Selvitimme Black Friday -tarjouksessa olevat Kuluttajan Testivoittajat ja Hyvät ostokset

Löysimme 29 alennusmyynnissä olevaa kodinkone- ja viihde-elektroniikkatuotetta, jotka menestyivät Kuluttajan puolueettomissa testeissä vuonna 2022.

Perkasimme jälleen kodintekniikka- ja viihde-elektroniikkatuotteiden tarjoushintoja Black Friday -kampanjan aikana. Tarjoustuotteiden joukosta löytyi kaikkiaan 29 tuotetta, jotka on joko valittu Testivoittajaksi tai palkittu Hyvä ostos -kunniamaininnalla Kuluttajan testeissä vuoden 2022 aikana. 

Kuluttajan puolueettomien tuotetestien Testivoittajalla tarkoitetaan parhaat pisteet tuoteryhmässään saanutta tuotetta. Hyvä ostos on puolestaan hinta-laatusuhteeltaan paras tuote.

Tuotteiden tarjoushinnat on katsottu maanantaina 21. marraskuuta hintavertailupalvelu Hintaoppaasta. Löydetyistä tuotteista 12 on Testivoittajia ja 17 Hyviä ostoksia.

Alennuksella myytävien Testivoittajien ja Hyvien ostokset tarkat tuotenimet löydät tilaajillemme tehdystä artikkelista. Jos olet Kuluttajan tilaaja, voit kirjautua sisään asiakasnumerollasi.

Kuivausrumpujen kolmesta Testivoittajasta yhden hinta oli testin julkaisun aikaan noin 1 050 euroa. Tuotteen halvin Black Friday -hinta on nyt 899 euroa.

Ainoa Hyvä ostos -kunniamaininnan saanut kuivausrumpu maksoi testin julkaisuhetkellä noin 600 euroa. Nyt sen saa edullisimmillaan 499 eurolla.

Kaksi imuria nappasi testissä Hyvä ostos -kunniamaininnan erinomaisesta hinta-laatusuhteestaan. Näistä toinen on nyt tarjouksessa: se maksoi testin julkaisuhetkellä noin 400 euroa ja nyt 239 euroa.

Robotti-imuritestissä kaksi tuotetta ylsi Testivoittajaksi. Toinen niistä maksoi testin aikaan noin 800 euroa. Nyt tuotteen halvin Black Friday -hinta on 599 euroa.

Älykellotestissä parhaat pisteet saaneen Testivoittajan hinta on pudonnut noin 220 eurosta halvimmillaan 129 euroon.

Tarjoushinta löytyy myös kolmelle Hyvä ostos -maininnan saaneelle älykellolle. Maininnan sai kaikkiaan viisi tuotetta. Yhden hinta on pudonnut 140:stä 110 euroon, toisen 100 eurosta 74:ään ja kolmannen 100 eurosta 49 euroon.

Mobiilidatayhteydellä varustettujen tablettien sarjassa kaksi tuotetta oli Testivoittajia. Toisen niistä hinta oli testin julkaisun aikaan noin 1 190 euroa. Nyt edullisin hinta tuotteelle on 950 euroa.

Tarjouksessa on myös kaksi wifi-tablettia, jotka saivat testissä Hyvä ostos -maininnan. Toinen niistä maksoi testissä noin 220 euroa ja nyt 149 euroa. Toisen hinta oli puolestaan 150 euroa ja nyt 99 euroa.

65-tuumaisten televisioiden sarjassa neljä televisiota päätyi kokonaispisteissä jaetulle ensimmäiselle sijalle. Näistä Testivoittajista kolmea myydään nyt alennushintaan. Kaikkien hinta oli testissä noin 2 700 euroa, ja nyt niitä saa halvimmillaan noin 1 800 eurolla.

48–50-tuumaisten televisioiden sarjassa Testivoittajia oli vain yksi. Kyseinen tuote maksoi testissä noin 1 450 euroa, ja nyt sitä saa alle tonnilla.

Tarjoushintaan myydään myös pienimpien 32-tuumaisten televisioiden sarjan ainoaa Testivoittajaa: sen hinta on pudonnut testin noin 450 eurosta halvimmillaan 329 euroon.

Kaikkiaan viisi Hyvä ostos -maininnan eri sarjoissa saanutta televisiota on myös tarjoustuotteiden joukossa. Niistä kolme on suurimpia 65-tuumaisia, yksi 55-tuumainen ja yksi 43-tuumainen televisio. Niiden hinnat ovat pudonneet testin aikaisesta 13–30 prosenttia.

Pienten bluetooth-kaiuttimien sarjan Testivoittaja maksoi testin julkaisun aikaan noin 180 euroa. Nyt halvin hinta on runsaan kolmanneksen pienempi, 119 euroa.

Pienten kaiuttimien sarjassa Hyvä ostos -maininnan saanut tuote on halventunut 40 eurosta 29 euroon.

Tarjouksessa on myös isojen bluetooth-kaiuttimien Testivoittaja. Sen hinta on laskenut 460 eurosta 299 euroon.

Isojen bluetooth-kaiuttimien Hyvä ostos -tuote maksoi testissä noin 200 euroa. Nyt sen edullisin hinta on 147 euroa.

Langattomien kotikaiuttimien testissä kaksi tuotetta sai Hyvä ostos -maininnan. Niistä toinen on nyt tarjouksessa: sen hinta on laskenut noin neljänneksellä, 200 eurosta 149 euroon.

Mesh-verkkolaitteiden testissä parhaat kokonaispisteet saanut Testivoittaja maksoi testissä noin 390 euroa, ja nyt hinta on 299 euroa.

Testin kolmesta Hyvä ostos -tuotteesta kahta saa nyt tarjoushintaan. Niiden hinnat ovat pudonneet 330 eurosta 247:ään ja 280 eurosta 199 euroon.

Kommentit (3)

KIKKELIS KOKKELIS KAIKKI LUKITTUNA MAKSUMUURIN TAKANA NAAAAAAAAAAAIJSSSSSSSSSS

Kuluttaja-lehteä ei rahoiteta mainoksilla vaan tilausmaksuilla. Suosittelen tilaamaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.