Tilaus- ja käyttöehdot

TILAUSJAKSO

Tilausjakso ei ole sidottu kalenterivuoteen. Määräaikaistilaus päättyy määräajan päättyessä ilman erillistä irtisanomisilmoitusta. Kestotilaus on määräaikaistilausta edullisempi, ja se jatkuu 8 numeron tai digitilauksissa 12 kuukauden pituisissa jaksoissa voimassa olevaan kestotilaushintaan, kunnes tilaaja irtisanoo tilauksen ilmoittamalla siitä Kuluttaja-lehden asiakaspalveluun. Irtisanomisilmoitus on vapaamuotoinen, ja sen voi tehdä suullisesti tai kirjallisesti. Peruutus on tehtävä vähintään kahta viikkoa ennen uuden tilausjakson alkamista. Tutustumistilaus jatkuu kestotilauksena voimassa olevaan kestotilaushintaan, ellei tilaaja irtisano tilausta ennen kestotilausjakson alkamista.

PERUUTUSOIKEUS

Tilaajalla on oikeus peruuttaa tilauksensa 14 päivän kuluessa ensimmäisen lehden vastaanottamisesta.

OSOITETIETOJEN KÄYTTÖ

Osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa vain Kuluttaja-lehden suoramarkkinointitarkoituksiin. Tutustu Kuluttaja-lehden lakisääteiseen rekisteriselosteeseen.

REKISTERISELOSTE

Rekisterinpitäjä: Kuluttajatietoisuuden edistämisyhdistys KERY ry/KULUTTAJA-lehti, Paciuksenkatu 19, 00270 Helsinki. Puh. 09 454 22120.
Rekisterin nimi: KULUTTAJA-lehden asiakasrekisteri.
Rekisterin tarkoitus: KULUTTAJA-lehden asiakassuhteen hoitaminen.
Rekisterin sisältämät tiedot: Henkilön nimi- ja osoitetiedot, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.
Rekisterin tietosisältö: Lomakkeeseen asiakkaan itse syöttämät tiedot.
Rekisteriasioita edustava yhteyshenkilö: Ulla-Maija Kamunen, Laserma Oy, Kuoppamäentie 3 A, 33800 Tampere. Puh. (03) 2251 900.
Sähköposti: asiakaspalvelu@kuluttaja.fi Rekisterin tietoja ei luovuteta ulkopuolisille. Tilaajarekisteriin tallennettuihin tietoihin on pääsy vain nimetyillä henkilöillä, jotka työnsä puolesta tietoja tarvitsevat. Tiedot on suojattu vaihtuvilla käyttäjätunnuksilla ja salasanoilla.