Tv rämähti seinältä

12-kiloinen televisio putosi lattialle ja vaurioitui, kun kuluttajan ostamat levykiinnikkeet pettivät. Seinäänkin tuli vaurioita. Ostaja vaati kiinnikkeiden myyjältä 570 euron korvausta televisiosta ja 200 euroa seinän tapetoinnista. Kiinnikkeissä ei ollut mainintaa maksimipainosta. Kuluttaja sanoi käyttäneensä neljän millimetrin paksuisia ruuveja.

Osapuolet toimittivat lautakunnalle valokuvia ruuveista, kiinnikkeistä ja television vaurioista. Kiinnikkeet oli tarkoitettu käytettäviksi neljän millimetrin paksuisten ruuvien kanssa. Valokuvista oli pääteltävissä, että ostaja oli käyttänyt lähes viisi milliä paksuja ruuveja. Ruuvit olivat siis todennäköisesti liian paksuja. Ostaja korosti, että ruuvit myytiin neljämillimetrisinä. Ruuvit oli kuitenkin myynyt toinen liike, eikä kiinnikkeiden myyjä ollut niistä vastuussa. Ostaja ei saanut korvauksia.

Kommentit (1)

Miten kuluttajan itse seinään kiinnittämä televisio voi mitenkään olla myyjän vastuulla, ellei myyjä sitä henkilökohtaisesti ole kiinnittänyt. Ihmisiltä on kadonnut terve järki 🙈

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.