Naisten ihokarvahöylät

4.95 €

Naisten ihokarvahöylät

1.8.2012|
Testiryhmään kuului 25 naista, joista jokainen testasi jokaista höylämallia. Testaajilla oli kaikilla normaali tai herkkä iho, ja he olivat 16–50-vuotiaita. Koehenkilöiden säärikarvoitus vaihteli normaalista tiheään.

Ennen testin aloittamista naiset olivat viikon ajelematta ihokarvojaan. Testissä koehenkilöt ajelivat sääret ja kainalot kerran viikossa valvotusti. Naiset saivat kaksi eri höylää, joista toista he käyttivät oikeaan sääreen ja kainaloon, toista vasempaan. Karvojen ajeluun kulunut aika kirjattiin ylös. Testi kesti yhteensä 14 viikkoa.

Lisäksi pienempi ryhmä naisia kokeili höyliä kotonaan. Jokaista höylää testasi 10 eri naista. Koehenkilöt ajelivat säärien ja kainaloiden lisäksi bikinirajojen alueen kolme kertaa viikossa ja arvioivat ajotuloksen. He arvioivat erityisesti sitä, miten iho ärsyyntyi bikinirajoilla. Molempien testiryhmien tulokset muutettiin yhdeksi arvosanaksi.

Testaajat käyttivät samaa, herkälle iholle tarkoitettua ihokarvanajogeeliä.

Karvojen poistamista arvioitiin heti höyläämisen jälkeen. Arvosanaan vaikutti se, miten tarkasti höylä leikkasi karvoja sääristä ja kainaloista sekä se, millainen ajotuntuma oli iholla. Jokaista ajotulosta kommentoi testaajien lisäksi myös testin vetäjä.

Ihon ärsyyntyminen-osiossa testaajat arvioivat, miltä iho tuntui ajon aikana ja ajon jälkeen. Myös ihon ärsyyntyminen ja haavautuminen otettiin huomioon. Arvosanaan vaikuttivat bikinirajoja ajelleiden naisten kommentit.

Käyttömukavuus-osiossa testiryhmä arvioi, miltä höylä tuntui kädessä, miten se mukautui jalkojen ja kainaloiden muotoihin ja miten helppoa terien vaihtaminen, säilyttäminen ja puhdistaminen olivat.


Tämä on Kuluttajan maksullista sisältöä. Kirjaudu sisään tai osta testi.