Hero image

Induktioliedet

Testasimme 8 noin tuhannen euron hintaista induktioliettä, joissa on yhdysrakenteinen induktiotaso ja uuni. Hinnasta riippumatta keittotasojen suorituskyvyssä on parantamisen varaa.

 

Testimme sisältää testitulokset ja kattavan artikkelin.

Induktioliesien keittotasot eivät pärjää parhaille induktiotasoille

Induktioliesien testi sisältää laajasti tutkittua tietoa eri osa-alueista. Avaamme testin tuloksia tarkemmin artikkelissamme.

Artikkelissa perehdymme muun muassa induktioliesien suorituskykyyn. Induktioliesien ohella myynnissä on myös erillisiä induktiotasoja. Testitulosten perusteella induktioliesien yhdysrakenteiset keittotasot eivät aina yllä samalle suorituskykytasolle erillisten induktiotasojen kanssa.

Tutustu artikkeliin

Mitä testi sisältää?

Kaipaavatko keittiösi uuni ja liesi uudistamista? Arjen ruoanlaitto on helpompaa, kun käytössä on hyvä ja tehokas liesi. Induktioliesien hinnat vaihtelevat 800 eurosta 1 300 euroon. Testimme avulla saat selville, mikä on omaan budjettiisi ja tarpeisiisi paras induktioliesi.

Kaikki testaamamme induktioliedet ovat noin 60 cm leveitä ja uunit noin 60–70-litraisia. Joissakin induktioliesien uuneissa on erikoistoimintoja, kuten esimerkiksi höyrytoiminto tai pyrolyysipuhdistus.

Pääset tutustumaan kattavaan testitaulukkoon, josta löytyy kymmeniä arvosanoja ja mittaustuloksia jokaisesta testin liedestä. Näet taulukosta tuotteiden ajantasaiset hinnat sekä tiedon, mistä induktiolieden saa ostettua halvimmalla.

Induktioliesien vertailu on julkaistu verkkosivuillamme 25.2.2021 sekä painetun lehden numerossa 2/2021.

Katso myös: Induktiotasojen testi

Näin testasimme induktioliedet

Liedet testattiin perusteellisesti ja puolueettomasti laboratoriossa. Testauksessa arvioitiin muun muassa keittotason ja uunin suorituskykyä sekä niiden helppokäyttöisyyttä, sähkönkulutusta, turvallisuutta ja melua.

Lue lisää liesien testauksesta

Nämä induktioliedet testasimme

AEG CIB6673APW
Bosch HLT59E020U
Cylinda SIB 6362 KV
Gorenje EIT5355WP
Gorenje EIT9648W
Gorenje EIT8648W
Gorenje EIT8648X
Gram EKI 20662-92
Siemens HL9S7Y320U
Smeg SPSK60IX9-1

Katso testin tulokset

Tietoa meistä

Kuluttajaa lukemalla teet fiksuja valintoja

Kuluttaja on lehti sinulle, joka haluat perustaa ostopäätöksesi tutkittuun tietoon ja faktoihin. Teemme perusteellisen tutkimustyön puolestasi, jolloin sinun on helppo tehdä hyviä kauppoja ja löytää paras vastine rahoillesi.

Lukemalla Kuluttajaa pysyt ajan hermolla ja tiedät, kuinka toimia ongelmatilanteissa. Tilaajana maksat vain laadukkaasta sisällöstä. Olemme ylpeästi puolueeton toimija, emmekä julkaise mainoksia.

Lue lisää

Testaamme tuotteet puolestasi

Kuluttaja on Suomen suurin testaaja. Testaamme tuotteita ja palveluita yli sadassa eri tuoteryhmässä kodinkoneista vakuutuksiin. Julkaisemme vuosittain puolueettomat tutkimustulokset yli tuhannesta tuotteesta.

Testimme pohjautuvat aina tutkittuun tietoon ja tiukkoihin arviointikriteereihin. Emme ota testattavia tuotteita vastaan yrityksiltä, vaan ostamme ne kaupasta samaan tapaan kuin sinäkin ostaisit. Kaikki tuotteet testataan puolueettomissa ja tarkoin valituissa laboratorioissa yhteistyössä muiden maiden kuluttajalehtien ja -järjestöjen kanssa.

Testimme pitävät sisällään keskeiset tuotteen tai palvelun laatuun liittyvät ominaisuudet, olipa sitten kyse kestävyydestä, turvallisuudesta tai taloudellisuudesta. Kunkin testin yhteydessä kerromme tarkemmin käyttämistämme testausmenetelmistä.

Lisätietoa testauksesta

Sivun kuvat: IStock ja ICRT

Ladataan...

Kuluttaja

Kuluttajan avulla teet onnistuneita ostopäätöksiä. Testaamme puolestasi yli tuhat tuotetta vuosittain.