Vuoden 2021 testimenestyjät – vältä hutiostokset suosimalla näitä merkkejä

Tietyt valmistajat erottuvat vuoden 2021 testeissä edukseen. Selvitimme, minkämerkkiset tuotteet ovat parhaimpia ostoksia eri tuoteryhmissä.

Joissakin Kuluttajan testeissä tietyt merkit nousevat selvästi ylitse muiden. Näin on tyypillisesti etenkin viihde-elektroniikassa. Esimerkiksi televisiotesteissä LG dominoi aiempien vuosien tapaan: kaikki Testivoittajat ja Hyvä ostos -merkin saaneet ovat LG-merkkisiä.

Aktiivisuusrannemerkeistä taas nousee esiin Fitbit. Viidestä kärkituotteesta kolme on Fitbitejä. Älykelloissa hyvää hinta-laatusuhdetta edustaa Huawei. Tablettiostoksilla katse taas kannattaa kääntää Appleen, jonka laitteet olivat menestyksekkäitä niin wifi- kuin mobiilidatayhteydellä varustettujen tablettien kategorioissa.

Myös akkuporakoneissa erottuu yksi valmistaja ylitse muiden. Testin kärkipäässä on kolme DeWaltia, ja viidestä testivoittajasta kolme on DeWalt-merkkisiä. Lisäksi yksi neljästä hyvästä ostoksesta on DeWalt.

Pyykkikonetestissä taas loistaa Miele. 12 parhaan joukossa on 7 Mieleä.

Entä mitkä merkit loistavat kyökin puolella?

Sauvasekoitinvalmistajista Bosch ja Braun erottuvat edukseen. Kaikki Testivoittajat ja Hyvät ostokset ovat näiltä merkeiltä. Boscheja ja Brauneja löytyy myös testin keskivaiheilta, mutta heikoimpien joukossa niitä ei näy. Paistinpannuissa taas sekä parhaat pannut ovat Tefaleja.

Tiskikonetesteissä pistää silmään se, että kaikki Testivoittajat ovat Boscheja tai Siemensejä, jotka ovat saman valmistajan laitteita. Työtason alle sijoitettavien koneiden ryhmässä myös hyvästä hinta- laatusuhteesta kertova Hyvä ostos -merkki menee Boschille.

Mutta mikä tulostin on paras kuvien tulostukseen ja mikä tekstisivuihin? Entä mikä porakone tai paistinpannu kannattaa ostaa? Tämä ja moni muu asia selviää Kuluttajan jutusta, jossa perataan läpi vuoden 2021 testimenestyjät.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.