eurosta jopa reilusti yli kahteensataan euroon. Testistämme selviää, saako kalliilla laatua, vai riittääkö halvempikin.

  Tutustu artikkeliin

  Mitä testi sisältää?

  Kaupassa on tarjolla monenlaista voidetta laajassa hintahaarukassa. Tässä testissä on mukana kosteuttavat päivävoiteet, joiden tehtävänä on kosteuttaa ihoa kevyesti, mutta niin, etteivät kasvot kiillä pitkin päivää. Testatuista voiteista osaa markkinoidaan käytettäväksi aamuin illoin, osaa pelkästään päivävoiteeksi meikin alle.

  Vertailumme avulla saat selville, mikä on omaan budjettiisi ja tarpeisiisi paras kosteuttava päivävoide. Testistä löytyy hyvä kosteuttava päivävoide myös allergiselle ja hajusteettomia voiteita etsivälle.

  Kattavaan testitaulukkoon on koottu kymmeniä arvosanoja ja mittaustuloksia jokaisesta testin päivävoiteesta. Testituloksia voi rajata merkin, hinnan ja kokonaisarvosanan perusteella.

  Kosteuttavien päivävoiteiden vertailu on julkaistu verkkosivuillamme 26.10.2016 sekä painetun lehden numerossa 7/2016.

  Kosteusvoiteita.

  Testissä käytiin läpi voidepurkkien ainesosaluettelot. Tunnetusti allergisoivia hajusteita löytyi joka toisesta voidepurkin pakkauksesta.

  Näin testasimme kosteuttavat päivävoiteet

  Päivävoiteet testattiin perusteellisesti ja puolueettomasti laboratoriossa ja käyttäjätestein. Laboratoriossa tutkittiin tuotteiden kosteuttavuutta.  Käyttäjätesteihin osallistui 220 naista, ja he käyttivät kutakin arvioimaansa voidetta kerran päivässä viikon ajan. Käyttäjät arvioivat tuotteiden kosmeettisia ominaisuuksia: tahmeutta, rasvaisuutta, öljyisyyttä, levittämistä, koostumusta, tuoksua, imeytymistä ja sitä, minkälaisen kokonaiskuvan tuotteesta sai. Lisäksi käyttäjät arvioivat tuotteen havaittua vaikutusta: ihon pehmeyttä ja kosteuttamisen tuntua.

  Lue lisää päivävoiteiden testauksesta

  Nämä kosteuttavat päivävoiteet testasimme

  Aco Face Day, 50 ml
  Avene Hydrance optimale légère, 40 ml
  Biotherm Aquasource gel, 50 ml
  Cien Aqua Crème hydratante SPF 4, 50 ml (vain Lidlistä)
  Clarins HydraQuench Cream-Gel normal to combination skin, 50 ml
  Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion, 50 ml
  Dr Hauschka Crème de jour au coing, 30 ml
  Garnier skin naturals Moisture Soft, 50 ml
  La mer The moisturizing gel cream, 60 ml (vain Stockmannilta)
  Lavera Basis sensitiv, Moisturizing cream, 50 ml
  L’Oréal Crème hydratante Multi-Protectrice /triple active, 50 ml
  Lumene Ultra Sensitive Moisturizing & Calming Day Cream, 50 ml
  Nivea Pure & Natural Pure & Natural Moisturizing Day Cream, 50 ml
  Nuxe Creme fraiche de beauté, 50 ml
  The Bodyshop Aqua boost sorbet,50 ml
  Vichy Aqualia Thermal crème légère, 50 ml
  Yves Rocher Hydra Végétal Gel Creme Hydratation intense 24H, 50 ml

  Katso testin tulokset

  Tietoa meistä

  Kuluttajaa lukemalla teet fiksuja valintoja

  Kuluttaja on lehti sinulle, joka haluat perustaa ostopäätöksesi tutkittuun tietoon ja faktoihin. Teemme perusteellisen tutkimustyön puolestasi, jolloin sinun on helppo tehdä hyviä kauppoja ja löytää paras vastine rahoillesi.

  Lukemalla Kuluttajaa pysyt ajan hermolla ja tiedät, kuinka toimia ongelmatilanteissa. Tilaajana maksat vain laadukkaasta sisällöstä. Olemme ylpeästi puolueeton toimija, emmekä julkaise mainoksia.

  Lue lisää

  Testaamme tuotteet puolestasi

  Kuluttaja on Suomen suurin testaaja. Testaamme tuotteita ja palveluita yli sadassa eri tuoteryhmässä kodinkoneista vakuutuksiin. Julkaisemme vuosittain puolueettomat tutkimustulokset yli tuhannesta tuotteesta.

  Testimme pohjautuvat aina tutkittuun tietoon ja tiukkoihin arviointikriteereihin. Emme ota testattavia tuotteita vastaan yrityksiltä, vaan ostamme ne kaupasta samaan tapaan kuin sinäkin ostaisit. Kaikki tuotteet testataan puolueettomissa ja tarkoin valituissa laboratorioissa yhteistyössä muiden maiden kuluttajalehtien ja -järjestöjen kanssa.

  Testimme pitävät sisällään keskeiset tuotteen tai palvelun laatuun liittyvät ominaisuudet, olipa sitten kyse kestävyydestä, turvallisuudesta tai taloudellisuudesta. Kunkin testin yhteydessä kerromme tarkemmin käyttämistämme testausmenetelmistä.

  Lisätietoa testauksesta

  Sivun kuvat: Laura Oja ja IStock

  Ladataan...

  Kuluttaja

  Kuluttajan avulla teet onnistuneita ostopäätöksiä. Testaamme puolestasi yli tuhat tuotetta vuosittain.