Kuluttajan testi

4.95 €

Ruohotrimmerit

24.4.2019| /

Suorituskyky

Suorituskykyä arvioi 3 eripituista asiantuntijaa. Trimmereiden akut ladattiin täyteen ja tyhjennettiin 3 kertaa ennen testaamista. Testaajat testasivat laitteita leikkaamalla nurmikon reunoja 10 metriä pysty- ja vaakaleikkauksella sekä leikkaamalla seinän tai aidan viertä ja rajaamalla polkua. Lisäksi he leikkasivat pitkää ruohoa ja karkeaa kasvustoa 10 neliömetrin suuruisen ruudun. Lopuksi testaajat kirjasivat ylös jokaiseen tehtävään kuluneen ajan ja arvion työn lopputuloksesta sekä siitä, kuinka helppoa trimmaaminen oli. 

Akku

Akun kestoa testattiin leikkaamalla täydellä akulla pitkää, tiheää ruohoa niin kauan kuin latausta riitti. Leikkuuaika kirjattiin ylös. Testi tehtiin jokaisella trimmerillä kolme kertaa. Käyttöajan lisäksi mitattiin akun lataamiseen kulunut aika.

Käyttömukavuus

Käyttömukavuutta testaajat arvioivat trimmereiden käytön, käyttökuntoon laittamisen ja kunnossapidon helppoudella. Näitä olivat leikkuuasento, kahvojen käyttö, trimmerin tärinä, akun kiinnittäminen ja irrottaminen, trimmerin pään kääntäminen, trimmerin tasapaino, siiman tai terän vaihtaminen ja leikkuupään puhdistaminen käytön jälkeen.

Melu

Melun kovuutta arvioi 3 asiantuntijaa aistinvaraisesti. Melua mitattiin myös desibelimittarilla. 


Tämä on Kuluttajan maksullista sisältöä. Kirjaudu sisään tai osta testi.