• Induktiotasot liesituulettimella
 • Artikkeli
 • Näin testasimme
 • Testitulokset
 • Hero image

  Induktiotasot liesituulettimella

  Testasimme 14 integroidulla liesituulettimella varustettua induktiotasoa. Tuotteiden hinnat vaihtelevat 1 100 ja 4 300 euron välillä. Testatut laitteet ovat 76–83 cm leveitä.

   

  Testimme sisältää testitulokset ja kattavan artikkelin.

  Hyviä mutta kalliita

  Liesituulettimella varustettujen induktiotasojen testi sisältää laajasti tutkittua tietoa eri osa-alueista. Avaamme testin tuloksia tarkemmin artikkelissamme.

  Artikkelissa perehdymme muun muassa laitteiden suorituskykyyn ja hintaan. Lähes kaikki induktiotasot ovat suorituskyvyltään hyviä, eikä eri mallien suorituskyvyssä ole merkittäviä eroja. Sen sijaan yhdysrakenteisissa liesituulettimissa erot ovat suuret. Induktiotasot sisäänrakennetulla liesituulettimella ovat varsin kalliita, ja hinnat vaihtelevat halvimman ja kalleimman tuotteen välillä useita tuhansia euroja.

  Tutustu artikkeliin

  Mitä testi sisältää?

  Onko suunnitelmissasi hankkia induktiotaso, jossa on integroitu liesituuletin? Tai ehkä et ole vielä päättänyt, hankkisitko induktiotason ja liesituulettimen yhdistelmän vai molemmat laitteet erillisinä. Testimme auttaa sinua selvittämään, mikä on tarpeisiisi ja budjettiisi paras liesituulettimella varustettu induktiotaso. Mikäli olet kiinnostunut myös erillisistä induktiotasoista tai liesituulettimista, katso myös niitä koskeva testimme.

  Testatuissa liesituulettimella varustetuissa induktiotasoissa liesituuletin sijaitsee tason keskellä. Ruoanlaitossa muodostuva höyry imeytyy alaspäin, toisin kuin erillisessä liesituulettimessa, jossa höyry menee ylöspäin. Testatut tuotteet ovat asennettavissa huoneilmaan palauttaviksi tai hormiin poistaviksi, mutta vaativat useimmiten asennustapakohtaiset lisävarusteet.

  Pääset tutustumaan kattavaan testitaulukkoon, josta löytyy kymmeniä arvosanoja ja mittaustuloksia jokaisesta testin laitteesta. Näet taulukosta tuotteiden ajantasaiset hinnat sekä tiedon, mistä liesituulettimella varustetut induktiotasot saa ostettua halvimmalla. Taulukosta löytyvät myös tiedot esimerkiksi mukana tulevista asennustarvikkeista. Testituloksia voi rajata merkin, hinnan, kokonaisarvosanan ja asennustavan perusteella.

  Induktiotasojen vertailu on julkaistu verkkosivuillamme 27.5.2021 sekä painetun lehden numerossa 4/2021.

  Näin testasimme induktiotasot liesituulettimella

  Laitteet testattiin perusteellisesti ja puolueettomasti laboratoriossa. Testauksessa arvioitiin muun muassa suorituskykyä, käyttömukavuutta, sähkönkulutusta, melua ja turvallisuutta. Keittoalueen suorituskykyä testattiin esimerkiksi lämmittämällä öljyä, paistamalla pannukakkuja, uppopaistamalla ranskalaisia ja ruskistamalla jauhoja.

  Lue lisää induktiotasojen testauksesta

   

  Liesien, keittotasojen ja uunien ostajan opas

  Testin lisäksi voit tutustua myös oppaaseemme, jossa käsittelemme yksittäisten mallien sijaan liesiä, keittotasoja ja uuneja yleisellä tasolla. Opas kertoo laitteiden keskeisistä toiminnoista ja ominaisuuksista.

  Tutustu ostajan oppaaseen

  Nämä induktiotasot liesituulettimella testasimme

  Huoneilmaan palauttavat

  AEG IDK84453IB
  AEG IDE84243IB
  Bora Pure Puru
  Elica NikolaTesla Prime BL/F/83
  Ikea Fördelaktig
  Miele KMDA 7633 FL
  Miele KMDA 7634 FL
  Miele KMDA 7633 FR
  Miele KMDA 7634 FR
  Neff T58PL6EX2
  Neff T58TL6EN2
  Siemens EX807LX67E
  Siemens EX877LX67E
  Witt Fusion 2SQW

  Hormiin poistavat

  AEG IDK84454IB
  AEG IDE84244IB
  Bora Pure Pura
  Elica NikolaTesla Prime BL/A/83
  Ikea Fördelaktig
  Miele KMDA 7633 FL
  Miele KMDA 7633 FR
  Miele KMDA 7634 FL
  Miele KMDA 7634 FR
  Neff T58PL6EX2
  Neff T58TL6EN2
  Siemens EX807LX67E
  Siemens EX877LX67E
  Witt Fusion 2SQW

  Tietoa meistä

  Kuluttajaa lukemalla teet fiksuja valintoja

  Kuluttaja on lehti sinulle, joka haluat perustaa ostopäätöksesi tutkittuun tietoon ja faktoihin. Teemme perusteellisen tutkimustyön puolestasi, jolloin sinun on helppo tehdä hyviä kauppoja ja löytää paras vastine rahoillesi.

  Lukemalla Kuluttajaa pysyt ajan hermolla ja tiedät, kuinka toimia ongelmatilanteissa. Tilaajana maksat vain laadukkaasta sisällöstä. Olemme ylpeästi puolueeton toimija, emmekä julkaise mainoksia.

  Lue lisää

  Testaamme tuotteet puolestasi

  Kuluttaja on Suomen suurin testaaja. Testaamme tuotteita ja palveluita yli sadassa eri tuoteryhmässä kodinkoneista vakuutuksiin. Julkaisemme vuosittain puolueettomat tutkimustulokset yli tuhannesta tuotteesta.

  Testimme pohjautuvat aina tutkittuun tietoon ja tiukkoihin arviointikriteereihin. Emme ota testattavia tuotteita vastaan yrityksiltä, vaan ostamme ne kaupasta samaan tapaan kuin sinäkin ostaisit. Kaikki tuotteet testataan puolueettomissa ja tarkoin valituissa laboratorioissa yhteistyössä muiden maiden kuluttajalehtien ja -järjestöjen kanssa.

  Testimme pitävät sisällään keskeiset tuotteen tai palvelun laatuun liittyvät ominaisuudet, olipa sitten kyse kestävyydestä, turvallisuudesta tai taloudellisuudesta. Kunkin testin yhteydessä kerromme tarkemmin käyttämistämme testausmenetelmistä.

  Lisätietoa testauksesta

  Sivun kuvat: Laura Oja ja ICRT

  Ladataan...

  Kuluttaja

  Kuluttajan avulla teet onnistuneita ostopäätöksiä. Testaamme puolestasi yli tuhat tuotetta vuosittain.