Tilaa Kuluttaja tarjoushintaan – saat pääsyn kaikkiin testeihin

Singles’ Day, Black Friday ja Cyber Monday lähestyvät. Miten löydät parhaat tuotteet tarjousten joukosta? Tarjousten ja tuotteiden vertailu itse vie aikaa, mutta me testaamme puolestasi jopa yli tuhat tuotetta vuosittain, kodinkoneista ja viihde-elektroniikasta vakuutuksiin. Valmistaudu loppuvuoden hankintoihin ja tilaa Kuluttaja nyt tarjoushintaan. 

Tutkittua tietoa – ei mainoksia

Me Kuluttajassa puhumme sinun elämästäsi. Tarjoamme sinulle uusia näkökulmia ja luotettavaa tietoa tuotteista ja palveluista. Autamme sinua ymmärtämään, mikä on totta, mikä tarua ja millä on merkitystä.

Haluamme helpottaa ostopäätöksiäsi tietotulvan keskellä ja samalla auttaa sinua saamaan parhaan vastineen rahoillesi. Julkaisemme puolueettomia tuotetestejä ja perusteellisia artikkeleita valintojesi tueksi. Tarkistamme faktat ja poimimme sinulle olennaisen tiedon helposti omaksuttavaksi. Emme julkaise mainoksia.

Tilaa Kuluttaja nyt edulliseen tarjoushintaan:

  • Digitilaus: 29 € / 12 kk (39 €) tai
  • Painettu lehti 8 numeroa + digitilaus: 39 € / 12 kk (49 € )

Tarjoushinta on voimassa 9.11.2020 asti. Tarjous koskee vain uusia tilauksia. Ensimmäisen tilausjakson jälkeen tilaus jatkuu voimassa olevaan kestotilaushintaan. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Muista mainita tilauslomakkeen kampanjatunnus-kohdassa: SYKSY2020

Tarjouksen voimassaoloaika on päättynyt. Voit tilata Kuluttajan normaalihintaan täältä.

Kampanja: Paperilehti + digitilaus

Saat painetun Kuluttajan kotiisi kannettuna 8 kertaa vuodessa. Digilehden voit lukea heti heti sen ilmestymispäivän aamuna. Käytössäsi on Kuluttajan kaikki testit ja enemmän testituloksia kuin painetussa lehdessä. Lehtiarkistossa pääset lukemaan myös vanhoja Kuluttaja-lehtiä.

Tilausjakso on 8 numeroa. Kestotilaus jatkuu 8 numeron tilausjaksoissa, ellei tilaaja irtisano tilaustaan asiakaspalvelussamme.

Jätäthän myös sähköpostiosoitteesi. Lähetämme Kuluttaja.fin kirjautumistunnuksen antamaasi sähköpostiosoitteeseen viimeistään tilausta seuraavan arkipäivän aikana.

Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia täyttää. Mikäli sinulla ei ole käytössä sähköpostiosoitetta, teethän tilauksen olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme puhelimitse.
  • Lähetämme tilaajatunnuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.
    Valitse tilauksesi laskutustapa. Lähetämme laskun heti tilauksen käsittelyn jälkeen. Maksettuasi laskun sinun on mahdollista tehdä halutessasi e-laskusopimus verkkopankissasi, jolloin seuraavan tilausjaksosi lasku tulee suoraan verkkopankkiisi.
  • Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt tilaus- ja käyttöehdot.