Kuluttajan testi

4.95 €

Pensasleikkurit

22.7.2020|

Testit tehdään puolueettomissa laboratorioissa yhdessä muiden maiden kuluttajalehtien kanssa.

Pensasaidan leikkaaminen Leikkuutestit tehtiin kolmella pensastyypillä: havupensaalla (sypressi tai tuija), kesävihannalla pensaalla (likusteri) ja ainavihannalla pensaalla (laakeripuu).

Laboratorion asiantuntijat arvioivat pensasleikkureiden leikkuukykyä, työn jälkeä ja leikkuunopeutta. Testissä leikattiin sekä pystytasossa että vaakatasossa.

Käyttömukavuus Asiantuntijat arvioivat laajasti laitteen käyttöominaisuuksia. He arvioivat esimerkiksi laitteen tasapainoa, kahvoja, akun käsittelyä, teräsuojaa, käyttöpainikkeita, käytön raskautta ja laitteen jumiutumisia sekä käytön helppoutta vaaka- ja pystytasossa. Lisäksi testaajat antoivat subjektiivisen arvion melun häiritsevyydestä.

Akku Akkukäyttöisiltä laitteilta mitattiin toiminta-aika yhdellä latauksella ja latautumisnopeus. Ennen mittausten tekemistä akut ladattiin ja tyhjennettiin kolme kertaa.

Turvallisuus Laitteiden mekaaninen turvallisuus ja sähköturvallisuus tarkastettiin. Laboratorion asiantuntijat arvioivat onko laite suunniteltu siten, että normaalikäytössä itsensä vahingoittaminen on epätodennäköistä. He varmistivat, että laite käynnistyy vasta kun molempien kahvojen käynnistyspainikkeet on painettu pohjaan ja että laite sammuu heti, kun kummasta tahansa painikkeesta päästetään irti.

 


Tämä on Kuluttajan maksullista sisältöä. Kirjaudu sisään tai osta testi.