Selvitimme, mitkä Kuluttajan Testivoittajista ja Hyvistä ostoksista ovat nyt Black Friday -alennusmyynnissä

Kokosimme listan Black Friday -tarjouksessa olevista kodinkone- ja viihde-elektroniikkatuotteista, jotka menestyivät Kuluttajan puolueettomissa testeissä vuonna 2021.

Kävimme läpi vuoden 2021 kodintekniikka- ja viihde-elektroniikkatestien Testivoittajat ja Hyvä ostos -kunniamaininnan saaneet tuotteet ja selvitimme, mitkä niistä ovat myynnissä alennushintaan Black Friday -kampanjan aikana. (Tilaajille)

Kuluttajan puolueettomien tuotetestien Testivoittajalla tarkoitetaan parhaat pisteet tuoteryhmässään saanutta tuotetta. Hyvä ostos on puolestaan hinta-laatusuhteeltaan paras tuote.

Tuotteiden tarjoushinnat on katsottu maanantaina 22. marraskuuta hintavertailupalvelu Hintaoppaasta.

Testi: Akkuporakoneet

Akkuporakonetestimme Hyvä ostos -poran hinta oli kirjoitushetkellä 140 euroa. Edullisin Black Friday -hinta on 127 euroa.

Testi: Aktiivisuusrannekkeet 

Aktiivisuusrannekkeiden Testivoittajan hinta oli kirjoitushetkellä 130 euroa. Edullisin Black Friday -hinta on 99 euroa.

Testi: Johdolliset iskuporakoneet 

Iskuporakoneiden Testivoittajan hinta oli kirjoitushetkellä 270 euroa. Edullisin Black Friday -hinta on 211 euroa.

Hyvä ostos -merkinnän ansaitsi 110 euroa maksava iskuporakone. Edullisin Black Friday -hinta on 90 euroa.

Testi: Langattomat kuulokkeet 

On-ear-kuulokkeiden Testivoittajan hinta oli kirjoitushetkellä 320 euroa. Edullisin Black Friday -hinta on 159 euroa.

Hyvä ostos -merkkejä annoimme kaksi. On-ear-kuulokkeiden hinta oli kirjoitushetkellä 90 euroa kun edullisimmillaan kuulokkeita saa nyt 25 eurolla. Over-ear-kuulokkeiden Hyvä ostos maksoi kirjoitushetkellä 120 euroa, kun edullisin Black Friday -hinta on 69 euroa.

Testi: Tabletit

Tablettien Hyvä ostos -kunniamaininnan (mobiilidatayhteydellä varustetut tabletit) hinta oli kirjoitushetkellä 290 euroa. Edullisin Black Friday -hinta on 198 euroa.

Testi: Televisiot

Televisiotestin Testivoittaja kokoluokassa 48-50 tuumaa maksoi kirjoitushetkellä 1 400 euroa, kun Black Friday -hinta on edullisimmillaan 999 euroa. Saman kokoluokan Hyvä ostos maksoi kirjoitushetkellä 700 euroa, kun tämänhetkinen alehinta on 599 euroa.

65-tuumaisten televisioiden Hyvä ostos -malli maksoi kirjoitushetkellä 1 500 euroa, kun Black Friday -alheinta on 1 309 euroa.

Testi: Tulostimet

Mustesuihkumonitoimitulostimien Testivoittaja maksoi oli kirjoitushetkellä 700 euroa. Edullisin Black Friday -hinta tulostimille on 549 euroa.

Testi: Älykellot

Älykellotestin Testivoittajan hinta oli kirjoitushetkellä 250 euroa. Edullisin Black Friday -hinta on 99 euroa.

Hyvä ostos -kunniamaininnan ansainnut kello maksoi 120 euroa, kun Black Friday -tarjouksessa sitä saahalvimmillaan 49 euroa.

Testien lukemiseen tarvitset lehden takakannesta löytyvän asiakasnumerosi. Mikäli et ole Kuluttajan tilaaja, voit myös ostaa lukuoikeuden yksittäiseen testiin.

Testaamme tuotteet puolestasi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.