• Integroitavat mikroaaltouunit
 • Näin testasimme
 • Testitulokset
 • Artikkeli
 • Hero image

  Integroitavat mikroaaltouunit

  Testasimme 20 integroitavaa eli kalusteisiin sijoitettavaa mikroaaltouunia. Hinnat vaihtelevat noin 200 eurosta noin 3 000 euroon. Löysimme hyviä vaihtoehtoja joka kukkarolle.

   

  Testimme sisältää testitulokset ja kattavan artikkelin.

  Yhdistelmämikro, perusmikro vai grillimikro?

  Integroitavien mikroaaltouunien testi sisältää laajasti tutkittua tietoa eri osa-alueista. Avaamme testin tuloksia tarkemmin artikkelissamme.

  Artikkelissa perehdymme muun muassa mikrojen suorituskykyyn sekä niiden helppokäyttöisyyteen ja sähkönkulutukseen. Arvioimme mikroja kolmessa eri ryhmässä: perusmikrot, grillimikrot ja yhdistelmämikrot. Kerromme myös, mikä on hyvä integroitava mikro erilaisille käyttäjille ja eri käyttötarkoituksiin.

  Tutustu artikkeliin

  Mitä testi sisältää?

  Onko sinulla keittiössäsi valmiina paikka kalusteisiin upotettavalle mikrolle, ja hyvä mikro enää puuttuu? Tämän testin tuloksien avulla saat selville, mikä on budjettiisi ja tarpeisiisi paras integroitava mikro.

  Pääset tutustumaan kattavaan testitaulukkoon, josta löytyy kymmeniä arvosanoja ja mittaustuloksia jokaisesta testin mikrosta. Testitaulukosta pääsee myös tarkastelemaan ja vertailemaan mikrojen eri ominaisuuksia ja toimintoja. Testituloksia voi rajata merkin, hinnan, tuoteryhmän ja kokonaisarvosanan perusteella.

  Integroitavien mikroaaltouunien vertailu on julkaistu verkkosivuillamme 22.12.2020.

  Näin testasimme mikrot

  Integroitavat mikroaaltouunit testattiin perusteellisesti ja puolueettomasti laboratoriossa. Testauksessa arvioitiin muun muassa mikrojen suorituskykyä, helppokäyttöisyyttä, sähkönkulutusta, melua ja turvallisuutta. Suorituskykyä arvioitiin esimerkiksi lämmittämällä ja sulattamalla lasagnea, grillaamalla paahtoleipiä ja höyrykypsentämällä vihanneksia.

  Lue lisää mikrojen testauksesta

  Mikrojen ostajan opas

  Testin lisäksi voit tutustua myös oppaaseemme, jossa käsittelemme yksittäisten mallien sijaan mikroja yleisellä tasolla. Ostajan opas kertoo, mihin asioihin tulee testitulostemme perusteella kiinnittää huomiota. Oppaassa neuvomme myös, miten testejämme kannattaa lukea.

  Tutustu ostajan oppaaseen

  Nämä integroitavat mikroaaltouunit testasimme

  Perusmikrot

  Bosch BFL520MS0
  Ikea MATTRADITION 60368769
  Ikea VÄRMD
  Siemens BF634RGS1

  Grillimikrot

  Edesa EMW-2010-IG XWH
  Miele M 2234 SC
  Miele M 7244 TC

  Yhdistelmämikrot

  AEG KMK761000M
  Bosch CMG836NC1
  Ikea SMAKSAK 70411772
  Ikea FINSMAKARE 504.117.68
  Ikea ANRÄTTA 10411765
  Miele H 7140 BM
  Miele H 7440 BM
  Miele H 7640 BM
  Siemens CM633GBS1S
  Whirlpool W9 MW261 IXL
  Whirlpool W9 MD260 IXL
  Whirlpool W6 MW461
  Whirlpool AMW 9607

  Tietoa meistä

  Kuluttajaa lukemalla teet fiksuja valintoja

  Kuluttaja on lehti sinulle, joka haluat perustaa ostopäätöksesi tutkittuun tietoon ja faktoihin. Teemme perusteellisen tutkimustyön puolestasi, jolloin sinun on helppo tehdä hyviä kauppoja ja löytää paras vastine rahoillesi.

  Lukemalla Kuluttajaa pysyt ajan hermolla ja tiedät, kuinka toimia ongelmatilanteissa. Tilaajana maksat vain laadukkaasta sisällöstä. Olemme ylpeästi puolueeton toimija, emmekä julkaise mainoksia.

  Lue lisää

  Testaamme tuotteet puolestasi

  Kuluttaja on Suomen suurin testaaja. Testaamme tuotteita ja palveluita yli sadassa eri tuoteryhmässä kodinkoneista vakuutuksiin. Julkaisemme vuosittain puolueettomat tutkimustulokset yli tuhannesta tuotteesta.

  Testimme pohjautuvat aina tutkittuun tietoon ja tiukkoihin arviointikriteereihin. Emme ota testattavia tuotteita vastaan yrityksiltä, vaan ostamme ne kaupasta samaan tapaan kuin sinäkin ostaisit. Kaikki tuotteet testataan puolueettomissa ja tarkoin valituissa laboratorioissa yhteistyössä muiden maiden kuluttajalehtien ja -järjestöjen kanssa.

  Testimme pitävät sisällään keskeiset tuotteen tai palvelun laatuun liittyvät ominaisuudet, olipa sitten kyse kestävyydestä, turvallisuudesta tai taloudellisuudesta. Kunkin testin yhteydessä kerromme tarkemmin käyttämistämme testausmenetelmistä.

  Lisätietoa testauksesta

  Sivun kuvat: IStock ja ICRT

  Ladataan...

  Kuluttaja

  Kuluttajan avulla teet onnistuneita ostopäätöksiä. Testaamme puolestasi yli tuhat tuotetta vuosittain.